Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

joi, 28 mai 2009

FC Barcelon 2 - 0 Manccerter United

Trupa lui Guardiola i-a adormit pe "diavolii" lui Ferguson, care n-au avut reacţie la jocul de pase al noii regine a continentului.

FC Barcelona schimbă ordinea în Europa şi sparge hegemonia engleză. Pe "Olimpico", novicele Pep Guardiola i-a predat lecţii lui Sir Alex Ferguson şi United s-a înclinat clar (0-2) în finala Ligii Campionilor în faţa jocului încîntător şi sclipitor al catalanilor.

Primele 10 minute au fost ale lui Manchester. Barcelona nu găsea mingea, nu putea să isă din propriul careu decît cu degajare din pricina presingului făcut la doi metri de linia de fund. Ferguson studiase bine jocul catalanilor, era clar, căci sistemul de plecare la atac cu mingea la 6 metri fusese dat publicităţii chiar de un ziar catalan, "El Mundo Deportivo", care fotografiase schemele lui Guardiola în vestiarul de pe "Bernabeu".

În 10 minute, Ronaldo a avut o lovitură liberă, din care putea să iasă gol, şi alte incursiuni. United începuse cu "11"-le previzibil, doar Giggs în locul lui Scholes fiind, poate, o surpriză. La fel şi dincolo, titularizarea lui Silvinho fiind uşor forţată, însă Guardiola a mers pe mîna veteranului în locul tinereţii lui Caceres, asta şi după ce Keita refuzase să joace pe o poziţie necunoscută lui.

Eto'o, iar punct lovit
Incapabilă să construiască, Barcelona a găsit la un moment dat obiectul muncii. Şi i-a fost de ajuns. Prima acţiune a adus şi primul gol. Xavi, Iniesta, Eto'o, plasat pentru început în banda dreaptă, camerunezul pătrunde printre Vidici şi Carrick, trage cu şpiţul, a la Romario, şi deschide scorul.

De aici încolo stăpînul inelelor balonului a devenit Barcelona. Neputinţa s-a mutat la Manchester, iar Ronaldo, după ce a încercat să tragă de cîteva ori, a părăsit şi el prim-planul. Doar Rooney s-a mai agitat, în stînga atacului său, însă Puyol s-a descurcat. Veriga slabă a catalanilor părea axul lor stîng, Silvinho-Henry, însă Park nu dădea semne că ar observa. Prima repriză s-a încheiat cu avantajul Barcelonei, dat de posesie, de scor, dar şi de fanii săi care, deşi mai puţin numeroşi decît englezii, creau atmosfera.

Tevez, glonţ orb
La pauză, Ferguson, care nu se ridică niciodată ca să dea indicaţii, ci îşi trimite asistenţii, a mutat: Tevez la Anderson, care se făcuse remarcat prin cîteva bîlbe destul de jenante la acest nivel. Mai multă forţă de atac, mai multă determinare, ştiute fiind calităţile "apaşului". Însă tot Barcelona şi-a atras de partea sa ocaziile, Henry, mare de tot, Eto'o, Messi, care a cerut penalty şi apoi Xavi, bară din lovitură liberă, ratînd şansa lui 2-0.

Sir Alex Ferguson: "Am riscat mult cu Tevez"
Minutele treceau pentru Barcelona, iar Ferguson ştia asta. Alt atacant, Berbatov, în locul lui Park. Încă o gură de foc, deşi poate că problema lui United era în altă parte. Degeaba îi ai în cîmp pe Ronaldo, Rooney, Tevez şi Berbatov, dacă mijlocul e al adversarului. United urca un 4-2-4, ca-n anii 60, în vreme ce Barcelona învăţase din experienţa Chelsea şi se închidea exemplar.

"Air" Messi, ciao United

Şi pentru că trebuia cineva să cîştige duelul stelelor, Cristiano - Leo, acesta a fost Messi. Gol cu capul, execuţie simplă, "de unde vine", însă pe o centrare ireproşabilă a lui Iniesta, omul paselor decisive. Cu acest gol, Messi pune stîngul său minunat pe Balonul de Aur, iar de asta şi-a dat seama şi Ronaldo, care l-a faultat urît pe Puyol, chiar în faţa peluzei blau-grana, atrăgîndu-şi urarea de bine "la Madrid, du-te la Madrid!". Nervii englezilor cedează, Scholes îl face surcele pe Busquets, dar Busacca are milă: doar "galben". United cedează urît trofeul cîştigat la Moscova după penaltyurile norocoase cu Chelsea.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 19 mai 2009

Mire la cununia civilă, mireasă la petrecerea de după.

Un travestit din Marea Britanie s-a căsătorit cu iubita sa îmbrăcat în costumul tradiţional de mire, după care, la petrecere, a apărut în rochie de mireasă, relatează site-ul Ananova.

Ian Platt (51 de ani) a purtat la cununia civilă un costum obişnuit de mire, de culoare neagră, pentru a nu-i supăra pe părinţii viitoarei sale soţii, Lisa. La petrecere, însă, Ian, tată a trei copii, a apărut cu o perucă blondă pe cap şi cu o rochie lungă de satin, transformându-se astfel în alter-ego-ul său, Susan.

"Sunt trei oameni în acest mariaj. Ian, Lisa şi Susan. E perfect. Nici n-aş fi vrut sa fie altfel" a declarat mireasa, cea reală, în vârstă de 41 de ani. Travestitul i-a mărturisit partenerei sale că adoră hainele de femeie, după ce s-au întâlnit pe un website de matrimoniale, în urmă cu doi ani.

"Întâi l-am întâlnit pe Ian. Un bărbat drăguţ şi tăcut. Mi-a spus apoi că trebuie să o cunosc şi pe Susan. A fost minunat. Era încrezătoare, plină de viaţă şi cochetă. Avea cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut la vreo femeie... sau la vreun bărbat", a povestit Lisa.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

luni, 18 mai 2009

Căsătoriile între gay, motiv de scandal la Miss USA.

Miss California crede că opinia ei împotriva căsătoriilor gay a costat-o primul loc în competiţie.

În timpul concursului de frumuseţe Miss USA, Carrie Prejean - Miss California - a spus că, după părerea sa, “o căsătorie ar trebui să se facă între un bărbat şi o femeie”.

Potrivit BBC News, celebrul blogger Perez Hilton, gay de altfel, a fost cel care i-a solicitat lui Carrie punctul său de vedere legat de acest subiect, Hilton făcând parte din juriul concursului de frumuseţe.

Lucrul ăsta m-a costat coroana”, a declarat Prejean, după competiţie. Câştigătoare a concursului Miss USA a fost aleasă Kristen Dalton, Miss Carolina de Nord.

Trăim într-o lume în care poţi alege să te căsătoreşti cu o persoană de acelaşi sex sau cu una de sex opus”, a spus Carrie Prejean într-unul dintre momentele spectacolului, acesta devenind un clip extrem de popular pe YouTube.

Cred că o căsătorie trebuie să aibă loc între un bărbat şi o femeie. Nu vreau să se simtă nimeni ofensat, dar aşa văd eu lucrurile“, a adăugat Miss California.


După spectacol, Carrie Prejean a declarat că “a spus ceea ce a simţit” şi că “tot ce a făcut a fost să fie sinceră cu ea însăşi”.

Bloggerul Hilton s-a declarat “şocat” de răspunsul lui Prejean, care, spune el, “a revoltat milioane de gay şi lesbiene din America, familiile şi pe susţinătorii lor”.

A pierdut concursul din cauza acestei întrebări. Până să dea acest răspuns, în mod cert, ea era favorita”, a declarat Hilton pentru BBC News.

Keith Lewis, codirector la concursul Miss California, a declarat şi el că “se simte trist şi rănit de faptul că Miss California are o astfel de părere”.

Problema căsătoriilor între persoane de acelaşi sex este o chestiune extrem de discutată în politica americană. Patru dintre statele americane permit căsătoriile între gay, dar în multe altele acest lucru se practică şi în afara legii.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Cinci minciuni despre sex pe care toţi le credem!

Fiecare se crede expert în ceea ce priveşte sexul. Sau, măcar, fiecare dintre noi crede că ştie ceva. Pentru că a citit, pentru că a auzit de la prieteni sau din experienţă proprie. Totuşi, unele lucruri despre care nu pune nimeni întrebări şi pe care toţi le iau drept adevărate, se pare că sunt cât se poate de false. Sau, cel puţin, aşa spun specialiştii revistei Spike.

1. Bărbaţii se excită mai repede decât femeile
Fals! Dacă ar fi să nu se mai gândească la tot felul de minunăţii, să fie jenaţi sau să încerce să pară altcineva decât sunt, toţi oamenii, adică atât femeile cât şi bărbaţii s-ar excita la fel de repede. Şi la fel de mult. De ce ar fi altfel? Dacă ar fi să ne gândim la anatomie, ar trebui ca şi ei, şi ele, să reacţioneze la fel când vine vorba despre o partidă de sex.

2. Tocilarii nu au o viaţă sexuală bogată
Aiurea! Cercetătorii de la universitatea Elon din Carolina de Nord au aflat în urma unui studiu că femeile sunt atrase de... tocilari. Mă rog, de bărbaţii deştepţi.

3. Punctul G le oferă femeilor orgasme intense
Fals! Punctul G a fost descoperit de neamţul Ernst Grafenberg. Se spune că stimularea lui le oferă femeilor nişte orgasme de se urcă pe pereţi. Ei bine, mulţi ginecologi spun că acesta nici măcar nu există. Totuşi, aceştia sugerează că dacă partenera ta se simte bine când îi stimulezi o zonă din interiorul vaginului, unde crezi tu că există punctul G, chiar dacă el nu există, continuă. Ideea e să vă simţiţi bine.

4. Negrii au penisuri gigantice
Vai, doamnelor, cât vă înşelaţi! Îmi pare rău să vă stric fanteziile, dar ideea aceasta a apărut pe vremea când negrii erau sclavi şi de multe ori violau femei, când reuşeau să scape. Atunci, ei au fost denumiţi "infractori sexuali" şi pentru că pe vremea aceea sexul era tabu şi "în noaptea nunţii" le-a rămas faima că ar fi incredibil de dotaţi. Până la urmă, şi oamenii de ştiinţă spun că între mărimea penisului şi rasă nu există absolut nici o legătură.

5. Sperma îngraşă
Conţine mult zahăr, ce-i drept. Totuşi, gândiţi-vă la cantitate. Nu prea cred că sunteţi dispuse să o folosiţi pe post de dietă de îngrăşare. De unde să strângeţi cantitata necesară care să vă ajute să adăugaţi câţiva centimetri. Dar nu e nici o problemă. Nu-i aşa că toate sunteţi la dietă? Nu vă faceţi, atunci, griji. Nu daţi vina pe el şi pe activitatea voastră din dormitor pentru centimetrii pe care i-aţi pus pe fund, pe şolduri sau pe burtă.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp