Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 27 octombrie 2008

Putem sa intelegem ce citim?

Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.
"E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale".

E adevarat sau nu ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Sunt dependente de vibrator

Greu de crezut, dar total adevărat. Cateva bombe sexy din showbiz au mărturisit cu nonşalanţă că nu se simt implinite sexual dacă nu folosesc vibratorul. Ba mai mult, divele susţin că iubiţii sau soţii ştiu de "dependenţa" lor şi că, pentru a nu mai fi înlocuiţi cu jucării sexuale, sunt mult mai atenţi în pat şi mult mai inventivi.


Eva Longoria, starul din serialul "Neveste disperate", a declarat, în urmă cu ceva timp, că cea mai grozavă partidă de sex a fost cu o jucărie erotică şi că de atunci aceasta e nelipsită de la ea din dormitor. Actriţa de 33 de ani e de-a dreptul îndrăgostită de un vibrator Rabbit.

Jordan (30 ani) a fost atât de legată de vibratorul ei, încât a încercat să îl ia în junglă atunci când a filmat pentru "I’m a Celebrity Get Me Out Of Here". Modelul le-a spus producătorilor reality-show-ului că are nevoie de jucăria sa sexuală "să omoare" timpul.

Halle Berry (42 de ani) a declarat recent că viaţa sa sexuală s-a îmbunătăţit considerabil de-a lungul timpului şi că este o mare admiratoare a jucăriilor sexuale. Actriţa a recunoscut că vizitează frecvent The Pleasure Chest (un magazin specializat, unde se vând vibratoare şi lenjerii intime sexy) pentru a-şi satisface fanteziile.


Lindsay Lohan (22 de ani) a avut multe aventuri cu bărbaţi, până când de curând a devenit lesbiană. Şi cum altfel nu se poate, din partidele de amor cu iubita ei Samantha, vibratorul nu lipseşte niciodată.

Sharon Stone (50 de ani) e la fel de provocatoare şi în viaţa de zi cu zi, ca şi pe ecran. Ea şi-a etalat recent un iubit cu 25 de ani mai tânăr despre care spune că o satisface sexual. Totuşi, actriţa a recunoscut că mai are un "prieten" foarte bun, cu baterii, pe care-l scoate să se "joace" aproape zilnic.

Una din "nevestele disperate", Teri Hatcher (43 ani) e şi ea adepta jucăriilor erotice. Când a fost întrebată dacă are o relaţie, Teri a spus: "Sinceră să fiu, nu ştiu pentru ce mi-aş dori un bărbat. Deţin nişte electronice fabuloase".

Sursa: Libertatea

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 26 octombrie 2008

Transsexualismul este o boală genetică?


Mereu s-a spus despre cei care îşi schimbă sexul că au o problemă. Se pare că aşa este. Oamenii de ştiinţă din Australia au descoperit o genă, responsabilă pentru dorinţa unora de a-şi schimba sexul."Transsexualismul este privit în societate doar ca un stil de viaţă asumat, însă experimentele noastre arată că dezvoltarea identităţii de gen are o bază biologică", a declarat Vincent Harley, cercetător la Institutul de Cercetare Medicală Prince Henry din cadrul Universităţii Monash.

Cercetătorii australieni au declarat că sunt mai multe gene ce ar putea influenţa nevoia de renunţa la masculinitate."Este posibil ca în timpul dezvoltării, un nivel scăzut de testosteron în creier să ducă la o masculinizare incompletă a creierului transsexualilor deveniţi din bărbaţi femei, ceea ce cauzează o identitate de gen feminin", au scris oamenii de ştiinţă în studiul lor publicat în Biological Psychiatry.

Iata ca si cercetatorii certifica, in urma unos tudii amanuntite, ca transsexualismul nu este o deviere de comportament sau o afectiune mentala a celor persoanelor ci este bazata pe diferite gene ale ADN-ului persoanei in cauza.

Poate in urma unor astfel de studii vor intelege tot mai multi ca vechiile idei preconcepute legate de transsexualitatea unei persoane erau doar bazate pe lipsa de informare.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

vineri, 24 octombrie 2008

Stii sa investesti ??

Imagineaza-ti ca esti pus in urmatoarea situatie: Printr-un concurs oarecare de imprejurari , ai castigat dreptul ca o banca sa-ti verse in cont in fiecare dimineata 86 400 $. Trebuie sa respecti doua reguli:
1. Ceea ce n-ai cheltuit intr-o zi nu se adauga la ziua urmatoare, ci se pierde;
2. Banca poate oricand sa se retraga, fara nici un preaviz. Ce ai face cu acesti bani?
Gandeste-te bine, apoi citeste continuarea.

...Aceasta banca este TIMPUL ... in fiecare dimineata primesti 86.400 de secunde pe care nu poti sa le pui deoparte, odata trecuta ziua ele sunt definitiv pierdute... De aceea incearca sa le folosesti cat mai bine, facand cat mai frumoasa viata celor din jurul tau si viata ta. Straduieste-te ca fiecare secunda sa conteze, pentru ca ea va fi altfel pierduta.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

joi, 23 octombrie 2008

Bancul lunii

El observa pe noptiera ei poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji...
- "Este sotul tau ?" intreaba el nervos...
- "Nu, blegutule", ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
- "Atunci este iubitul tau ?" continua el putin mai relaxat.
- "Nu, da de unde …" ii sopteste ea la ureche.
- "Este fratele sau tatal tau ?" intreaba el, sperand sa primeasca un raspuns afirmativ.
- "Nu, nu, nu" raspunde ea.
- "Pai atunci cine naiba e ?" intreaba el deja iritat.
- "Sunt eu, inainte de operatie …" ;))

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

miercuri, 22 octombrie 2008

Despre muzica, remix-uri si solisti cunoscuti

Mai mult ca sigur ca ai auzit de Nigga, alias Dj Flex. Tot ce e posibil sa-l fi auzit cu piesa "Te Quero"(in versuinea ei original in clipul de mai jos).

...sau poate ai vazut filmul de desene animate in care piesa lui face parte de coloana sonara...

Ceeace m-a surprins astazi a fost ca am dat peste un remix al acestei piesa, in care Dj Flex canta alaturi de Belinda si am fost super placut surprins de ineditul duet.
Belinda este foarte cunoscuta in America Latina prin cantecele ei de dragoste sau ritmate. Una dintre cele mai cunoscute piese ale ei ar fi "Angel"(poate fi urmarita in clipul de mai jos).

Si iata, mai jos, clipul cu duetul celor doi, in remixul facut de Dj Flex.


Ce parere ai despre acest remix ? Iti place mai mult versiunea originala sau remix-ul ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

sâmbătă, 18 octombrie 2008

Romanii ar putea circula fara visa in USA


Comisia Europeana cere anularea vizelor pentru toate tarile Uniunii Europene, dupa ce ieri Statele Unite au anuntat anularea obligativitatii vizelor pentru cetatenii din sase tari din Europa de Est. Este vorba despre Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania si Slovacia.

Pe de alte parte, cetatenii altor sase tari membre ale UE, printre care si Romania au inca nevoie de viza pentru a intra in Statele Unite.

Mai mult de o treime din solicitarile de viza depuse de cetatenii romani sunt respinse de functionarii ambasadei SUA la Bucuresti si, potrivit criteriilor impuse de americani, acest procent trebuie sa ajunga la cel mult 10%.

Oricum, o speranta ramane in Comisia Europeana care face presiuni, dupa cum spuneam, de ridicare a vizelor pentru toti cetatenii Uniunii.

Analistii sunt de parere ca aceste eforturi ale Uniunii EUropene pot avea succes.

Exemplu cel mai relevant este faptul ca, in urma cu aproximativ trei luni, Comisia Europeana a amenintat Statele Unite ca va introduce vize pentru diplomatii americani daca nu isi reconsidera pozitia fata de vizele pentru cetatenii europeni.

"Este vorba de o avertizare despre care credem ca va avea rezultate pozitive", a declarat la data respectiva Jacques Barrot, comisarul european pentru Justitie si Securitate.

Dupa cum se vede, Jacques Barrot a avut dreptate astfel ca nu este exclus ca eforturile Comisiei Europene sa produca efectul asteptat in ceea ne priveste Romania, respectiv anularea vizelor.

Asa ca, speram deocamdata, peste putin timp sa nu mai trebuiasca sa ne "milogim" pe la diverse ambasade ale USA si sa inventam mii si mii de scuze pentru a obtine o visa de calatorie in USA pentru a merge in vizita la rude sau doar de placere.

Sper ca diplomatii americani sa acorde si romanilor acest drept constitutional de libera circulatie pe teritoriu SUA.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Top 300 al celor mai bogati afaceristi din Romania

Gigi Becali este cel mai bogat român, conform ediţiei 2008 a Top 300 Capital. Marea surpriză de anul acesta o reprezintă coborârea lui Dinu Patriciu pe poziţia a treia în clasament, dupa ce în ediţia anterioară a topului Capital îşi adjudecase primul loc.

Averile însumate ale celor mai bogaţi 300 de români depăşesc 39 miliarde de euro, ceea ce reprezintă 32,5% din Produsul Intern Brut al României. Aproape 45% din această sumă se concentrează în mâinile primilor 100 ocupanţi ai clasamentului. Numărul românilor ale căror averi depăşesc un miliard de euro se ridică la opt. Primii trei ocupanţi ai topului au averi de peste două miliarde de euro.

Şi în 2007, imobiliarele şi construcţiile au reprezentat motoarele creşterii averilor majorităţii covârşitoare a celor prezenţi în clasament. Pe fondul unui an foarte bun pentru economie, proiectele imobiliare au explodat. Pe baza monitorizării comportamentului imobiliar al milionarilor, a putut fi remarcată tendinţa de reorientare a acestora dinspre "colecţionarea" de terenuri, în scopuri strict speculative, spre dezvoltarea de proiecte în diverse segmente ale pieţei.

În plus, aderarea la Uniunea Europeană a adus noi milionari din domenii prioritare, precum protecţia mediului, transporturi şi agricultură. În urma investigaţiilor jurnalistice ale echipei Capital au fost identificate circa 40 de noi nume.

O alta tendinţă interesantă este de "însănătoşire" a modului în care cresc şi se dezvoltă averile în România. Sunt tot mai numeroşi cei care au demonstrat că se pot face averi şi altfel decât prin contracte "avantajoase" cu statul. Reinvestirea profitului, extinderea afacerilor pe noi pieţe, achiziţionarea de concurenţi au reprezentat câteva dintre deciziile care au adus creşteri ale afacerilor în 2007.


Metodologia clasamentului
Calculele pentru evaluarea averilor au fost realizate pe baza datelor de bilanţ, precum şi ţinând cont de evoluţia tranzacţiilor efectuate în 2007. Metodologia de evaluare, îmbunătăţită constant în cei şapte ani de prezenţă pe piaţă a Topului Capital, a ţinut cont de cifrele de afaceri, profituri şi active, la acestea fiind aplicate coeficienţi de multiplicare specifici unui număr de peste 100 domenii de activitate.

Ediţia din acest an a Top 300 aduce, în plus, o analiză a evoluţiei averilor prezente în clasamentele Capital în ultimii şapte ani, un interviu în exclusivitate cu realizatorii studiului World Wealth Report de la Merrill Lynch, precum şi clasamentele celor mai bogaţi unguri, bulgari, polonezi, ucraineni, ruşi şi turci.


Cei mai bogaţi zece români:
1. Gigi Becali(foto) 2,5 miliarde euro

2. Ion Ţiriac(foto) 2,2-2,4 miliarde euro

3. Dinu Patriciu 2-2,1 miliarde euro
4. Familia Voiculescu 1,5-1,6 miliarde euro
5. Familia Păunescu 1,3-1,4 miliarde euro
6. Ioan Niculae 1,27-1,29 miliarde euro
7. Sorin Ovidiu Vîntu 1,2-1,25 miliarde euro
8. Familia Adamescu 1-1,1 miliarde euro
9. Fraţii Micula 960-980 milioane euro
10. Fraţii Cristescu 800-820 milioane euro


Top 300 Cei mai bogaţi români în cifre:
· 8 români au averi peste un miliard de euro
· 7 români au averi între 500 de milioane şi un miliard de euro
· 82 de români au averi peste 100 de milioane de euro
· 47 de români au averi între 100 şi 200 de milioane de euro
· 30 de români au averi între 70 şi 90 de milioane de euro
· 28 de români au averi între 40 şi 50 de milioane de euro
· 44 de români au averi între 30 şi 40 de milioane de euro
· 50 de români au averi între 20 şi 30 de milioane de euro
· 18 români au averi între 14 şi 20 milioane de euro.

Sursa: Capital.ro

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

joi, 16 octombrie 2008

Britney, goală-puşcă!

Britney Spears face furori cu noul ei videoclip “Womanizer”. Nu numai că melodia se anunţă deja a fi un hit, dar pe lângă faptul că diva muzicii pop dansează provocator, ea este şi extrem de sexy şi poate fi admirată doar în costumul Evei.

Britney Spears şi-a revenit în mod spectaculos, depăşind perioada ei de "rătăcire". După ce a primit trei premii MTV, anul acesta, pentru piesa "Piece of me", cântăreaţa a promis că va reveni cu un nou hit incendiar şi s-a ţinut de cuvânt.

Ea le-a pregătit o surpriză fanilor ei, în noul videoclip, "Womanizer", difuzat pentru prima oară sâmbătă, în SUA. Diva a renunţat la orice inhibiţie şi s-a lăsat filmată în toată splendoarea ei. Videoclipul debutează cu o scenă în care controversata solistă de 26 de ani este goală-puşcă într- o saună, lăsându-şi admirată noua siluetă şi trupul tonifiat, acoperindu-şi zonele intime doar cu mâinile.

Apoi, vedeta se transformă, pe rând, într-o blondă îmbrăcată într-un neglijeu sexy, într-o secretară cu ochelari cu rame negre şi părul mai scurt şi brunet şi într-o barmaniţă extrem de atrăgătoare, cu părul roşcat şi mai lung, îmbrăcată într- un costum de piele, mulat.

Ea pare o adevărată devoratoare de bărbaţi, pe care îi seduce şi apoi trece, indiferentă, mai departe. "Womanizer" este primul hit şi apare pe noul album al cântăreţei, intitulat "Circus", care va fi lansat pe 2 decembrie, când Britney împlineşte 27 de ani.

Iata şi clipul acestui single foarte mediatizat şi in acelasi timp controversat:

Acum te las sa-ti spui si tu parerea despre acest clip. ;)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

miercuri, 15 octombrie 2008

Google lanseaza mobilul G1

Primul terminal dotat cu sistemul de operare Android de la Google, G1, a atras pana in acest moment 1,5 milioane de precomenzi. Acesta a fost lansat la jumatatea lunii septembrie si va fi vandut in SUA prin reteaua T-Mobile incepand cu finele lunii in curs, pentru ca in noiembrie sa ajunga pe piata din Marea Britanie.

HTC, producatorului G1, si T-Mobile au anuntat in momentul lansarii smartphone-ului ca vizeaza vanzari de 700.000 de telefoane pana la finele anului in curs. Insa, reprezentantii operatorului telecom au declarat ca pana acum au fost facute precomenzi de 1,5 milioane de terminale G1, estimarile initiale fiind "conservatoare".

G1, primul telefon dotat cu sistemul de operare Android, are ca principal scop concurenta cu iPhone, de la Apple, si Blackberry Storm produs de RIM.

G1 va fi lansat in SUA pe 22 octombrie la pretul de 180 de dolari, cu un contract pe 2 ani.

Eu sunt destul de placut surprins de aparitia acetui mobil pe piata mobilelor, dar dupa ce am vazut cu ce este dotat ... cred ca puteau sa se straduiasca un pic mai mult si sa-l doteze un pic mai bine cu mai multe "servicii". Daca esti curios sa-l vezi mai bine, in 3D, i-l poti vedea aici.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 12 octombrie 2008

Topul 10 al celor mai bogati patroni de club din Liga 1!

Chiar daca ne confruntam cu o criza financiara fara precedent, patronii de cluburi din Liga nu au niciun fel de problema - se bucura de averi colosale.

Libertatea a realizat un top al celor mai bogati patroni de cluburi din Liga 1. Asa cum era de asteptat, Gigi Becali se afla pe primul loc. La Dinamo tensiunile dintre actionari sunt explicabile - Vasile Turcu este mai bogat decat Borcea, in timp ce Paszkany de la Cluj sta in umbra bossilor de la Rapid, Taher si Copos.

1. Gigi Becali: 3 miliarde $
2. Fathi Taher: 650.000.000 $
3. George Copos: 550.000.000 $
4. Ioan Neculaie: 400.000.000 $
5. Arpad Paszkany: 300.000.000 $
6. Adrian Porumboiu: 250.000.000 $
7. Cornel Penescu: 190.000.000 $
8. Vasile Turcu: 175.000.000 $
9. Cristi Borcea: 90.000.000 $
10. Adrian Mititelu: 50.000.000 $

Sincer nu stiu cat de exact este acest top. Dupa cercetarile facute de mine, am observat ca nu sunt toti de acord cu acest top. Va las pe voi sa va spune-ti parerea cu privire la acest top.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 7 octombrie 2008

Să fie tatuaţi homosexualii?

Se pare că divergenţele dintre biserică şi homosexuali iau amploare. Un pastor anglican, în vârstă de 66 de ani, a postat pe blogul său un text în care susţine obligativitatea ca persoanele gay să-şi tatueze posteriorul cu mesajul: "sodomia poate să vă afecteze grav sănătatea", iar pe buzele cu : "felaţia ucide".

Fiind somat de superiorii săi să-şi retragă declaraţia, Peter Mullen, a declarat cotidianului Evening Standard că afirmaţiile sale trebuie considerate "o glumă uşoară".

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

sâmbătă, 4 octombrie 2008

Piesa lunii octombrie

Nu stiu ce fel de muzica asculta fiecare dintre voi, asa ca pentru luna aceasta am sa va propun 2 piese, din care va las pe voi sa alegeti care dintre ele va place mai mult.
Prima propunere este ultimul clip al lui Jesse McCartney intitulat "Leavin'". Nu stiu daca a-ti auzit de el, dar in USA este "la moda" si pe primele locuri in mai toate topurile. Iata clipul lui :

Cel de-al doi-lea clip propus de mine este clipul lui Chris Brown, intitulat "Foverer". Nu am putut sa pun clipul direct in articol(ptr ca nu-l permite) dar puteti sa-l vizionati aici .

Astept comentarii cu votul vostru pentru una din cele 2 piese ;)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

miercuri, 1 octombrie 2008

CFR Cluj - Chelsea : 0-0

Paszkany: "Acest punct este de aur în lupta pentru calificare".

"Am obţinut o victorie la Roma şi un egal cu Chelsea. Acest egal e ca şi o victorie. Acest punct poate fi de aur în lupta pentru calificare. Oricărei echipe îi va fi greu să îi ia puncte lui Chelsea, chiar şi pe teren propriu.Chelsea e cea mai puternică echipă. Deşi a dominat teritorial, Chelsea nu şi-a creat ocazii de gol. O să revăd meciul pe DVD. Ne gândim la calificarea în optimi. Sper să venim cu trei puncte din Franţa ca să rămânem în luptă cu Roma. Aceste partide îţi dau măsura valorii", a spus Pasykany.

Parerea mea este ca ar fi putut sa castige clujenii partida, daca ar fi avut un pic mai mult noroc. ...poate in retur au mai mult noroc ;)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Top 10 mituri despre sex

Fiecare dintre noi are câte ceva de spus despre sex: sfaturi, reguli, păreri mai mult sau mai puţin bizare. Totuşi, unele dintre acestea sunt simple mituri, pe care unii le acceptă în speranţa că le vor îmbunătăţi viaţa amoroasă, iar alţii, pentru a scăpa de micile neplăceri din dormitor. Care sunt adevărate şi care nu? Pentru a clarifica câteva dintre aceste mituri, va voi spune 10 din cele mai "adevarate mituri".

10. Bărbaţii sunt mai infideli decât femeile

Fals! Potrivit unui studiu realizat de americanul Terri Fisher şi publicat de Jurnalul de Cercetări Sexuale, reprezentantele sexului frumos sunt sunt la fel de infidele precum partenerii lor, doar că nu se laudă în gura mare cu bărbaţii pe care îi aduc la ele în pat.

9. Femeile nu se uită la filme porno

Fals! Potrivit unui studiu realizat în 2006 de studenţii de la secţia de medicină a universităţii din Washington, SUA, creierul femeilor reacţionează la fel cu al bărbaţilor în timp ce se uită la filme porno. Deci, ambele sexe simt aceeaşi plăcere când vizionează programe pentru adulţi.

8. Sucul de ananas îmbunătăţeşte gustul spermei

Adevărat! Sperma, ca orice altă secreţie a corpului, este influenţată de ceea ce mănânci. Mai mult, pentru că este bogată în zaharuri, fructele, printre care se enumeră ananasul, căpşunile, pepenele şi strugurii, dau un gust bun spermei.

7. Poţi să devii dependent de site-urile pentru adulţi

Adevărat! Potrivit publicaţiei Men's Health, numai 1% dintre cei care vizitează site-uri pentru adulţi devin dependeţi de acest tip de activitate. Mai mult, se pare că dintre cei care sunt vizitatori înrăiţi, 35%sunt bărbaţi însuraţi.

6. Bărbaţii se gândesc la sex la fiecare şase secunde

Fals! Potrivit unor sondaje, 54% dintre bărbaţi se gândesc de câteva ori pe zi la sex, 43% de câteva ori pe lună, iar 4% de câteva ori pe an. Mai mult, 19% dintre femei se gândesc zilnic la sex, 67% de câteva ori pe lună şi 14% aproape niciodată.

5. Bărbaţii ating apogeul sexual la 18 de ani, iar femeile la 28 de ani

Adevărat! Hormonii sexuali masculini şi feminini, testosteronul şi estrogenul se manifestă diferit. Astfel, bărbaţii vor cel mai mult să facă sex în jurul vârstei de 18 ani, iar femeile în jurul vârstei de 28 de ani.

4. Sperma nu îngraşă

Fals! Sperma conţine zagaruri, carbohidraţi şi chiar... vitamine, aşa că mitul nu este adevărat. Bineînţeles, pentru a se vedea efectele este nevoie ca persoana care vrea să se... îngraşe, să înghită foarte multă spermă.

3. Majoritatea femeilor ajung la orgasm în timpul sexului

Fals! Multe femei nu pot să ajungă la orgams în timpul actului sexual decât dacă se şi masturbează în acelaşi timp.

2. Negrii au penisurile mai mari

Adevărat! Potrivit unui studiu realizat de iVillage, nergii au penisul mai lung şi mai gros. Pe ultimul loc, cu cele mai mici organe sexuale se situează asiaticii.

1. Bomboanele de culoarea verde îţi cresc libidoul

Fals! Păcat... ar fi fost o veste grozavă...

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

FIORENTINA - STEAUA 0-0


Becali: "Ce nu-i clar? Ne batem cu Lyon pentru locul 2. Fiorentina e cea mai slabă".
Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit la finalul partidei dintre Steaua şi Fiorentina din Italia."Normal că-mi convine egalul de la Munchen, că acum Lyon are două puncte, Fiorentina două, şi noi unul. Dacă bătea Lyon era o problemă, dar dacă-i batem vom trece în faţa lor. Cu o victorie îi condamnăm pe italieni să termine pe 4. Ne batem cu Lyon şi Bayern pentru calificare, ce nu e clar în asta? Trebuie să câştigăm cu francezii şi cu asta basta. Am vazut în seara asta Fiorentina, mi se pare slabă şi cred că va termina ultima în grupă" a spus Becali la Fanatik, Telesport.

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a declarat la finalul meciului dintre Steaua şi Fiorentina, că Mutu i-a dat ceva dureri de cap, mai ales la acea lovitură liberă, la care atacantul român a lovit bara. Portarul columbian a rămas impresionat de fairplay-ul jucătorilor de la Fiorentina, care i-au aplaudat pe fotbaliştii Stelei la ieşirea de pe teren:"Mutu mi-a creat ceva dureri de cap, mai ales la acea lovitură liberă. Sunt impresionat de gestul jucătorilor Fiorentinei, care ne-au aplaudat la ieşirea de pe teren, la finalul meciului. Aşa ceva ar trebui să existe pe toate stadioanele şi ar trebui să facem şi noi la Bucureşti un astfel de moment de fairplay", a spus goalkeeperul columbian la finalul meciului din Italia.

Alte rezultate din Liga Campionilor, din partidele jucate in 30.09.08 sunt:
- Zenit-Real Madrid : 1-2
- Aslborg-Manchester United : 0-3
- VillaReal-Celtic : 1-0
- Bayern Munchen-Lyon : 1-1
- Arsenal Londra-Porto : 4-0
- Fenerbahce-Kiev : 0-0
- Borisov-Juventus : 2-2

Pentru mai multe detalii din partidele disputate astazi click aici !!

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp