Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

sâmbătă, 31 mai 2008

Dima Bilan is gay or not ??

Multă lume se întreabă dacă frumosul Dima Bilan, câştigătorul editiţiei din acest an a Eurovisionului, este sau nu gay. Se pare că părerile sunt împărţite: unii zic că este gay, alţii zic că nu. Clar este că majoritatea celor care afirmă că este gay sunt şi ei gay şi le-ar place să creadă că şi Dima Bilan este o "soră" dea lor, dar vedeta rusa încă nu s-a exprimat public dacă este sau nu atras de către bărbaţi, aşa că dorinţa lor ca Dima să fie gay este încă neconfirmată. Cert este că forma lui de a se îmbrăca şi forma lui de exprimare corporală lasă loc de interpretări.
Drept urmare am făcut rost de ceva poze cu el şi am să vă las şi pe voi să exprimaţi părerea dacă sunt sau nu îndreptăţiţi cei care afirmă că Dima Bilan este gay.



După ce va-ţi delectat privirea cu pozele lui, ce părere aveţi: ESTE sau NU ESTE Dima Bilan GAY ??

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 30 mai 2008

Galut Andrei NU este gay!!!

Conform unui reporter Jossip aflam ca vineri 23 mai, dupa-amiaza, Andrei Galut si Alexa s-au alaturat lui Radu (ex Ozone), la Corbeanca, unde se filma un videoclip.
Andrei a stat mai tot timpul cu castile la urechi, a vorbit putin cu Alexa si initial s-a uitat urat la reporterul Jossip.ro, fiind curios sa afle de unde a pornit zvonul legat de orientarea lui sexuala.
Andrei a negat darz ca ar fi gay, chiar daca nu are nimic impotriva acestor oameni, el prefera totusi fetele. A fost dragut si a acceptat sa fie pozat, ba mai mult a acceptat sa salute fanii lui Jossip.ro.
Pentru autoconvingere, vizionati micul reportaj de mai jos:



Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 25 mai 2008

Câştigătorul Eurovision2008 este Dima Bilan !

Acum câteva ore s-a terminat finala faimosului concurs Eurovision2008. Nu sunt sigur care a fost tema concursului în acest an, dar dupa cum au evoluat concurentele părea că ar fi "etalarea celor mai scurte şi decoltate rochiţe"(pentru concurente) şi "clovni liber profesionişti"(pentru bărbaţi). Sau ... din cauza căldurii fetele s-au îmbracat aşa sumar iar bărbaţii au adoptat acele costumaţii ca să l-e sperie un pic(hihihi).
Cert este ca dintre toti concurenţii doar 4 au prezentat piese demne de luat în seamă, fapt care s-a reflectat şi în punctajul final. Nu ştiu care a fost favoritul fiecăruia, dar dupa ce am văzut actuaţiile fiecăruia, al meu favorit a fost chiar Dima Bilan, cu al său cântec "Believing".

Pe numele său adevarat Viktor Belan, are 26 de ani şi e un adevarat idol în Rusia. S-a născut în Karachay, Cherkessia. După ce a participat la toate festivalurile importante din fosta URSS, a pierdut la limită finala din 2006 a Eurovisionului, însa a devenit atunci cunoscut pe tot continentul. Tot în 2006 a fost declarat solistul anului de către "International Music Awards". În prezent, Dima Bilan susţine spectacole pe stadioanele din Rusia, fiind unul dintre cel mai bine cotaţi artişti din aceasta parte a lumii.

***** piesa clasata pe locul 2 in 2006 *****
Demni de luat în seamă au mai fost următorii concurenţi(după părerea mea):
- Boaz Mauda din Israel cu piesa "The Fire In Your Eyes"
- Kalomoira din Grecia cu piesa "My secret combination"
- Sirusho din Armenia cu piesa "Qele, qele"
- Jelena Tomašević din Serbia cu piesa "Oro"

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

sâmbătă, 24 mai 2008

Încă un MegaStar din rândurile LGBT

Aradeanul Andrei Galut, castigatorul de la MegaStar, si-a dezvaluit zilele acestea orientarea sexuala, conform jossip.ro. Astfel, acesta a recunoscut ca este atras mai mult de barbati decat de femei, iar la numai 23 de ani se pare ca este un sustinator convins al comunitatii gay din Romania. Desi confesiunea lui ar fi putut sa ii distruga cariera muzicala, producatorii care se vor ocupa de el au decis totusi ca acest amanunt l-ar putea avantaja. Astfel, i-au propus sa filmeze un videoclip sexy pe aceasta tema. Cu toate acestea prietenii MegaStar-ului se opun ferm acestei idei. Ramane insa de vazut daca Andrei va decide sa-si asculte prietenii sau isi va expune orientarea sexuala intr-un videoclip.
Iata ca inca un "Star" isi face couming-out-ul si isi recunoaste public orientarea sexuala.


Bravo lui.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

luni, 19 mai 2008

Poza lunii !!

M-am gândit să postez în fiecare lună câte o poză, care după părerea mea e cea mai haioasă, sau artistică din luna respectivă. Las la latitudinea voastră să decideţi dacă am avut sau nu dreptate.
Voi posta acum o poză care am găsit-o într-un profil de pe binecunoscutul portal GayRomeo
(nu dau numele profilului).


Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

sâmbătă, 10 mai 2008

CEI 3 ''MOŞNEGI''

CEI 3 ''MOŞNEGI''

O femeie iese din casă şi vede 3 moşnegi cu barbă albă stând în faţa casei.
Nu-i cunoştea dar, văzându-i supăraţi, îi invită în casă să manânce ceva.
 - "Soţul tău este acasă?" – întreabară ei.
 - "Nu, este ieşit."
 - "Atunci nu putem intra" – replicară ei.
Seara, când soţul se întoarce acasă, ea îi povesteşte despre cei trei moşnegi.
 - "Du-te, spune-le că am venit şi pofteşte-i înăuntru."
Femeia se duce si îi invită.
 - "Nu putem intra toţi în casă", replicară ei.
 - "Cum aşa?" întreabă ea.
Unul dintre moşnegi îi explică: "Eu sunt BUNĂSTARE, el este SUCCES iar celălalt este IUBIRE. Acum du-te şi întreabă-l pe soţul tău care dintre noi să vină în casă."
Femeia intră în casă şi îi spune soţului, care se bucură. "Ce bine!! În acest caz invită-l pe BUNĂSTARE să ne umple casa cu bunăstare!"
Soţia nu a fost de acord. "De ce să nu-l invităm pe SUCCES?"
Nora îi ascultă dintr-un colţ al casei şi replică: "N-ar fi mai bine să-l invităm pe IUBIRE? Casa noastră ar fi atunci plină de iubire!" – a sugerat nora.
 - "Hai să ne ghidăm după sfatul norei" îi zice soţul soţiei.
 - "Du-te afară şi invită-l pe IUBIRE să ne fie oaspete."
Femeia iese afară şi întreabă: "Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invităm să ne fie oaspete."
IUBIRE porneşte înspre casă. Odată cu el se pornesc în urma lui şi ceilalti doi. Surprinsă femeia întreabă:
 - "L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniţi şi voi cu el?"
Cei trei moşnegi replicară: "Dacă l-ai fi invitat pe BUNĂSTARE sau pe SUCCES, ceilalţi ar fi rămas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE, unde merge el mergem şi noi. Unde este IUBIRE este şi BUNĂSTARE şi SUCCES!!!!!!"

DORINŢA MEA PENTRU TINE….


Unde este durere, îţi doresc pace şi fericire.
Unde sunt îndoieli personale, îţi doresc reînnoirea încrederii în abilitatea ta de-a trece peste greutăţi.
Unde este oboseală sau blazare, îţi doresc înţelegere, răbdare şi puteri reînnoite.
Unde este frică, îţi doresc iubire şi curaj.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 6 mai 2008

Aveţi o viaţă fericită?

 Zilele trecute am primit un e-mail de la un amic şi datorită conţinutului aş dori să vi-l împărtăşesc şi vouă.

 Un profesor de filosofie stătea în faţa clasei având pe catedră câteva lucruri. Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de tenis.
I-a întrebat pe studenţi dacă borcanul este plin, iar aceştia au convenit că era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de tenis.
I-a întrebat din nou pe studenţi dacă borcanul era plin, iar acestia au fost de acord că era.
Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul.
I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar aceştia au răspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedră două ceşti cu cafea pe care le-a turnat în borcan, umplându-l de această dată definitiv.
Studenţii au râs.

După ce hohotele s-au domolit, profesorul spus: "Acum aş dori să întelegeţi că acest borcan reprezintă viaţa voastră. Mingiile de tenis reprezintă lucrurile importante pentru voi: familie, copii, sănătate, prieteni şi pasiunile voastre. Dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viaţa voastră ar fi tot plină. Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi: serviciul, casa, maşina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte. Dacă veţi începe cu nisipul, nu veţi mai avea unde să puneţi mingiile de tenis şi pietricelele. La fel şi în viaţă, dacă îţi iroseşti tot timpul şi energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine. Acordă atenţie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, iesi cu soţia în oras la cină, joacă tenis, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine ştie ce dispozitiv. Ai, în primul rând grijă de mingiile de tenis, ele contează cu adevărat. Stabileşte-ţi priorităţile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenţi a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit:
"Mă bucur că întrebi asta, ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viaţa ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."

 Sper ca şi voi să încercaţi să înţelegeţi ce dorea să spună acel profesor în pilda lui.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

sâmbătă, 3 mai 2008

Legat de traditii.




Azi cum Christian munceste, cand s-a dus in spre munca ma sunat (stiind ca mie imi plac "taranii" cum zice el la cabalgatele populare din Castellón) sa imi spuna sa ma duc in centru sa vad procesiunea. E superb sa vezi dansul si muzica .

O mica calatorie in timp

Ieri, cum Christian era liber, am decis sa mergem la plaja. Dupa o ora de plaja, cum nu mai era soare asa de puternic ne-am propus sa urcam si sa facem poze langa Torre Bellver(este un turn, care cu multi ani in urma era folosit drept far de orientare pentru cei care navigau in apropierea coastei din zona).

Turnul si locul pe unde trecea pana nu demult un tren

Coty si Chris sprijinind turnul :P

 Ne-am simtit super bine("prietenii stiu de ce" :P ), iar eu am ramas surprins de frumusetea turnului vechi alaturi de vechea cale ferofiara(o frumoasa contopire a vechiului cu modernul), iar faptul ca au decupat muntele sa poate trece trenul pe acolo ma fascinat.
Sunt eu prea indragostit de istoria, monumente vechi si traditii??



Coty

vineri, 2 mai 2008

Decizie a Curtii Europene de Justitie

 Asociaţiile internaţionale LGBT salută decizia recentă a Curţii Europene de Justiţie care recunoaşte drepturile legate de pensia de supravieţuitor, în cazul cuplurilor de acelasi sex. Curtea de la Luxemburg a decis în favoarea lui Tadao Maruko, cetaţean german, care a cerut instituţiei responsabile cu administrarea fondului de pensii, să-i recunoască dreptul de a beneficia de pensia de supravieţuitor, după decesul partenerului său. Cum această instituţie i-a respins cererea, motivând că acest drept este acordat doar cuplurilor căsătorite, nu şi parteneriatelor civile înregistrate, domnul Maruko a depus o plângere la Curtea Europeana de Justitie, privind discriminarea pe criteriul orientării sexuale.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs