Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 31 octombrie 2007

Clams Disco Halloween


Hoy nos toca !

Esta noche los organizadores de Disco Clams estan preparando una fiesta, algo aparte de los habituales, por que es una noche especial: es la noche de Halloween, cuando (como dicen las lellendas) los espiritus regresan a Tierra para unas horas, entran en el cuerpo de una persona para intentar tener una otra vida. Las mismas lellendas dicen que las personas se visten muy hororoso y se ponen mascaras para asustar los espirutus .
Los organizadores nos han contado que esta noche han preparado un programa que inclue varias actuaciones especiales y una conpeticion de trajes, con varios premios.
Te lo vas a perder?

Que las brujas os acompañe =))

Bush a făcut sex cu bărbaţi ??

Zvonurile care dezvăluiau că în anii `80 George W. Bush a făcut sex cu ambasadorul actual al SUA în Polonia au reapărut fiind publicate într-o carte de memorii a celei care a şi lansat informaţia, Leola McConnell.
Fostă candidată pentru postul de guvernator de Nevada şi fostă prostituată, a fost întâmpinată anul trecut de o lipsă de reacţie din partea corporaţiilor din mass-media atunci când a dezvăluit pentru prima dată că Bush si Ashe angajau în secret bărbaţi bisexuali pentru partide de sex în anii '80, atunci când Bush nu era implicat direct în politică.
"În 1984 l-am privit pe George W. Bush făcând sex homosexual cu mare entuziasm şi plin de experienţă." a declarat McConnell. "Partenerul său, Ashe, este ambasador SUA în Polonia - el ar trebui să se recunoască gay, aşa cum a făcut fostul guvernator de New Jersey, James McGreevy."... "Au fost efectuate tot felul de acte homosexuale de către, pe atunci, cetăţeanul George W. Bush. Ştiu asta pentru că am fost chiar acolo şi am participat."
Imediat după primul anunţ public, susţine McConnell, primeşte frecvent ameninţări cu moartea şi este hărţuită. Ea a încercat fără succes să plaseze povestea ei în revista Hustler aşa că s-a decis să îşi publice memoriile sub titlul "Lustful Utterances".
În carte este arătat că Bush participă la activităţile unui club exculsiv masculin "Bohemian Grove club", o adunare anuală care are loc într-o zonă muntoasă lângă Monte Rio, California. În 2004, ziarul New York Post a arătat că la acest club sunt angajaţi staruri de filme porno gay pentru "servicii" pentru membri. Grove este de notorietate ca fiind un club gay exclusivist, activităţile sunt demonstrate de un reporter care a lucrat sub acoperire în verile anilor 2004 şi 2005 timp în care a fost abordat de nenumărate ori de către diverşi membri pentru sex.

Ati putea crede ca pe Gorge W. Bush il atrageau si barbatii ?

Preot suspendat


Un oficial de la Vatican a fost suspendat după ce a fost înregistrat cu o cameră ascunsă făcând avansuri unui tânăr. A pretins apoi că doar a pretins că este gay pentru că făcea parte din misiunea sa.
Într-un interviu publicat pe 14.10.2007, Monseniorul Tommaso Stenico a declarat pentru ziarul La Repubblica că a frecventat camerele de chat online gay şi chiar s-a întâlnit cu partenerii săi de discuţii, dar numai ca parte a muncii sale ca psihanalist. El a recunoscut că se declara homosexual pentru a putea strânge informaţii despre "cei care strică imaginea bisericii cu activităţile lor homosexuale."
Oficialii Vaticanului declară că homosexualii şi lesbienele trebuie trataţi cu compasiune şi demnitate, dar că actele homosexuale sunt nişte "deviaţii". Tot Vaticanul a decis să îl suspende pe Stenico după ce a fost difuzat la televiziune filmul în care preotul făcea acele avansuri şi declara pentru aşi convinge partenerul de ocazie că actul sexual homo nu este un păcat.
Acest caz este unul mai special, pentru că Stenico este un oficial destul de important în rândurile bisericii. El conduce chiar un birou de monitorizare a activităţii preoţilor din întreaga lume.
În acelaşi interviu, Stenico spune că nu este homosexual, că este heterosexual dar că îşi respectă jurământul de celibat.
El se aşteaptă să fie exonerat de pedeapsă după ce faptele vor fi verificate.

Astept parerile voastre despre aceasta tema :)

"Little Ashes" - un nou film cu tematica gay ?


In Spania se pregăteşte un film despre o poveste de dragoste între celebrul poet spaniol Lorca şi marele artist suprarealist Salvador Dalí, oficial legaţi de o strânsă prietenie.
Regizorul englez Paul Morrison a dezvăluit ziarului "The Observer" că va realiza o coproducţie hispano-britanică intitulată "Little Ashes". Povestea, plasată în Madridul anilor '20 se vrea o fină explorare a intensei prietenii dintre protagoniştii săi, Dalí, Lorca şi cineastul Luis Buñuel.
Filmat mai ales în Barcelona, cu un buget modest de doar doua milioane de euro, "Little Ashes" va arăta cum relaţia dintre pictor şi poet, începută ca o prietenie, va deveni "tot mai intimă cu timpul, evoluând spre un nivel fizic", după cum a explicat scenarista Philippa Goslett. Însă relaţia nu a fost consumată: "Dalí a afirmat că au încercat să transforme apropierea lor în raport fizic, însă că au renunţat pentru că îl durea. Ţinând cont de enormele inhibiţii ale lui Dali, nici nu e de mirare", a adăugat Goslett pentru "The Observer".
În schimb, povestea filmată îl dezvăluie pe poetul spaniol dormind cu o prietenă în văzul lui Dali, ceea ce pentru scenaristă reprezintă "sacrificiul final al lui Lorca" şi "începutul voyeurismului său". Pentru Goslett însă, adevărata tragedie este cea a pictorului, care "a fost realmente vrăjit de Lorca şi a rămas aşa toată viaţa, a vorbit neîncetat despre el, chiar mai mult decât despre soţia lui, Gala".
Actorul englez Robert Pattinson, de 21 de ani, cunoscut pentru rolul lui Cedric Diggory în două dintre filmele din seria Harry Potter, îi va da viaţă lui Dalí. Spaniolul Javier Beltran îl va interpreta pe Lorca, iar britanicul Matthew McNulty va fi Luis Bunuel.

"Am si o parte feminina"


David Beckham a renuntat la haine, pentru a poza in 'Attitude', una dintre cele mai cunoscute reviste pentru homosexuali. Urmand exemplul sotiei sale, Victoria, care se dovedeste a fi o mare amatoare de sedinte foto, fotbalistul va aparea intr-un pictorial in urmatorul numar al revistei americane 'Attitude'.
Initial pe Internet au aparut zvonuri cum ca fotbalistul a pozat gol pentru o publicatie destinata homosexualilor. Imediat dupa aceea, David a declarat indignat ca nu a participat la nici o sedinta foto. Mai mult, in presa de scandal din SUA se zvonea ca dupa ce a acceptat sa fie fotografiat, Beckham s-ar fi razgandit si a promis o suma mare de bani revistei 'Attitude' daca imaginile nu vor fi facute publice. Intr-un final, sportivul s-a consolat cu ideea si a recunoscut intr-un interviu acordat revistei Sports Illustrated ca a facut pozele. "E o onoare sa fiu considerat un simbol pentru comunitatea gay. Sunt convins ca am si eu o parte feminina si nu am nici o problema cu acest lucru", a spus fara inhibitii David. Declaratia insa a dat apa la moara jurnalistilor americani, care-l prezinta din ce in ce mai des ca o persoana careia ii plac barbatii.

Ce parere aveti de noua imagine ce i se creaza lui David Beckham ?

duminică, 28 octombrie 2007

"Lanţul vieţii"



Sute de oameni au înnodat ieri prezervativ cu prezervativ pentru a trage un semnal de alarmă asupra unei probleme foarte grave, dar totodată pentru a intra în Cartea Recordurilor.
Cel mai lung lant de prezervative din lume, cu o lungime de trei kilometri, a fost făcut pe Bulevardul Unirii, din aproximativ 30.000 de astfel de produse. "Firul vietii", aşa cum a fost denumit, semnelează problema răspândirii tot mai mari a HIV/SIDA în rândul tinerilor români oricare ar fi orientarea lor sexuală. Datele legate de eveniment vor fi cuprinse într-un dosar care va fi transmis celor de la Cartea Recordurilor, a precizat Paula Ciuraru, unul dintre organizatori.
Puţin peste ora 12.00 s-a dat startul. Toată lumea a fost preocupată să lege cât mai cu spor cele zece rânduri de prezervative a câte 300 de metri - nefiind posibil să se ocupe fizic 3 kilometri prin centru oraşului. Trecătorii au fost de asemenea invitaţi să participe, o mare parte oprindu-se pentru câteva minute.
Prin dreptul voluntarilor a trecut şi un calugar supărat nevoie mare pe mulţimea care lucra la asamblarea lanţului de prezervative, el a spus că "trebuie să vina episcopul să sfinţească partea asta, din Dealul Mitropoliei şi până aici, fiindcă locul este spurcat". Mai mult, a spus ca prezervativele nu au fost date de dumnezeu şi deci nu ar trebui să existe. Culmea e că ţine strâns în pumn un telefon mobil, evident care fusese dat de dumnezeu şi faţă de care nu avea nici o problemă. Tinerii amuzaţi şi apoi enervaţi de obtuzitatea călugărului l-au poftit să meargă mai departe. Cu concepţii de cum două milenii, biserica ortodoxă vrea să fie aproape de problemele tineretului din anul 2007. Era de aşteptat...
Evenimentul face parte din programul "Fac ce vreau, dar ştiu ce fac?", proiect ce apartine PSI Romania, prin care se doreşte promovarea prezervativului ca unul dintre mijloacele cele mai eficiente de protecţie împotriva HIV/SIDA, a altor infecţii cu transmitere sexuală şi a sarcinilor nedorite.
Printre celebrităţile prezente au fost Loredana şi Cornel Ilie, de la Vank. Faptul că nici un politician nu a găsit potrivit să participe arată cât de desprinşi şi indiferenţi sunt la problemele efective ale tinerilor.

Tu ai fi participat la o astfel de actiune, daca erai in Bucuresti, in acel moment ?


Încercare de record Guinness

PSI Romania si-a propus sa doboare actualul recod mondial Guiness pentru cel mai lung lant de prezervative din lume, dorind sa atraga astfel atentia asupra cresterii alarmante a numarului de cazuri HIV/SIDA in Romania.
În prezenţa mai multor celebrităţi, sute de bucureşteni sunt aşteptaţi să lege peste 30.000 de prezervative pentru a realiza un lanţ ce va măsura peste trei km.
De aceea, duminica, 28 octombrie 2007,incepand de la ora 12.00, sunteti invitati sa participati in numar cat mai mare la acest eveniment. Intalnirea va avea loc la Piata Unirii, iar lantul va fi format pana la Biblioteca Nationala. Pentru a incalzi atmosfera, organizatorii au invitat si cativa DJ: George aka Not so common , Daze, DJ Joy, Mel-o-dee, Moonsound, Narcis. Vor fi acolo, VIP-uri, reprezentanti ai presei, voluntari ai altor ONG-uri.
Evenimentul va fi urmat de o petrecere in Club Gossip (Str. Lanariei, nr. 90) incepand cu ora 21.00.


AquaDiCs

sâmbătă, 27 octombrie 2007

In club

Azi si eu si Cristi ne am hotarat sa mergem in disco. Dar el se cam simtea rau, avea febra si frisoane, dejeaba am incercat sa il conving ca ar fi mai bine sa ramanem acasa si sa mergem alta data. Nu a vrut, cand ne-am intors am aflat si raspunsul....m-a iubeste asa de mult incat mai bine s-a sacrificat el, ca sa mergem sa ne distram.
Sa revenim... la disco a fost super. Cred ca nu m-am simtit asa de bine de multa vreme. Poate si pentru ca eram cu Cristi. Cand intri in disco iti pune o stampila cu sigla discotecii pe...unde vrei tu, ....la loc vizibil :P . Discoteca e amenajata intr-o hala industriala mare, e pe 2 nivele, iar lumea se simte acolo... ca la ei acasa, adica sunt tratati foarte bine de catre personalul discotecii si astfel toata lumea se simte bine si e happy :) .
Pentru curiosii care vor sa vada despre ce discoteca am vorbit pana acum pot sa viziteze pagina Disco Clams pe www.clamsdisco.com
Cine stie?
Coty

vineri, 26 octombrie 2007

O noua zi alaturi de puiu meu

Dupa ce am fost in oras sa facem ceva cumparaturi, ne-am hotarat ca seara sa iesim putin sa ne plimbam cu rolele. Dar in oras am descoperit adevarata Spanie toleranta, mai ales cu persoanele gay. Desi eram intr-un centru comercial mare din Castellon, puteam sa merg cu el de mana si nimeni nu zicea nimic. Doar din cand mai zaream cate o privire... mai curioasa, sau eventual zambeau subtil si complice. Doar unii romani care sunt pe aici i-am observat ca aveau ceva de comentat, de susotit.
Stau si ma gandesc la perioada din Romania cand daca m-a plimbam cu un baiat pe strada si ne am fi tinut de mana sau sa ne fi sarutam finut ...ne-am fi auzit o gramda de injuri si poate daca am fi comentat sau raspuns ne-am fi "castigat" si o mama de bataie. Pe cand aici orice e permis, in limita bunului simt.
Am avut o satisfactie imensa cand am iesit afara, sa am grija de el sa nu pateasca ceva, sa nu cumva sa se raneasca si vedeam in ochi lui bucuria de a fi cu el. Cred ca orice om normal paleste cand vede ca celui de langa el ii face placere sa fie cu el.
Dimineata s-a lasat peste Castellon si inca sunt la computer, stau si ascult "Ilie Micolov-Dragoste la prima vedere".... m-a gandesc .... cateodata viata nu e chiar asa de rea, mai ales cand iubesti si esti iubit. M-a duc sa ii fac micul dejun puiului ;)

O zi buna,


Coty

joi, 25 octombrie 2007

Comunitatea GAY in Europa

Rusia


Rusia nu are nici legislatie impotriva gay, nici legi anti-discriminare. Homosexualitatea a fost decriminalizata in 1917, recriminalizata in 1933 si decriminalizata in 1993, cu conditia sa existe un consimtamant al persoanelor implicate in relatia homosexuala.

In mai 2006, dupa un formul despre drepturile gay care a avut loc in Moscova, activistii au vrut sa organizeze un mars, desi nu aveau aprobare. Au incercat sa mascheze marsul prin depunerea de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut. Asta a starnit mania gruparilor neo-naziste si crestine. Conform BBC, membrii acestor grupari i-au batut pe activistii gay.

In mai 2007, o alta demonstratie gay s-a sfarsit cu batai. Mai multi activisti internationali au fost arestati.

Suportul pentru casatoriile gay in Rusia este de 14%.

Germania

In Germania sunt recunoscute cuplurile formate din persoane de acelasi sex. Dn 2001, partenerii inregistrati au dreptul la mostenire, pensie alimentara, asigurare de sanatate, imigratie si schimbare de nume. In 2004 legea a fost amendata si s-a dat cuplurilor formate din persoane de acelasi sex, inregistrate, dreptul de a adopta (doar copiii din familia unui dintre parteneri).

Conform Eurobarometrului din decembrie 2006, 52% din populatie sustine casatoriile gay.


Franta

“Pactul de solidaritate civila” – o forma de inregistrare a parteneriatelor gay, a intrat in vigoare in 1999. Totusi, partenerii nu pot depune formulare de scutire de impozit decat dupa 3 ani de convietuire. Nu au dreptul la adoptie si nici la inseminare artificiala.

Un sondaj realizar de IPSOS in 2006 arata ca 62% dintre francezi accepta casatoriile gay, iar 37% se opun. 55% dintre ei sustin ca nu trebuie acordate drepturi parentale cuplurilor gay, in timp ce 44% sustin contrariul.


Portugalia

In Portugalia, homosexualitatea a fost decriminalizata in 1982. Aceasta tara este printre primele care au introdus in Constitutie prevederi referitoare la discriminare pe criterii de orientare sexuala.

Totusi, realitatea bate legislatia. Intr-un sondaj recent, 70% dintre portughezi s-au declarat homofobi.


Anglia

Atitudinea fata de homosexualitate a devenit tot mai buna. In ultimii ani, varsta la care homosexualii pot incepe o realtie este 16 ani. Este acceptat parteneriatul civil, cuplurile gay pot adopta copiii si exista comunitati mari de homosexuali in special in Londra si Manchester.

Un sondaj recent realizat de YouGov arata ca 90% dintre cetateni accepta homosexualii.


Italia

Cuplurile gay, desi recunoscute, nu au dreptul la proprietate comuna, protectie sociala sau mostenire. Totusi, in provincii precum Toscana, Umbria, Emilia Romagna, Campania, Marche, Puglia, Lazio, Liguria si Abruzzo se recunoaste la nivel simbolic o replica a Pactului de Solidaritate Civila existent in Franta. Sicilia si Lombardia se opun vehement.

Eurobarometrul din decembrie 2006 arata ca 31% dintre italieni sunt de acord cu casatoriile gay iar 24% recunosc dreptul la adoptie.


Spania

Spania este pe primul loc in lume la nivelul de toleranta fata de gay. Ofera cea mai larga gama de drepturi gay.

Cuplurile gay au dreptul al casatorie, la adoptie, si tot ce decurge din aceste doua drepturi – mostenire, protectie sociala, asigurare de sanatate, etc.
Insa mai au o tema pe care trebuiesc sa o mai rezolve: adaptarea legii de violenta domestica(in care sunt prevazute doar cazurile heterosexuale) si adaptarea ei si la cazurile de violenta in cupluri gay.
Vizibilitatea gay a atins nivele greu de banuit – armata, garda civila, judecatori, preoti, fotbalisti.

P.S. Anul 2007 a fost o sansa foarte buna pentru Spania de a arata cat de toleranta este in privinta comunitatilor LGBT prin organizarea in luna iulie a European Gay Pride 2007, sansa de care au profitat la maxim. Succesul enorm avut a rezultat din bilantul inregistrat la sfarsitul celor 8 zile tematice, din care recordul de audienta l-a avut ziua de sambata cand au avut aproximativ 3(trei) milioane de participanti la manifestare, defiland un numar record de 45 camioane tematice si avand sprijinul unor companii internationale renumite si a multor foruri si institutii publice, culturale, mass-media.


Polonia

Polonia este printre primele 10 tari anti-gay la nivel mondial. Exista legi anti-discriminare, desi nu sunt specifice homosexualitatii. In 2005 s-a incercat introducerea in Constitutie a unor astfel de prevederi, dar dupa protestele Bisericii Catolice, propunerea a fost respinsa.

Un sondaj de opinie de la sfarsitul anilor 2006 arata ca 74% si 89% dintre polonezi se opun casatoriilor gay, respectiv adoptiilor de catre cupluri gay.



Romania

In anul 2000 a fost abrogat faimosul articol 200 din codul penal care criminaliza homosexualitatea. Totusi, tara ramane conservatoare in ceea ce priveste cetatenii LGBT.

Din 2002, varsta la care iti poti da consimtamantul pentru o relatie gay este 15 ani.

Din 1996 este posibil ca o persoana care a trecut printr-o operatie de schimbare de sex sa isi poata schimba documentele de identitate. De asemenea, este permis ca femeile, inclusiv lesbienele, sa recurga la inseminare artificiala.

Homosexualilor le este permis sa se inroleze in Armata Romana. Totusi, multi care aleg aeasta cariera prefera sa ramana anonimi, de teama discriminarii.
Eurobarometrul din decembrie 2006 arata ca atititudinea romanilor fata de homosexualitate este similara cu cea din tarile Uniunii Europene. 55% dintre romani considera ca trebuie adoptate masuri pentru homosexualii sa nu fie discriminati la locul de munca.

Romanii ar fi de acord sa isi recunoasca orientarea sexuala in mod anonim “daca acest lucru va ajuta la combaterea discriminarii pe criterii de orientare sexuala”. 47% dintre romani considera ca homosexualitatea este inca un subiect tabu.



Olanda

Desi considerata tara cea mai toleranta, lucrurile nu stau chiar asa.

Cele doua teritorii autonome din cadrul Regatului Tarilor de Jos – Aruba si Antilele Olandeze resping legislatia liberala a Olandei si nu recunosc casatoriile gay.

Totusi, Curtea Suprema a Regatului Tarilor de Jos a decis in 2007 ca toate casatoriile trebuie acceptate pe teritoriul tarii. Acest lucru nu inseamna ca in Aruba sau in Antilele Olandeze (care au propria legislatie) va fi adoptata in viitor o lege care sa permita casatorii gay.

miercuri, 24 octombrie 2007

Sentimente pe care nu le-am simtit pentru nimeni

Desi am calatorit aproape 36 de ore atunci cand l-am vazut pe Cristi in autogara asteptandu-ma am uitat de toata oboseala shi as fi vrut ca acel moment sa dureze o vesnicie. Dar nu e asa ca vor urma altele si mai frumoase?
Poate ca viata nu iti urseste doar bucuri, dar daca sti sa extragi din toate lucrurile frumoase , fericirea, te poti numi un om implinit.

P.S.: Multumesc tuturor amicilor care sunt langa mine.

Coty