Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 30 iunie 2008

10 trucuri impotriva timiditatii

Ai o fire mai emotiva si din aceasta cauza ratezi multe ocazii de a te afirma, la scoala sau in cercul de prieteni? Vrei sa te simti in largul tau in orice situatie si sa ai succes? Am gasit cateva sugestii legate de ce sa faci ca sa-ti invingi timiditatea:

1.Informeaza-te in permanenta. Acest lucru te va ajuta sa poti sa intretii o conversatie, indiferent de subiectul de discutie.

2.Zambeste des. Astfel vei iesi cu usurinta din situatii jenante. Daca zambesti, cei din jur iti vor ignora greselile si iti vor zambi la randul lor.

3.Intra in contact cu persoane pe care nu le cunosti. Vei observa, in timp, ca nu vei mai fi timid(a) cand vei fi nevoit(a) sa vorbesti in fata unor necunoscuti.

4.Sustine-ti parerile proprii in orice situatie. Doar asa vei capata incredere in tine.

5.Renunta la rolul de victima. E bine sa stii ca nimeni nu apreciaza persoanele care se autovictimizeaza, asa ca cel mai indicat este sa-ti pui in valoare calitatile!

6.Gandeste pozitiv. Si ceilalti se tem, si ceilalti fac gafe? Nu esti singurul(a).

7.Dezvolta-ti simtul umorului. Acesta te va ajuta sa iesi din multe incurcaturi si ceilalti nu-ti vor mai observa timiditatea.

8.Priveste-l in ochi pe cel cu care vorbesti. Interlocutorul se va simti bine daca ii acorzi atentie si nu va mai fi atent la emotivitatea ta.

9.Primeste complimentele si leaga-te de ele pentru a porni o conversatie.

10.Invata sa accepti si respingerea. In viata exista momente in care fiecare dintre noi e respins, fie ca e timid, fie ca nu. Din orice esec nu ai decat de invatat.

Incerca sa iti aduci aminte de aceste "trucuri" cand te vei simti un dificultate si sigur vei trece peste acel moment de insecuritate mult mai usor. :)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

miercuri, 25 iunie 2008

Hugh Hefner, "tăticul" PlayBoy-ului a avut şi experienţe homosexuale?

Celebrul "tatic" Playboy, Hugh Hefner (82 de ani), si-a dezvaluit cele mai intime secrete intr-o carte ce urmeaza sa apara pe piata. Renumit deja pentru domnisoarele frumoase care au fost alaturi de el toata viata, americanul socheaza prin preferintele sexuale despre care nu a vorbit niciodata pana acum.
Pentru a scrie romanul "Domnul Playboy: Hugh Hefner si Visul American", Steven Watts, autorul, a folosit chiar jurnalele intime ale fondatorului revistei pentru barbati. Astfel, in paginile volumului, Watts prezinta amanunte incitante despre viata sexuala tumultuoasa a lui Hefner. Principalele dezvaluiri sunt faptul ca "taticul" Playboy s-a culcat si cu barbati si, mai mult, a avut chiar o relatie sexuala incestuoasa. Despre relatia homosexuala, Hugh a spus ca nu i se pare nimic iesit din comun. 

Ajunsese sa experimenteze atatea lucruri din punct de vedere sexual, incat "i s-a parut normal sa incerce si cu un barbat", declara Watts in romanul sau. Americanul a mai recunoscut ca, la un moment dat, a facut sex in grup, impreuna cu iubita sa, fratele sau si sotia acestuia. Hefner a precizat ca romanul "e cea mai competenta carte scrisa vreodata despre mine, totul fiind complet adevarat".
Se pare ca cei care credeau in mituri, de genul: "fustangii sunt 100% heterosexuali" isi vad spulberat inca un exemplu care nu se credea ca poate incalca "regula".

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 24 iunie 2008

Ortodocşii sărbătoresc naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele


În 24 iunie, credincioşii creştin-ortodocşi sărbătoresc Naşterea Sf. Ioan Botezătorul şi Sânzienele sau Drăgaica, după cum sunt cunoscute în tradiţia populară. Fiul preotului Zaharia şi al Elisabetei, Ioan Botezătorul s-a născut în localitatea Orini, fiind supranumit Înaintemergătorul pentru că a anunţat şi pregătit venirea Mântuitorului. Mărturiile păstrate până în zilele noastre arată că preotul Zaharia şi soţia lui, Elisabeta, ajunseseră la bătrâneţe şi nu au avut copii. La poporul evreu, acest fapt era considerat ca un mare blestem din partea lui Dumnezeu. Uneori, nici jertfele nu le erau primite celor fără copii, la templu. "În vremea împăratului Irod, în timpul săptămânii când era de rând la templu, Zaharia a intrat să tămâieze. Pe când tot poporul era afară şi se ruga, i s-a arătat îngerul Domnului stând de-a drapta altarului tămâierii. Acesta l-a înştiinţat că i-au fost ascultate rugăciunile şi că Dumnezeu le va da un copil, căruia trebuie să-i pună numele Ioan (în ebraică, Iohanan înseamnă Dumnezeu s-a miliostivit n.r.). Pentru că a fost neîncrezător în vestea adusă de Arhanghelul Gavriil, Zaharia a rămas mut până în ziua în care s-au împlinit acestea", a explicat părintele Marius Florescu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Banatului. Când a crescut, Ioan a plecat să trăiască în deşert, unde se hrănea cu miere sălbatică şi lăcuste şi se îmbrăca cu haină din păr de cămilă. Toate datele păstrate până în prezent conduc la ideea că Ioan boteza la râul Iordan, acolo unde L-a botezat şi pe Mântuitorul Isus Hristos. Tot în aceeaşi zi, în tradiţia populară se sărbătoresc Sânzienele sau Drăgaica. Această sărbătoare populară este legată de cultul recoltei, al vegetaţiei şi al fecundităţii, şi păstrează în ea, ca toată tradiţia românească, un amestec fascinant de creştinism, păgânism şi vrăjitorie. În noaptea de Sânziene, "Dumnezeu rânduieşte un răstimp de linişte, când stau în cumpănă toate stihiile şi cerurile şi vânturile", spunea Sadoveanu, ielele pot fi îmblânzite şi fetele tinere pot să-şi afle destinul, spălându-se, la răsăritul soarelui, cu roua curată de pe flori sau cu apă sfinţită. În tradiţia populară se spune că astăzi se fac coroniţe din Sânziene care vor ocroti casa şi gospodăria de puterea forţelor malefice, aducând totodată noroc, săntate şi belşug oamenilor, animalelor şi semănăturilor. Ziua de Sânziene este considerată sfântă şi trebuie respectată. Se spune că nimeni nu are voie să lucreze în această zi atâta timp cât soarele joacă pe cer.
Există şi în tradiţia locală(mă refer la cea din Spania, mai exact din Comunitatea Valenciană, unde locuiesc) sărbătoarea de "San Juan", care se sărbătoreşte în noaptea de 23 pe 24 iunie. Aici tradiţia spune că trebuie să se aprindă focuri mari care să alunge forţele malefice din zonă şi speritele rele. De asta, lumea se adună pe malul mării şi la ora 24.00 aprinde focuri mari. Şi dacă tot merge lumea la "picnic" işi aduc şi "de-ale gurii" şi cinează pe malul mării, distrându-se bine ... dacă tot e sărbătoare :P

Aş fi vrut să merg şi eu aseară la acest "picnic" dar din păcate am lucrat până pe la ora 01.00 şi era deja prea târziu ca să mai mergem la acea oră. Aşa că ... sper să merg anul care vine :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 22 iunie 2008

Clasamentul celor mai sexy fotbalisti de la Euro 2008

Daca tot suntem prinsi in valtoarea campionatului de fotbal Euro 2008 as vrea sa va supun atentiei un top realizat cu 2 zile in urma. Topul aparut pe site-ul www.whoateallthepies.tv a contabilizat voturile iubitoarelor fotbalului si nu numai, desemnandu-i pe primii 15 jucatori in ceea ce priveste aspectul fizic.
Pe primul loc in ierarhia celor mai aratosi fotbalisti, reprezentantele sexului frumos l-au ales pe portarul spaniol Iker Casillas(Spania), pe locul al doilea situandu-se francezul Thierry Henry, iar pe pozitia a treia italianul Luca Toni. Inaintea lui Mutu s-au mai aflat suedezul Freddy Ljungberg (locul 4) si unul dintre cei mai doriti fotbalisti ai planetei, portughezul Cristiano Ronaldo, pe locul 5. Pe pozitia a 6-a il gasim pe atacantul spaniol Fernando Torres, pe 7 pe coechipierul sau Cesc Fabregas, iar chiar inaintea lui Adian Mutu se afla germanul Michael Ballack. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Valon Behrami (Elvetia), Olof Mellberg (Suedia), Petr Cech (Cehia), Lukas Podolski (Germania), Paulo Ferreira (Portugalia) si Alessandro Del Piero (Italia). Desi nu a impresionat prin evolutia sa pe gazon, Adrian Mutu s-a aflat intr-o companie selecta, semn ca imaginea de baiat rau pe care si-a creat-o da rezultate.

Apropo: topul a fost facut doar dupa aspectul fizic al fotbalistilor, nu si dupa IQ-ul lor :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

sâmbătă, 21 iunie 2008

David Beckham lanseaza EMPORIO ARMANI UNDERWEAR.

Cu putine zile in urma am aflat ca David Beckham a terminat sedintele foto pentru lansarea pe piata a gamei de lenjerie barbateasca EMPORIO ARMANI UNDERWEAR, colectia vara 2008. Nu este nimic de mirare, luand in considerare faptul ca David a lansat si alte colectii ale aceleeasi firme Armani si anul trecut.


Noutatea pentru acest an este faptul ca lansarea a fost in San Francisco. Si nu a fost o lansare oarecare ci una la care dupa cumpararea unor piese din noua gama(marfa cumparata de cel putin 200$) puteai sa te apropii de David si chiar sa obtii un autograf de-al lui pe una din piesele de lenjerie din noua gama. Si ... dupa cum se poate vedea si in poza de mai jos nu au fost putine "fan-ele" care au venit la lansare.


Asa-i ca au gandit bine planul de marketing cei care au pregatit lansarea gamei? :P ... parerea mea este ca DA.



Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 20 iunie 2008

Cel mai cunoscut falsificator de artă din lume a deschis o expoziţie la Timişoara

101 tablouri semnate Gustav Klimt, Vincent Van Gogh, Claude Monet sunt expuse până duminică în sala Madrid a Hotelului NH. Nu, Timişoara nu a devenit peste noapte o Mecca a artei mondiale, ci a sosit Daniele Donde, iniţiatorul curentului "faux art", care a deschis, joi, o expoziţie la Timişoara. Spre deosebire de ceilalţi falsificatori de artă, Donde nu se ascunde, ba chiar, imitaţiile sale primesc un certificat de autenticitate. Pe lângă faptul că sunt copii perfecte ale originalelor, picturile executate de Donde şi echipa sa de falsificatori profesionişti costă doar o fracţiune din preţul unei lucrări originale. De exemplu, "Sărutul" lui Klimt este evaluat la 150-200 de milioane de dolari. Doar zece oameni din lume, poate, îşi permit să achiziţioneze această lucrare. Arta a deveit o pasiune exclusivistă. "Copia mea costă 2.000-3.000 de euro, adică preţul acestei lucrări acum 50 de ani. Iar acest preţ este promoţional pentru România, pentru că, la Monte Carlo, această lucrare are, bineînţeles, altă valoare", a explicat artistul căruia i se mai spune şi "Profesorul".


Expoziţia va fi deschisă până duminică, între orele 10-22, şi, dacă se va bucura de acelaşi succes pe care l-a avut la Bucureşti, Daniele Donde ar putea deschide o galerie permanentă la Timişoara. "Am decis să vin la Timişoara din cauza succesului pe care l-am avut la Bucureşti şi după ce, la un vernisaj la Belgrad, am avut cinci clienţi din Timişoara". Pe lângă timişoreni, printre clienţii săi se numără şi personalităţi precum Bill Gates sau Frank Sinatra: "Aceşti oameni şi-ar putea permite o lucrare originală, dar şi ei au preferat un fals autentic", a încheiat Donde.


Parerea mea este ca desi tablourile din expozitie sunt falsuri, merita vizitata aceasta expozitie macar pentru imbogatirea culturii generale legate de marii pictori ai secolelor trecute, astfel avem posibilitatea de a avea in fata un "Van Gogh" sau un "Monet" fara a fi nevoit sa mergem la vre-un mare museu ca sa le putem vedea.


Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 17 iunie 2008

Comoara lui Selim Paşa

Nu stiu cat de mult va place istoria, dar pe mine m-a fascineaza, mai ales cand e vorba despre istoria locului natal. Am gasit un articol depre Timisoara natala si sper sa trezeasca atentia cat mai multora dintre voi. Este vorba despre una din marile comori otomane ascunse in incinta Timisorii secolului XVI.

Se presupune că peste 90% dintre comorile ascunse de înaintaşii noştri în zona Banatului nu au fost încă descoperite. Este şi cazul unei comori inestimabile despre care există informaţii conform cărora ar fi fost îngropată de turci în vechea cetate a Timişoarei în ziua capitulării în faţa armatei conduse de Eugeniu de Savoya, 13 octombrie 1716. Deşi din 1881 până în prezent comoara nu a mai fost căutată în mod oficial, în cercuri restrânse se cunosc informaţii despre acest important vestigiu pierdut. Neoficial, membri ai comunităţii turce locale încearcă şi astăzi să o localizeze.


Ştirea din Temesvarer Zeitung
Informaţii despre această nepreţuită comoară, care ar conţine monede de aur, veselă şi bijuterii, vin din anul 1881, din cel mai important ziar al acelei vremi din oraş, Temesvarer Zeitung. Articolul a fost preluat de London Telegraph în ediţia din 13 octombrie, acelaşi an, iar în 31 octombrie ştirea despre comoara pierdută a turcilor de la Timişoara a ajuns şi în New York Times, fiind publicată cu titlul "Comoara secretă turcească".
Potrivit New York Times, în 1881, "guvernul otoman a depus o cerere, prin intermediul Ambasadei din Viena, către Ministerul Imperial de Război, pentru a obţine permisiunea de a dezgropa şi recupera o comoară de mare valoare îngropată în incinta citadelei Timişoara (...) în anul 1716". Articolul îl indică pe un anumit Selim Paşa drept cel care a îngropat comoara, în ajunul cuceririi Timişoarei de către prinţul Eugeniu de Savoya. Conform articolului, Selim Paşa "avea asupra lui toţi banii, vesela şi bijuteriile cusute în piei de viţel pe care le-a îngropat (...). Cererea respectivă a fost aprobată de către autorităţile austro-ungare". 

Castelul Huniazilor, unde se aflau cândva vistieria şi depozitul de arme şi muniţii otomane, este unul dintre locurile în care ar fi putut fi ascunsă comoara.

164 de ani de istorie pierdută
După cucerirea Timişoarei, noua administraţie austriacă a distrus documentele otomane, astfel că foarte puţine informaţii s-au păstrat despre modul de organizare administrativă din perioada de 164 de ani de ocupaţie turcă. Nu se cunosc cu exactitate date despre poziţionarea celor mai importante clădiri, a străzilor şi, cu câteva excepţii, nu se cunosc nici numele persoanelor din administraţia de la 1716. Ultimul guvernator turc al Timişoarei (beilerbei) a fost Mustafa Paşa. Se mai cunosc, din documente păstrate la Viena, numele oficialilor turci care au participat la negocierile de capitulare în faţa austriecilor: Ahmed aga, comandantul castelului, Ali Efendi şi Ibrahim Naimeddin (cronicarul de mai târziu care va descrie asedierea cetăţii de către armata condusă de Eugeniu de Savoya). Numele lui Selim Paşa nu apare menţionat niciunde în documentele oficiale rămase. Este posibil însă ca el să fi fost un angajat al vistieriei sau chiar defterdarul oraşului, echivalentul de astăzi al directorului finanţelor publice, şi astfel să fi avut în grijă banii şi alte bunuri de preţ ale administraţiei.


Ilustraţie a Timişoarei turceşti în care este indicată casa paşei (cea in alb)

Unde ar fi îngropat Selim comoara?
"Acest Selim ar fi putut îngropa comoara în curtea casei sale, undeva în castel - unde se aflau vistieria şi depozitul de arme şi muniţii, în casa paşei sau la fel de bine putea să o îngroape oriunde altundeva", mai spune Ioan Haţegan. Conform acestuia, casa paşei s-ar fi aflat undeva în zona Pieţei Libertăţii. Conform altor scrieri, casa paşei s-ar fi aflat în partea de nord a cartierului construit în jurul djamiei sultanului Suleyman, numită în planul întocmit la 1716 de căpitanul Perette "Moscheea cea Mare". Referitor la această poziţionare, în cartea "Cultura otomană a vilayetului Timişoara (1552-1716)", Cristina Feneşan scrie: "Afirmaţia ni se pare hazardată, dat fiind că nu există până acum vreo listă a cartierelor şi nici indicii documentare asupra amplasării, învecinării, evoluţiei prin fragmentare şi, mai ales, asupra dimensiunilor variabile ale respectivelor cartiere".

Valoare deosebită
Astfel se explică de ce turcii, care în 1860 l-au uimit pe contele Coronini cu cererea lor şi care au revenit la Timişoarai în 1881, nu au găsit comoara. Hărţile şi indiciile lor nu mai corespundeau cu nimic din noul oraş clădit de austrieci. E posibil ca această comoară să fi fost găsită după plecarea turcilor din 1716, dar la fel de posibil este ca ea să zacă încă undeva sub vreo pivniţă sau stradă din centrul istoric al oraşului. Cert e că respectiva comoară a existat, fiindcă orice cetate turcească deţinea bani şi obiecte de valoare necesare susţinerii armatei. Având în vedere importanţa strategică a Timişoarei în acea perioadă şi faptul că, după atâţia ani, guvernul turc a trimis delegaţii pentru a recupera comoara pierdută a lui Selim, înseamnă, fără îndoială, că tezaurul păstrat aici era deosebit de valoros...
Cea mai veche casă din Timişoara, martoră a evenimentelor din secolul al XVIII-lea, a fost renovată de actualii proprietari în urmă cu câţiva ani

Capitularea şi plecarea turcilor
În 12 octombrie, la ora 11,30, pe un bastion al cetăţii se ridică steagul alb al capitulării garnizoanei otomane.
În 13 octombrie, în cortul prinţului Eugeniu de Savoya, s-a semnat tratatul de capitulare. Otomanii au primit 5 zile pentru a părăsi cetatea şi dreptul de a-şi vinde casele şi bunurile. Au primit, de asemenea, 1.000 de căruţe pentru a-şi transporta avutul.
La 17 octombrie, otomanii au părăsit definitiv cetatea. Locuitorii rămaşi au fost 466 ortodocşi români şi sârbi, 144 evrei şi 35 armeni.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

luni, 16 iunie 2008

John John Digweed a mixat în discoteca Heaven din Timisoara

John Digweed(prima poza), unul din cei mai tritraţi DJ din lume, a încins petrecerea la Clubul Heaven, sâmbătă seara. Al treilea eveniment Heineken Music Thirst din 2008 a fost un succes, dacă ar fi să ne luăm după afluenţa de amatori de muzică house prezenţi în clubul timişorean.


Fiind bine mediatizat, evenimentul a facut ca Heaven sa se umple de tineri dornici sa asculte muzica house de calitate, bine mixata. Este adevarat ca si organizatorii le-au facut cateva surprize celor veniti in club, din care se pot mentiona o duzina de dansatoare si cativa go-go care-si miscau frenetic putinele haine din dotare.



Conform specialiştilor în domeniu, John Digweed este sinonim cu ingenuitatea, calitatea şi integritatea, indiferent că este vorba despre compilatiile sale CD mix, rezidenţele sale din cluburile din Marea Britanie, sau show-ul sau radio, "Transitions", recunoscut ca fiind unul ditre cele mai tari la nivel mondial.



Poze realizate de Valentina SAROSI.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 15 iunie 2008

Busshunter este la "moda" in 2008

Stiu(banuiesc) ca a-ti auzit de Busshunter. Banuiesc ca stiti si a-ti auzit de parte din piesele lui, care cum au iesit pe piata au devenit imediat hituri. Va voi anumera cateva din hiturile lui: "Dota", "All I ever wanted" si ultimul lui hit "Now you`re gone" care au facut furori prin cluburile din toata Europa si USA. Dar ce m-a impresionat pe mine cel mai mult este piesa "Boten Anna", care fiind in olandeza a lasat mult loc intepretarilor referitoare la ce vrea sa spuna versurile acestei piese. Am cautat putin pe YouTube si am gasit un clip care are si traducerea in limba engleza si vi-l pun spre auditie si voua, mai jos.



                                           Auditie placuta :)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 13 iunie 2008

Chiar se poate ca si barbatii sa nasca??

Thomas Beatie, transexualul american care luna trecuta a anuntat ca e insarcinat in sase luni, a fost privit ca o ciudatenie a naturii. Totusi, conform publicatiei National Enquirer, in SUA au mai existat inca doua cazuri de acest gen, ambele cu final trist. 

                               (Thomas Beatie, in baie, barbierindu-se)

S-au nascut femei, s-au transformat in barbati, pastrandu-si insa organele genitale feminine, si, la un moment dat, instinctul matern i-a determinat sa fie mamici. E cazul a trei transexuali din SUA. Prima situatie de acest gen a avut loc in 1982 in Atlanta. Jason Cope (26 de ani) s-a nascut femeie, dar a urmat tratamente hormonale pentru a deveni barbat si s-a casatorit cu un homosexual. Jason a ramas insarcinat si, dupa ce a dat nastere unei fetite, a devenit depresiv. Se purta urat cu micuta si a incercat de mai multe ori sa se sinucida. Intr-un final, barbatul si-a tras un glont in cap. 

Cel de-al doilea caz s-a petrecut in 1999, in San Francisco. E vorba despre Matt Rice (37 de ani), casatorit cu o femeie care devenise barbat in urma unui tratament hormonal. Cei doi au avut un baietel, dar dupa nastere Matt a devenit violent, in final parasindu-si partenerul si bebelusul. 

Cu toate acestea, cel de-al treilea, transsexualul Thomas Beatie (34 de ani) din Oregon, care va naste in iulie, nu e deloc speriat. Barbatul se simte bine si abia asteapta sa devina "tatica".

Cu cateva zile in urma a fost chiar invitat de Oprah Windfrey in faimosul ei show iar in timpul acestei emisiuni Thomas s-a supus unei ocografii in direct, declarand ca este foarte nerabdator sa-si nasca fetita, pe 3 iulie, prin cezariana. 


                         (Thomas in Oprah Windfrey Show)

Thomas a mai declarat recent ca a primit deja multe telefoane cu diferite oferte printre care au fost si cateva din partea unor reviste care ii ofereau chiar 1 milion de $.

Daca va accepta astfel de oferte ... sigur el, sotia si viitoarea lor fiica vor avea parte de tot ce isi doresc. :)




                     (Thomas cu sotia sa, in Oprah Windfrey Show)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)

AquaDiCs

luni, 9 iunie 2008

Nelly Furtado va canta in duet cu Dima Bilan, castigatorul Eurovision 2008

Nelly Furtado a anuntat recent ca va colabora cu castigatorul editiei de anul acesta al concursului Eurovision, artistul de origine rusa Dima Bilan, pentru primul lui album lansat pe plan international.



Dupa castigarea celei de-a 53-a editii a Eurovisionului, artistul rus va lansa un album in trei limbi diferite, rusa, engleza si spaniola, care urmeaza sa fie distribuit in 81 de tari. Versiunile in engleza si spaniola ale albumului vor include un duet cu Nelly Furtado, la piesa “Number One Fan”, care va fi si primul extras pe single al materialului. Piesele de pe album vor fi produse de catre nume sonore ale industriei muzicale, precum Timbaland, Danja, Jim Beanz si Ryan Tedder (One Republic).



Nelly Furtado este asteptata si in Romania, in cadrul B’ESTFEST 2008, unde va concerta in a treia zi de festival, pe 6 iulie, alaturi de Manu Chao , Stereophonics , Sunrise Avenue si Roisin Murphy, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Bancul lunii iunie

Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu pe urmatoarele considerente:
- lucreaza la mare adancime;
- lucreaza cu capul in jos;
- lucreaza in mediu cu umiditate ridicata;
- lucreaza la temperaturi ridicate;
- nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca;
- nu are weekend-uri si nici concedii de odihna;
- nu are liber daca lucreaza ore suplimentare;
- are un loc de munca cu conditii periculoase care de multe ori poate cauza boli profesionale.
Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive:
- nu are studii;
- nu munceste 8 ore neintrerupt;
- nu raspunde prompt la toate solicitarile;
- dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca;
- nu lasa curatenie la locul de munca;-nu dovedeste fidelitate.

Sper sa va placa si voua bancul =))

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 8 iunie 2008

Mituri despre mariaj

Am găsit un mic articol despre mituri şi adevăruri despre căsnicii/relaţii şi m-am gândit să-l public să-l citiţi şi voi, mai jos.



Mit - dacă te straduieşti, poţi avea o căsătorie fericită cu oricine;
Realitate - este nevoie de două persoane mature şi potrivite pentru ca o căsătorie sa funcţioneze. De aceea este necesar să fii selectiv în alegerea unui partener.

Mit - dacă locuiţi împreuna înainte de căsătorie, acest lucru măreşte şansele de a avea o relaţie reuşită;
Realitate - convieţuirea va ajuta să vă cunoaşteţi mai bine, dar nu are rolul de căsătorie de probă şi nici nu garantează o viaăa fericită.

Mit - o persoană nu se va simţii mulţumită până nu va întâlni jumătatea perfectă;
Realitate - nimeni nu este perfect.

Mit - pentru a-ţi face o familie, trebuie să alegi o persoană a cărei personalitate să-ţi fie total opusă;
Realitate - ar fi bine să alegi o persoană cu care ai în comun o serie de similarităţi.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 6 iunie 2008

7 sfaturi pentru o relatie fericita

Iti doresti un mariaj fericit, in care toate sa mearga struna? Prima conditie e sa-ti accepti partenerul asa cum e el, si cu bune, si cu rele, si sa nu incerci sa-l schimbi dupa bunul tau plac. Loredana Ionascu , psiholog la Clinica TerapiaM, ne va da cateva sfaturi care te pot ajuta sa ai o relatie reusita.



1. Fa-ti timp pentru prieteni. Macar o data pe saptamana stabileste o intalnire cu prietenii proprii, cei de dinainte de relatie. In felul acesta iti pastrezi identitatea si apreciezi mai mult timpul petrecut cu partenerul de viata.

2. Invata sa ignori micile probleme. Fiecare relatie are suisuri si coborasuri. Aminteste-ti ca viata e scurta si fiecare moment e pretios si ignora micile probleme. Mai bine comporta-te ca intr-o echipa si concentreaza-te pe lucrurile care intr-adevar merita efortul.

3. Da-i intalnire. Faptul ca acum aveti o relatie nu trebuie sa schimbe obiceiul de a va da intalniri. Iesiti in oras doar voi doi, chiar si pentru o plimbare. Important e sa nu uitati sa va comportati in continuare ca doi indragostiti.

4. Spune-i ce nevoi ai. Oricat de mult te-ar iubi partenerul de viata, nu are cum sa-ti ghiceasca dorintele. De aceea, ori de cate ori ai nevoie de ceva nu ezita sa-i spui. Comunica-i si nemultumirile, dar nu intr-o maniera negativa. De exemplu, expresia: "Niciodata nu ai timp de mine" ar putea fi inlocuita cu: "Mi-as dori sa petrecem mai mult timp impreuna".

5. Evita jignirile. Nu tipa si nu jigni atunci cand va certati. Si nu uita ca orice disputa ar trebui sa fie "aici si acum". Acest lucru inseamna ca nu e bine sa-i reprosezi la orice discutie lucruri pe care le-a facut in trecut.

6. Discuta doar la momentul potrivit. Daca ai ceva de spus, nu incepe discutia inainte sau in timpul mesei. Nici in pat, cand va pregatiti de culcare, nu e momentul potrivit. E mai bine sa intrebi cand poti sa discuti problema ce te macina, in functie de disponibilitatea partenerului.

7. Nu uita de micile atentii. Indiferent de varsta, orice persoana are nevoie uneori sa fie alintata si mangaiata. Fa si tu acest lucru cu partenera sau partenerul. Nu uita s-o/ sa-l saruti in fiecare zi si faceti dragoste ori de cate ori aveti ocazia.

P.S: aceste sfaturi pot fi luate ca si un mic "ghid", dar sa nu uitam ca fiecare are un caracter diferit si trebuie sa ne ne luam si dupa propriile simtiri, placeri si sentimente.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

miercuri, 4 iunie 2008

Din ciclul "Glume"

La varsta de 50 de ani, femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba:
- Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte?
- Pai, draga mea nevasta... la 20 erai fermecatoare, ti-am adus o floare... la 30 erai dulce... ti-am adus o sampanie... la 40 erai fierbinte, ti-am adus o paine calda... insa acu' la 50 te-ai facut cat o vaca, ti-am adus niste lapte...
- Da, dragul meu, eram eu ca o floare la 20 ani, insa nu tu ai rupt prima petala... eram eu la 30 ca o sampanie de dulce... insa tu ma agitai altii ma sorbeau... la 40 eram eu fierbinte ca o paine, insa tu mancai coaja altii miezul... iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca insa cand pleci tu de acasa... vin taurii la usa si intreaba: "A plecat boul?"

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 3 iunie 2008

Rezultate alegeri locale 2008 Timisoara

Rezultatul alegerilor locale pentru Timişoara conform INSOMAR: Ciuhandru a ieşit câştigător din primul tur; conform Realitatea cu 59,9%, iar conform HotNews cu 59,4% din voturi.

Rezultate Primăria Timişoara 2008
Gheorghe CIUHANDU 59,9%
Gheorghe CIOBANU 16,1%
Ioan RĂDUCANU 12,2%
Maria GRAPINI 3,7%
Rodica VLAD 3,2%
Ioan BRUMAR 1,6%
Alţii 3,3%

Rezultate Consiliul Local al Municipiului Timişoara
Alianţa pentru Timiş (PNL-PNŢCD-FDGR) 39,9%
PD-L 27,2%
PSD 14,2%
UDMR 4,0%
PRM 2,7%
PC 2,3%
PIN 1,6%
PNG CD 1,4%
Alt partid 6,7%

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş
Constantin OSTAFICIUC 36,6%
Ilie SÂRBU 24,6%
Viorel COIFAN 21,7%
Ştefan GLĂVAN 3,1%
Francisc HALASZ 3,1%
Ioan NASLEU 3,0%
Laura Cătălina MARTONOSY 2,2%
Sorin PESCAROVICI 2,1%
Alt candidat 3,6%

Consiliul Judeţean Timiş
PD-L 35,5%
Alianţa pt. Timiş (PNL-PNŢCD-FDGR) 23,0%
PSD 22,9%
PRM 3,7%
UDMR 3,6%
PC 3,1%
PNG CD 2,9%
Alt partid 5,3%

Partea bună e că la nivel de Consiliu Judetean Ciuhandru are mai multă susţinere decât în mandatul trecut, dar partea proastă e că tot nu are destulă.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

luni, 2 iunie 2008

O melodie care imi place mult.

Lamento Boliviano - Dani Mata

Sper sa va placa si voua.