Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 24 decembrie 2007

SMS-uri de Crăciun


Fiind ajunul Crăciunului, m-am gândit că v-ar prinde bine o mână de ajutor când e vorba de trimisul SMS-urilor de felicitări către cei dragi. Iată mai jos câteva sugestii, pe diverse categorii:

1. SMS-uri de Crăciun de trimis familiei:

Pacea sa va fie-n inimi si-n casa, Bunatati alese pe masa, Vise si dorinte domnul sa vi le-nplineasca, Bucurie si belsug sa aveti, Caci Mintuitorul o sa se nasca ... Craciun fericit alaturi de cei dragi.
***
Reteta de Craciun: se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.
***
Lumina Sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.
***
Ma uit pe cer...rasare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mantuitorului? Deie Domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs. Craciun fericit.
***
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.
***
In murumurul tainic al colindelor de Craciun, sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani.
***
Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.
***
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
***
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
***
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
***
Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!
***
Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin.
***
Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu'l goniti e Mos Craciun, si v'aduce'un an mai bun!
***
Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!
***
Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara.
***
Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.
***
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
***
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
***
Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
***

2. SMS-uri de Crăciun de trimis persoanei iubite:

Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?
***
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
***
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!
***
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!
***
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit.
***

3. SMS-uri de Crăciun de trimis prietenilor:

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
***
Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin,s a aveti pe saturate, casa plina, sanatate. Punga sa geama de bani, mult Noroc si L-a Multi Ani!
***
Reteta de Craciun: se ia Binecuvantare, se adauga un strop de Soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.
***
Un batranel cu chipul drag, V-a calcat al casei prag, Sa nu-l jigniti...e Mos Craciun, Si va aduce un An mai bun. CRACIUN FERICIT!!
***
Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu' sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!
***
De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit.
***
Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca in pumni lumina, Langa brad si langa foc, Sa-ti aduca mult noroc !
***
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani).
***
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
***
Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit
***
Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!


Sărbători Fericite, alături de cine vă doriţi voi!!

miercuri, 19 decembrie 2007

A fi sau a nu fi ... Moş Crăciun



Citind articolul scris de mine ieri, mi-a venit în minte o altă întrebare, la care aş dori să-mi răspundeţi:
"Ce i-aş face anul acesta cadou persoanei iubite?"

(cu alte cuvinte: "Voi fi anul acesta "Moş Crăciunul" iubitului meu?").

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 18 decembrie 2007

Vine sau nu vine Moş Crăciun?


A mai rămas mai puţin de o săptămână până la mult aşteptatul Crăciun şi pe oriunde te uiţi prin oraş, pe la ştiri, reclame, totul e cuprins de freamătul şi pregătirile de Crăciun. Deşi toată lumea se plânge că nu are bani, pe oriunde mergi poţi vedea lume cumpărând tot felul de cadouri pentru cei dragi şi îşi fac ultimele cumpărături pentru masa de Crăciun.
Acum v-aş propune să vă lăsaţi 2 minute imaginaţia să zboare şi va gândiţi la "Ce mi-aş dori eu cu adevărat să-mi aducă anul acesta Moş Crăciun?" şi spuneţi-ne la ce v-aţi gândit.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 11 decembrie 2007

Banc ... III

Un bogat bancher evreu îsi însoara băiatul.
- Simon, fiule, mâine zburăm la Tel Aviv pentru nunta ta. Îmi dau brusc seama că nu ţi-am spus multe lucruri despre viaţă. De mâine vei fi împreuna cu soţia ta, trebuie să ştii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunoşti degetele de la mână ?
- Sigur, tată: degetul mare, arătător, mijlociu, etc ...
- Nu, fiule, stai să-ţi explic: există degetul călătoriei, al direcţiei, al plăcerii, al căsătoriei şi al distincţiei.
- Ah, nu ştiam asta, tată.
- Degetul călătoriei este degetul mare, care îţi permite să faci autostopul; degetul direcţiei – indexul -, îl întinzi ca să indici un anumit lucru; degetul căsătoriei – inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distincţiei – cel mic – pe care-l ridici când bei cafea.
- Am înţeles, tată, dar ... ai uitat degetul plăcerii.
- Ah, Simon, l-am lăsat pe cel mai bun la sfârşit … degetul plăcerii este degetul mijlociu, cel mai lung şi mai frumos … pentru plăcere, fiue. Îl umezeşti cu limba … şi … numeri bancnotele.

Cei care s-au gândit la altceva, în genunchi şi să recite de 4 ori Tatăl Nostru.

duminică, 9 decembrie 2007

Cabinet stomatologic pentru bolnavii de SIDA, nefuncţional


Un cabinet stonatologic destinat exclusiv persoanelor infectate cu HIV/SIDA nu poate să funcţioneze deoarece medicii nu vor să lucreze acolo. Cabinetul a fost înfiinţat în cadrul Secţiei de boli infecţioase a Spitalui Judeţean "Mavromati" din Botoşani, însă, de la înfinţarea sa şi până în prezent, nici un specialist nu a lucrat în acel loc.
Culmea este că acel cabinet stonatologic dispune de instrumentarul şi materiale necesare funcţionarii, în urma unei donaţii făcute de o fundaţie italiană, însă autorităţile din Botoşani nu au reuşit să găsească un medic specialist.
Reprezentanţii ASP susţin că vor face demersuri pentru scoaterea la concurs a postului, asfel încât să fie ocupat, iar bolnavii să poată fie trataţi.
Nu ştiu sau cred că nu pot înţelege un astfel de paradox: să dispui de echipament de ultima oră şi să nu fi capabil să găseşti un medic dispus să lucreze în acel cabinet.
Voi puteţi pricepe asta ?

vineri, 7 decembrie 2007

LA MULTI ANI!

La multi ani, dragul meu Coty! Fie ca viata ta sa fie doar insorita si sa ai parte numai de bucurii si experiente care sa te faca sa cresti si mai frumos si mai sanatos! Te sarut cu drag si iti urez petrecere cat mai frumoasa alaturi de alesul inimii tale!

sâmbătă, 1 decembrie 2007

"Dacă amândoi sunt de acord şi se iubesc, de ce nu?"


Homosexualii sunt oameni. Chiar dacă văd doi bărbaţi iubăreţi ţinându-se de mână pe stradă, chiar dacă aş vedea două blonde siliconate iubindu-se în autobuz, chiar daca pe un post dau peste doi chelioşi care se simt bine în 69, chiar dacă din întâmplare aş vedea două babe nasoale lingându-se fericite, este ok...Au şi ei dreptul să fie fericiţi, la fel cum are toată lumea.
Fiecare om are dreptul sa aleagă, astfel că totul poate fi interpretat ca o diferenţă de gust.
Cât priveşte demonstraţiile publice, eu cred că e vorba de nişte orizonturi înguste. Am avut ocazia să particip la parade gay şi deasemenea am avut ocazia să văd parade rave şi house, unde pot spune că participanţii se manifestau identic, de la gesturi până la vestimentaţie şi accesorii. Dacă primul eveniment este considerat anormal şi provoacă scandal, al doilea abia dacă ocupa 1 minut de Ştiri sau 10 rânduri pe ultima pagină de ziar. Vi se pare corect?
Altă temă care înca este văzută cu ochi diferiţi de diverse clase de oameni este faptul că multora li se pare normal să vadă sărutându-se un bărbat şi o femeie în parc, în faţa blocului, în magazin, în cinema, peste tot ... în locuri publice ... de ce nu ar fi normal pentru toti oamenii(inclusiv gay, lebiene) să o facă cu partenerul, fie el femeie sau bărbat?
De ce sa interpretezi greşit nişte principii? Dacă pe mine mă enervează o categorie de oameni începând de la atitudine, îmbrăcminte, gusturi, asta înseamnă că trebuie să interzic apariţia lor pe stradă, numai pentru că cei care cred la fel ca mine ar fi mai mulţi? Trebuie să învăţăm să acceptăm diferenţele dintre noi.
Dacă de mâine ai fi amendat, înjurat, bătut, dispreţuit, exclus de societate pentru ca îţi iubeşti prietena, cum te-ai simţi, tu, cel care spui acum..."mi-e silă cănd îi văd sărutându-se pe stradă, i-aş lua la bătaie"?

Gândeşte-te că aşa cum ţie îţi place ceva .... şi altuia îi place altceva. Nu trebuie condamnat pentru asta. Nu trebuie tratat în sila, sau ignorat. E om. Acceptă-l ca om. Te-ai gândit ca ar fi posibil ca un prieten bun de-al tău sa fie gay, bi sau transexual ... sau chiar sora ta să fie lesbi? Ce ai face în cazul acesta, ai gândi la fel?
Indiferent ce vor face alţi oameni cu consimţământul partenerilor, ce vor simţi, ce vor gândi ... îi voi tolera şi nu voi judeca pe nimeni.

Nu fi ignorant, învaţă să-i respecti pe ceilalti. Fii om!