Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

joi, 31 iulie 2008

Eclipsa totala de Soare vineri 01.08.2008

In ziua de vineri, 1 august 2008 va avea loc o eclipsa totala de Soare. Aceasta se produce dupa aproape 2 ani si jumatate de la ultimul fenomen de acest gen - 29 martie 2006.

Eclipsa de Soare din 1 august 2008 va fi o eclipsa totala cu durata relativ mica - 2 minute si 27 de secunde in punctul de maxim. Totusi aceasta eclipsa va fi una frumoasa pentru ca banda de totalitate va strabate mai multe continente si va trece destul de aproape de Polul Nord al Pamantului.

In Romania eclipsa se va vedea doar ca o eclipsa partiala. Ora foarte accesibila la care se va produce eclipsa (amiaza) cat si sansele destul de mari de vreme buna fac din eclipsa de Soare din 1 august 2008 un eveniment care merita asteptat.

In Romania eclipsa din 1 august 2008 se va vedea ca o eclipsa partiala cu faza maxima destul de mica. Astfel pe teritoriul tarii noastre eclipsa debuteaza in jurul orei 12.05 (ora de vara) cand penumbra Lunii trece granita de nord-vest a tarii undeva in judetul Satu Mare. Pana la ora 12.23 in intreaga tara eclipsa partiala a inceput, ultimele localitati la care ajunge penumbra fiind cele din sud-est. Eclipsa avanseaza incet, Soarele fiind destul de sus pe cerul sudic la aprox. 60° aflandu-se in acea perioada in constelatia Cancer. Maximul eclipsei are loc in jurul orei 13.00. In functie de pozitia geografica maximul se produce mai devreme sau mai tarziu de aceasta ora. Magnitudinea eclipsei la maxim pe teritoriul Romaniei este cuprinsa intre 0.135 (13.5%) in sud-sud-vest si 0.295 (29.5%) in nord-est. Capitala va avea parte de o eclipsa de magnitudine 0.184 (18.4%) la ora 13.07. Dupa momentul maximului eclipsa isi continua cursul, Luna eliberand incet discul Soarelui. Sfarsitul eclipsei se produce incepand cu ora 13.40 in vestul tarii urmand ca la ora 14.05 penumbra Lunii sa paraseasca si estul extrem al tarii noastre (Dobrogea), cu aceasta terminandu-se in Romania eclipsa de Soare din 1 august 2008.

Sfaturi pentru observarea eclipsei
Pentru ca este vorba de observarea Soarelui trebuie precizate cateva aspecte foarte, foarte importante. Astfel, observarea Soarelui se face doar prin filtre speciale care nu permit trecerea decat a unei mici cantitati de lumina. De asemenea aceste filtre nu permit trecerea unor raze daunatoare ochilor. Filtre bune pentru observarea Soarelui sunt Baader sau Mylar. Ochelarii care s-au comercializat cu ocazia eclipsei de Soare din 1999 sunt buni pentru observarea Soarelui si a eclipsei din 1 august 2008.

Atentie !!! Nu incercat sa observati eclipsa cu ochiul liber. Daca priviti Soarele cu ochii neprotejati pentru cateva secunde puteti sa suferiti leziuni grave la nivelul retinei care se pot transforma in pierderea temporara sau chiar definitiva e vederii !

Pentru observarea in detaliu a eclipsei se recomanda folosirea unui instrument astronomic. Si aici se utilizeaza filtru in FATA obiectivului. In cazul in care vor exista pete pe discul solar in timpul eclipsei se poate urma evolutia pozitiei Lunii fata de aceste pete. Pentru fotografierea eclipsei se utilizeaza timpi scurti de expunere si de asemenea FILTRU in fata obiectivului aparatului de fotografiat.

Pentru observarea in conditii optime a eclipsei de Soare, in cazul in care nu aveti un filtru adecvat, sau nu detineti un instrument astronomic va recomand sa contactati un club de astronomie sau astronomi amatori din localitatea dvs. Cu siguranta acestia vor organiza observatii publice pentru observarea eclipsei de Soare. Daca nu stiti de existenta astronomilor amatori in localitatea dvs. va rog sa imi scrieti un e-mail si daca pot, va ajut.

Transmisii live ale eclipsei
In caz de vreme nefavorabila sau daca vreti sa observati, in paralel cu eclipsa partiala, si eclipsa totala puteti sa alegeti una sau mai multe din adresele de mai jos pentru a vedea in direct pe Internet eclipsa de Soare din 1 august 2008:

Live-Eclipse (Novosibirk, Rusia)
Novosibirsk Guide (Novosibirsk, Rusia)
SEMS - University of North Dakota (Weinan, China)
Nasa Sun-Earth Day (Xinjiang ,China)
Exploratorium (Xinjiang, China)
Astrofoto.no - eclipsa partiala (Reed, Norvegia)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Reglementari legale, in privinta sexului cu minori


Pentru cei care nu erau prea informati in legaturi cu prevederile legii privind relatiile sexuale cu persoane de sex opus sau de acelasi sex, am facut unele cercetari si am gasit unele articole din diferite legii care stipuleaza aceste relatii.

Sexul este considerat, pe buna dreptate, ca fiind o activitivitate cat se poate de serioasa, cu implicatii profunde ce pot marca intreaga viata din multe puncte de vedere si care cere discernamant si asumarea unor responsabilitati.

Si tocmai fiindca, pentru a pasi in viata sexuala, este nevoie de maturitate fizica, psihica si emotionala si, fiindca nu oricine poate sa dea dovada de asa ceva la o varsta frageda, exista legi care au grija ca, macar pana la o anumita varsta, - numita si "varsta de consimtamant" - tanarul sa aiba timpul necesar dezvoltarii fizice, psihice, emotionale si acumularii de informatie. Si pentru asta in Codul Penal exista articolul 198 - "Actul sexual cu un minor".

Art. 198. - (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.

(2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex intre 15 - 18 ani, daca fapta este savarsita de tutore sau curator ori de catre supraveghetor, ingrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosind calitatea sa.

(3) Cand fapta prevazuta in aliniatul (1) a fost savarsita in imprejurarile prevazute in articolul 197 (viol) aliniatul (2) litera b) ori daca faptele prevazute in aliniatul (1) si (2) au avut urmarile in articolul 197 aliniatul (2) litera c), pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 12 ani.

(4) Daca fapta a avut ca urmare moartea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 7 la 18 ani si interzicerea unor drepturi.

Art. 204. - Tentativa infractiunilor prevazute in art. 197-198 si 201-203 se pedepseste.

Si alte cateva precizari :
Cea mai importanta este ca nu conteaza daca cei implicati au consimtit, nu conteaza daca au spus "DA" fara sa-i fi obligat cineva. Chiar daca a fost de buna voie, tot se aplica legea.
Notiunea de "act sexual de orice natura" este cat se poate de cuprinzatoare, atat de cuprinzatoare incat poate nici nu iti inchipui cat de cuprinzatoare. "Act sexual de orice natura" include sexul vaginal, sexul anal, sexul oral, penetrarea vaginala sau anala cu "jucarii sexuale" (penis artificial), etc.
Daca se demonstreaza ca cel incriminat nu a avut cunostinta de varsta victimei, raspunderea penala este inlaturata.

Cam acestea sunt principalele prevederi legale despre relatiile sexuale cu persoane de sex opus sau acelasi sex. Asa ca va sugerez sa fiti foarte atenti la varsta persoanei pe care o veti alege pentru a face "amor" cu ea/el. Daca e minor, NU incercati sa aveti relatii sexuale cu el/ea decat dupa ce sunteti convins ca nu veti avea vre-o plangere din partea lui/ei(sau poate se va plange de nivelul slab al actului sexual avut cu tine :P ).

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

miercuri, 30 iulie 2008

Piesa lunii iulie : Madonna - "Give it 2 me"

Banuiesc ca sunt in asentimentul vostru numind ultimul single al Madonnei "Give it 2 me" drept "piesa lunii iulie".



Astept comentariile voastre la aceasta piesa :)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 29 iulie 2008

Atacatorul din biserica din SUA da vina pe homosexuali si liberali

Barbatul care a deschis focul intr-o biserica din Tennessee a explicat, intr-o scrisoare de patru pagini gasita la el acasa, ca nu-si poate gasi de lucru din cauza liberalilor si homosexualilor.

"Se pare ca ceea ce l-a impins spre acest eveniment oribil este faptul ca nu reusea sa-si gaseasca un loc de munca, frustrarea din aceasta cauza si ura sa declarata pentru miscarea liberala", a anuntat seful politiei din Knoxville, Sterling Owen, citat de Reuters.

Suspectul Jim Adkisson, in varsta de 58 de ani, care este in arest si caruia i s-a fixat o cautiune de un milion de dolari, lucrase ca inginer mecanic in mai multe state.

El si-a descris planurile violente intr-o scrisoare de patru pagini gasita la el acasa, in care explica de asemenea ca varsta sa si "liberalii si homosexualii" care ocupa locurile de munca i-au redus sansele.

Adkisson a intrat in biserica cu o pusca de vanatoare ascunsa intr-o husa de chitara si a tras de trei ori, inainte de a fi imobilizat de oamenii din biserica. Un barbat a murit pe loc, iar o femeie ranita a murit ulterior la spital.

"Nu cred ca se astepta sa plece viu de acolo si, daca nu ar fi fost actiunile prompte ale unor oameni din biserica, ar fi existat mult mai multe victime", a spus seful politiei.

Parerea mea este ca "bietul" om nu mai era in toate mintile, iar vina data pe liberali sau homosexuali e una din simtomele slabului sau nivelului intelectual. faptul ca cineva nu-si gaseste un loc de munca nu poate scuza nici o actiune violenta, cu atat mai putin o actiune cauzatoare de victime umane.

Asa ca ... dragi impresari: Atentie pe cine refuzati la interviuri. :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 27 iulie 2008

The worst singers ever

Nu stiu exact ce sa mai comentez, despre acest video, gasit de un amic de-al meu, doar va spun ca am ras vre-o  30 minute cand am vazut clipul. Nu am ras de cei care cantau, ci de cum cantau, pentru ca sunt convins ca nu sunt ei de vina pentru cum arata ci sunt organizatorii evenimentului de vina, pentru ca au avut "curajul"(a se citi: nesimtirea) sa ii puna sa cante in fata unui intreg stadion.
Clipul este acesta:



Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

joi, 24 iulie 2008

Sa fie oare posibil sa faci sex zilnic?


Este profesionista in ale sexului. E vedeta porno, si poate este cea mai indreptatita sa-si spuna parerea despre recordul celor doi soti americani care au facut sex timp de un an, in fiecare zi. Alina Plugaru ne-a marturisit ca ea nu este in stare sa faca dragoste in fiecare zi si nici nu crede ca un cuplu poate realiza aceasta performanta. Totodata, vedeta porno sustine ca pentru o femeie ar fi mult mai greu sa faca amor zilnic.

Performanta americancei Charla Muller si a sotului ei, care au facut sex, zilnic, timp de 365 de zile, nu o impresioneaza pe vedeta porno Alina Plugaru. Mai mult, ea nici macar nu crede cele spuse de cei doi soti. "Eu nu as putea face sex atat de des. Este foarte complicat, si trebuie sa ai un apetit sexual foarte ridicat. Eu zic ca nu este posibil sa ajungi la aceasta performanta", marturiseste Alina.

Prin prisma meseriei pe care o are, Alina considera ca pentru o femeie este foarte greu sa intretina raporturi sexuale zi de zi. "Eu nu am facut niciodata sex in fiecare zi, este foarte greu si te epuizeaza. Organele genitale ale femeii sunt foarte sensibile si se irita extrem de repede. Cateodata pot aparea si complicatii, iar ovarele incep sa te doara', a mai spus Alina, care a mai tinut sa precizeze ca intretine maximum patru raporturi sexuale pe saptamana.

Cine este Charla Muller?
Charla este o americanca obisnuita, sotie si mama, care a hotarat sa-i faca un cadou nemaiintalnit sotului ei, atunci cand acesta a implinit 40 de ani. Femeia i-a promis ca vor face sex in fiecare zi timp de un an. Desi toata lumea, inclusiv barbatul ei, nu au privit cu ochi buni aceasta propunere, femeia s-a tinut de promisiune, iar rezultatul s-a materializat in cartea "365 de nopti: Memorii intime".

Eu nu stiu prea mult cum e cu sex-apeal-ul femeilor, dar barbatii am vazut ca il pot avea foarte dezvoltat(unii) si pot face "amor" multe zile la rand, chiar si de mai multe ori pe zi.

Voi ce parere aveti ?

Imi puteti spune care dintre voi a avut parte de cele mai multe nopti de "amor" consecutive?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 22 iulie 2008

Transsexualul Naomi, batut de Nikita in sediul DDTV


Temuta Nikita i-a tras un pumn in fata deja celebrului transsexual Naomi, in sediul televiziunii DDTV.

Dupa ce Naomi a incercat sa ii sufle iubitul Nikitei, l-a sfatuit sa o paraseasca, iar ei i-a trimis un SMS de amenintare, femeia feroce nu a mai putut rabda asemenea afront si cand l-a prins pe transsexual pe culoarele DDTV i-a dat o mama de bataie.

Nikita, pe numele ei adevarat Nicoleta Ispas, l-a intalnit pe Naomi in studioul respectivei televiziuni, iar femeia nu a amanat clipa razbunarii. Nikita i-a tras un pumn in fata, cu sete, barbatul imbracat in haine femeiesti prabusindu-se la pamant. 

"Dupa ce a cazut l-am calcat in picioare, asa cum merita", a explicat Nicoleta Ispas. 

Potolita cu greu, aceasta i-a spus victimei ca, daca indrazneste sa faca reclamatie, o sa incaseze, zilnic, cate o bataie buna. 

Naomi nu a vrut sa comenteze incidentul. "Nu s-a intamplat nimic important. Ce a fost, a fost. Nu vreau sa ma duc la politie, m-am inteles cu Nikita si vreau sa uit acest incident", a declarat Naomi.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

luni, 21 iulie 2008

Muzica hip-hop ii excita pe barbati ?

Daca vreti sa depasiti recordul americancei Charla Muller si al sotului ei, care au facut sex 365 de zile la rand, va oferim un pont: ascultati muzica, pentru ca sigur va "incinge". Nu o spunem noi, ci profesorul David Moxon, care sustine ca hip-hop-ul ii excita la maximum pe barbati. Cat despre femei, e suficient sa asculte latino ca sa se infierbante.

O piesa hip-hop sau doua, si gata! Domnilor, daca vreti sa va excitati mai rapid partenerul si nu stiti cum, incercati cu muzica hip-hop. Asta afirma englezul David Moxon, care a realizat, acum doua luni, cercetarea la solicitarea Sony Ericsson. Profesorul a facut studiul pe tinerii intre 18 si 24 de ani din tarile UE, cu ocazia lansarii telefonului walkman W350i. Moxon mai spune ca efecte afrodiziace asupra tinerilor de orice sex are si pop-ul.

Femeile "se aprind" la ritmurile latino
Femeile sunt mai putin constiente de efectele pe care le au asupra lor diversele optiuni muzicale, sustine Moxon. Insa, constiente sau nu, reprezentantele sexului frumos sunt receptive la erotismul transmis de stilul latino spaniol.

Instrumentele de suflat si tobele stimuleaza erotismul
Psihologul Mihaela Sindie sustine ca ritmul muzicii este principalul factor care poate influenta dorinta sexuala. Ritmul unei o melodii sau al alteia poate produce schimbarea undelor cerebrale responsabile pentru diverse activitati. "Ritmul alert stimuleaza arii corticale responsabile pentru activarea fizica si psihica, iar ritmul lent destreseaza, relaxeaza si atinge cortexul in zonele responsabile pentru dorinta sexuala. Aceasta muzica este activatoare atat pentru barbati, cat si pentru femei, deoarece ii aduce impreuna. Daca ar fi muzica speciala pentru fete si diferita pentru baieti ar insemna ca ei sa nu se apropie, sa nu fie pe aceeasi lungime de unda", explica psihologul Mihaela Sindie. Potrivit acesteia, instrumentele care stimuleaza cel mai mult erotismul sunt cele de suflat, dar si tobele, pentru ca imita bataile inimii si dau ritmul dragostei.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 18 iulie 2008

Ai curaj sau nu sa schimbi lumea asta?

Azi am dat, din intamplare(cred) peste 2 clipuri animate care mi-ai placut mult pentru mesajul care il transmit. Banuiesc ca multe cuvinte nu am sa va spun, decat sa va las sa le priviti si sa meditati si voi un pic, la ce se poate face in si cu aceasta lume in care traim zi de zi.
Primul clip este :


Iar al doilea care mi-a placut mult este acesta:


Acum va las sa va spuneti si voi parerea :)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

marți, 15 iulie 2008

Vizita in Madrid

Dupa un an de asteptare am ajuns iar la Madrid. De data aceasta am ajuns cu "insotitor"(a se citi "iubit"). Pentru cei care nu stiu(desi toti prietenii nostri stiu asta) am un iubit pe nume Coty.
Dupa intarzieri prelungite(cauzate de cumparaturi de ultim moment si facutul bagajelor si alte "retineri") vinerea trecuta am plecat cu "buburuza" noastra catre Madrid. Prostia noastra a fost ca am ales o ruta catre Madrid care era cam ocolitoare, ca sa evitam auto-pistele, ca sa evitam taxele de auto-pista. Dar pe aceasta ruta ocolitoare am dat doar de drumuri comunale, cu multe serpentine si cu multe pante ascendente si descendente de imi era deja rau cate curbe am facut. Faza dura a fost ca am ajuns pe punctul de a ramane fara motorina si la ora unu noaptea nu mai gasisem nici o benzinarie deschisa pe drum si era totul bezna peste tot si numai paduri si cam ... lugubru. Nu ne mai ramasese decat o singura optiune, la care de altfel am si recurs: sa apelam la firma de asigurari(la care am asigurata "buburuza") ca sa ne trimita o masina speciala sa ne tracteze pana la o benzinarie din apropiere. A ajuns destul de repede acea macara de tractat masini si ne-a remorcat pana in urmatorul sat, unde ne-a parcat intr-o benzinarie. Dimineata(la 07:30), dupa ce am incarcat rezervorul cu motorina am plecat catre Madrid, dar de data aceasta pe drumul cel mai scurt, pe o "auto-via" directa. Pe la mijlocul drumul am facut o oprire, unde am si dormit vre-o ora jumate, dupa care am continuat drumul spre Madrid.
Pe la 13:00 am ajuns in Madrid si parcat in fata hotelului unde ne-am cazat(sunt cateva poze in primul slide cu hotelul unde ne-am cazat). Dupa ce ne-am cazat ne-am dat intalnire cu un bun amic din Madrid, cu care am iesit la un suc in gara Atocha. Dupa ce ne-am vazut cu Claudiu am plecat sa colindam un pic centrul Madridului, unde am facut multe poze principalelor obiective turistice(si nu numai), dupa care am plecat spre locul de unde pornea manifestarea, numita in spaniola "Dia de Orgullo Gay".
(mai jos sunt poze facute prin Madrid, in timpul vizitei)


Fata de anul trecut, cand in Madrid a fost sarbatorit European gay Pride, anul acesta au participat la manifestare un pic mai putine persoane. Anul trecut au participat in jur de 3 milioane de persoane, iar anul acesta "doar" in jur de 2,5 milioane(numarul se refera la participantii directi la mars plus cei care erau pe marginea coloanei si ii aplaudau pe cei care erau in carele alegorice si pe langa care, din coloana).
(aici sunt poze facute inainte, in timpul si dupa mars)


Dupa cum se poate vedea in slideul de mai sus la mars au participat in jur de 40 camioane, "impodobite" de diverse firme sponzorizatoare, cum ar fi: discoteci si cluburi gay, din Madrid, Barcelona si Insulele Canare, pizzerii, mari magazine de vestimentatie si accesorii din Madrid, partide politice(PSOE), sindicate ale muncitorilor, televiziuni private, firme de lejerie barbateasca, ziare de tematica gay. Clar ca si anul acesta Google si-a facut simtita prezenta prin impunatorul lor camion. Majoritatea firmelor participante au impartit celor care treceau prin jurul lor diferite materiale promotionale, de la fluiere si evantaie pana la tricouri, reviste, sepci si altele. Adevarul este ca firmele interesate in asi face publicitate gasesc in manifestatii de acest tip mijlocul perfect prin care sa-si faca reclama intr-un mod cat mai original, placut si funny in acelasi timp.
Noi ne-am plimbat de la un capat la altul al coloanei facand poze si imbogatindu-ne "colectia de suveniruri" de la cei care imparteau materiale promotionale si am baut "Salitos"(bere cu tequila).
Dupa terminarea manifestarii(care a inceput la 18:30 si s-a terminat la 23:30) am dat peste niste chinezi care ne-au dat 2 flayere cu reclama la un nou restaurant chinezo-spaniol, cu care am beneficiat de doua meniuri gratis in incinta restaurantului(apropo: mancarea a fost buna si ne-am saturat dintr-un platou cu 2 feluri de mancare, la alegere, plus un suc).
Dupa ce am cinat(gratis) am plecat spre Chueca(cartierul gay din Madrid) unde ne-am dat intaknire cu alt bun amic cu care am iesit la distractie toata noaptea prin cluburi si baruri gay. Dimineata am ajuns cam piliti si rupti de oboseala la hotel unde am dormit pana la amiaza, cand am iesit prin Chueca, la cumparaturi, ca deh ... este sezon de reduceri prin Spania si se pot cumpara cam orice la 50% din pretul normal :P
Dumnica dupa amiaza, dupa ce am papat, ne-am facut siesta iar seara am iesit iar prin pietele din Chueca unde actuau diferite trupe si cativa dj.
Festivalul gay din Madrid(pentru ca a fost un adevarat festival, care a tinut o saptamana intreaga) s-a terminat in Piata Chueca cu intonarea Imnului Gay de anul acesta.
Dupa terminarea festivalului am mers prin alte cluburi si ne-am distrat pana la 06:30, dupa care am dormit pana dupa amiaza, cand am iesit inca o data la cumparaturi, ca seara sa plecam spre "home, sweet home", de data aceasta pe drumul cel mai scurt si mai direct.

Pot spune ca a fost una din cele mai placute experiente din viata mea, luand in calcul ca am fost alaturi de cel pe care-l iubesc. Sigur nu v-ar strica si voua o astfel de experienta, asa ca atunci cand aveti ocazia si posibilitatea nu ratati astfel de ocazii :) .

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

sâmbătă, 5 iulie 2008

Gay Pride din Valencia

Si anul acesta, ca si in urma cu 2 si 3 ani, am fost la Gay Pride(Orgullo Gay, in spaniola) in Valencia(anul trecut nu am fost in Valencia pentru ca am fost in Madrid, la European Gay Pride 2007). Cum am avut toata ziua libera, inainte de manifestare am fost prin oras, pentru a-i prezenta si lui Coty orasul Valencia, cu tot ce are el mai frumos: monumentele din centrul orasului, Catedrala si alte cladiri vechi, din patrimoniul cultural valencian.
(mai jos se pot vedea cateva poze facute de noi, in Valencia).


Dupa ce am vizitat orasul, partea centrala a lui, am fost prin cateva magazine, la cumparaturi(ca tot mai aveam ceva timp pana sa inceapa manifestarea).

La ora 18.00(ora Spaniei) a inceput manifestarea(marsul), care anul acesta a pornit din alt punct al Valenciei, aproape de centru, dar cu un parcurs mai lung ca anii precendenti. Marsul a fost sustinut de 2 motoare ale Politiei Nationale, la inceputul coloanei, pentru a face loc coloanei. Din cate stiu eu(si stiu bine :P ) nu au avut loc incidente de nici un fel pe timpul marsului. Pe tot parcursul manifestarii, de-a lungul strazilor pe unde se desfasura marsul, era plin de lume curioasa sa vada camioanele pline de participantii la mars, camioane care aveau fiecare muzica diferita, pusa de diferiti dj, din diferite cluburi gay din oras.
(mai jos sunt expuse poze din timpul marsului)

Dupa ce s-a terminat marsul(dupa aproximativ 2,5 ore de marsaluit) a urmat o petrecere oferita de organizatori(ca si anul trecut), la care au participat diferite trupe umoristice si rock si cativa dj gay(se pot vedea cateva poze de la acea petrecere in slide-ul de mai sus, in ultimele poze).
Dupa acea petrecere am plecat intr-un club, pe nume Venial, unde a fost invitat si un cunoscut cantaret spaniol(tanar si cam gay :P), pe nume Jose Galisteo. Puteti vedea unul din clipurile lui controversate(si sexy) aici.
Si ca "bonus" puteti vedea acest mic clip de la manifestare:


Cam asta am dorit sa va povestesc din aceasta calatorie facuta in Valencia; nu de alta, dar poate vad acest articol si unele persoane din Romania, care se ocupa de organizarea de astfel de evenimente si poate se straduiesc mai mult sa organizeze o manifestare care sa semene macar cu ce a fost anul acesta in Valencia.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

vineri, 4 iulie 2008

Mesaj !!

Am plecat la Madrid, la GayPride. Am sa revin cu un articol in care sa va povestesc cum a fost pe acolo.



P.S.: Am revenit, intreg si nevatamat, de la Madrid. Revin in 1-2 zile cu pozele de la manifestatie, si de pe intreg drumul.



Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

joi, 3 iulie 2008

Spania - Europa : 1 - 0

Reprezentativa Spaniei a castigat pentru a doua oara in istorie Campionatul European de fotbal, dupa ce a invins Germania, scor 1-0, in finala editiei 2008 a competitiei, disputata duminica, pe stadionul Ernst Happel din Viena.

Fotbalul si-a luat revansa. Spania, echipa care a practicat cel mai frumos fotbal la acest turneu, s-a incoronat ca regina a Europei.

Golul care a decis finala cu nemtii a purtat semnatura "toreadorului" Fernando Torres. Succesul ibericilor este incontestabil, inclusiv adversarii din finala recunoscand cu fair-play superioritatea elevilor lui Aragones. "Cred ca Spania a meritat victoria, pentru ca a avut mai multe ocazii si merita sa fie campioana europeana. Pentru noi e o performanta extraordinara ca am ajuns in finala. Tehnic vorbind, spaniolii au o calitate foarte mare, jucatorii evolueaza constant la cel mai inalt nivel, in Liga Campionilor, iar la antrenamente efectueaza pregatiri de mai mare calitate. In primul sfert de ora am facut fata, dar apoi ne-am iesit din ritm", a declarat selectionerul Germaniei, Joachim Low.


"Pur si simplu, cei mai buni"
Pe aceeasi lungime de unda s-a situat si toata presa germana. "Spania a fost pur si simplu mai buna", spune cotidianul Tageszeitung, adaugand ca "spaniolii vor intra in istorie ca invingatori la un Euro pe care l-au meritat cu prisosinta". De-a lungul intregului turneu, "Spania a aratat un fotbal entuziasmant", in timp ce finala "s-a disputat intr-un singur sens", cred jurnalistii de la Tagesspiegel. "Ofensiva si frumoasa Spanie" este "in mod cert merituoasa succesoare a Greciei, care in 2004 a fost in dese randuri distructiva", comenteaza Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Echipa lui Low nu trebuie sa fie prea trista, pentru ca s-a aparat cu o ardoare nemteasca in fata dominatiei spaniole". 

Luis Aragones este cel mai varstnic castigator
La cei 70 de ani fara o luna, Luis Aragones devine cel mai batran tehnician care castiga Euro. Recordul era detinut de selectionerul Greciei, germanul Otto Rehhagel, care a castigat in 2004, la 66 de ani.

"Xavi, cel mai bun jucator"
Xavi Hernandez, mijlocasul lui FC Barcelona, a fost ales cel mai bun jucator de la Euro 2008. Pentru acest titlu au concurat: David Villa, Casillas, Marcos Senna, Puyol (Spania), Ballack, Schweinsteiger (Germania), Modric (Croatia), Arsavin (Rusia), Hamit Altintop (Turcia) si Sneijder (Olanda).

Echipa Germaniei a fost compusa din:
1. Lehmann
3. Friedrich
17. Mertesacker
21. Metzelder
16. Lahm
8. Frings
15. Hitzlsperger
7. Schweinsteiger
13. Ballack(capitan)
20. Podolski
11. Klose
Antrenor: Joachim Low
Schimbari: Lahm (Jansen 46), Hitzlsperger (Kuranyi 58), Klose (Gomez 79)

Echipa Spaniei a fost compusa din:
1. Casillas(capitan)
15. Sergio Ramos
4. Marchena
5. Puyol
11. Capdevila
19. Senna
21. D. Silva
10. Fabregas
8. Xavi
6. Iniesta
9. Torres
Antrenor: Luis Aragones
Schimbari: Fabregas (Xabi Alonso 63), D. Silva (Cazorla 66), Torres (Guiza 78)

Au arbitrat: Roberto Rosetti - Alessandro Griselli, Paolo Calgano (toti Italia)

A marcat: Torres 33

Iata si lista campioanelor Europei din ultimii 48 ani:

2008 - Spania
2004 - Grecia
2000 - Franta
1996 - Germania
1992 - Danemarca
1988 - Olanda
1984 - Franta
1980 - Germania
1976 - Cehoslovacia
1972 - Germania
1968 - Italia
1964 - Spania

1960 - URSS

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs