Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

duminică, 30 martie 2008

Un transexual poate fi însărcinat?

Răspunsul este:DA, este posibil. Exemplul elocvent este

Thomas Beatie, un transexual din Oregon(SUA), care este însărcinat în cinci luni, iar în iulie va da naştere unei fetiţe. Thomas, care se născuse femeie, a luat decizia inseminării artifciale după ce perechea sa(Nancy) din ultimii de ani, a fost diagnistictă ca sterilă, din cauza unei infecţii. Atunci, Thomas, care încă îşi conservase organele genitale feminine, a încetat să mai ia hormoni şi a recurs la înseminare artificiala, după cum spune revista The Advocate. Decizia a fost mai complicată din cauza  că la început medicii şi familia lui au respins destul de puternic propunerea lui de a încerca să rămână "gravid", dar văzând că la a 2-a încercare a rămas însărcinat, au decis să-l susţină.


Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

duminică, 23 martie 2008

Banc

Un urs alearga dupa un iepure.
Ursul:" Am sa te prind, iepure idiot! "
Iepurasul: "Ba s-o crezi tu! "
Amandoi traverseaza un camp si la un moment dat le iese in cale o broscuta magica...
Broscuta: "Stop ! Sunt broscuta magica si pot sa va indeplinesc la fiecare cate trei dorinte. Cine incepe ?"
Ursul: " Eu, ca sunt mai mare !"
Broscuta: "Ia sa te aud ursule, care este prima dorinta ?"
Ursul: " Vreau ca toti ursii din padure sa fie femele, in afara de mine!"
Broscuta: "Nici o problema! Si tu, iepurasule, ce iti doresti ?"
Iepurasul: "Eu vreau o casca de motociclist ."
Ursul uitandu-se mirat la iepuras: "Esti un mare prost, stii ?"
Broscuta: "Nici o problema, uite-ti casca. Si tu, ursule, care este a doua ta dorinta?"
Ursul: "Vreau ca toti ursii din padurile vecine sa fie femele. "
Broscuta : "Nici o problema! Iepurasule, care este a doua dorinta a ta ?"
Iepurasul: "Eu vreau o motocicleta de inaltimea mea, super puternica, ultra turbo."
Broscuta: "Poftim."
Ursul: "Ultima mea dorinta este ca ursoaicele sa vina pe rand la mine".
Broscuta: "Dorinta iti este indeplinita, ursule.
Iar, tu iepurasule, care este ultima ta dorinta ?
"
Iepurasul isi pune casca, se urca pe motocicleta, demareaza in tromba si tipa, intorcandu-se: "Vreau ca ursul sa fie homosexual !!!"

sâmbătă, 22 martie 2008

Viva los "cocălariiii"



Ieri,  am stabilit că împreună cu ceilalţi colegi de muncă că după ce vom ieşi din tură, adică pe la 24.00,vom ieşi ... "să ne distrăm". 
Zis şi făcut. După ce am terminat tura am mers repede până acasă, m-am duşat, aranjat(etc) şi m-am reîntors la muncă să mă întâlnesc cu colegii şi de acolo să mergem toţi la o discotecă. Eu ştiam acea discotecă, dar nu intrasem niciodată în ea, deşi e super-centrală şi auzisem că mulţi români merg pe acolo.
Am ajuns la "gisco"(o să vă daţi seama de ce am zis "gisco"). De cum am intrat ... urechile mele au început să piuie şi dacă doream să spun cuiva ceva trebuia să ţip bine ca să mă audă. Când am intrat tocmai erau manele :D . M-am gândit că am ajuns noi fix când era "momentul Maneaua". Dar mi-a fost dat să aflu pe propria piele(adică urechi :P ) că în afară de manele "BadeaDJ" nu mai ştia altceva. 
Deh ... eu mă gândeam că la cât de mare avea capul îi mai încăpea şi altceva în el, dar ... iar m-am înşelat :P . Aşa că toate cele 3 ore cât am rezistat la "gisco" am ascultat doar manele, dedicaţii unor "tovarăşi" şi "tuturor celor prezenţi", dupa cum se exprima BadeaDj :P .
Aaaahhh, era să uit să descriu "flora şi fauna" din "gisco". Nu ştiu dacă aţi fost prea des prin discoteci unde se ascultă exclusiv manele, dar ţin să vă informez că acea conglomerare de băieţi şi fete nu demult puteau fi văzuţi prin satele şi comunele de prin România, doar că nu aveau haine "de firmă" pe ei. Clar că marea lor majoritate aveau haine de "firmă" de prin magazinele chinezeşti din oraş. Dar ... s-au remarcat şi câţiva dinte ei. Mă refer la câţiva tipi care era mai ... "răsăriţi" :P . Clar că la ce muzică era în gisco altceva mai bun decât să ne uităm după "băieţi buni" ... de privit, că mai mult nu e voie :P

Cu tot ce am ieşit câştigat de acolo sunt cele câteva poze, unele din ele prezentate mai sus.

App: deşi nu e reclamă, "giscoteca" unde fusesem se numeşte "Disco Office" (nu căutaţi site-ul lor oficial, că nu au aşa ceva).

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

miercuri, 19 martie 2008

In plimbare pe malul marii.


Azi dupa ce m-am trezit, am mancat o salata de cruditati cu colega mea de apartament. Dupa care ne-am aranjat, sa mergem la plimbare cu masina. Inainte de a pleca de acasa, am tot incercat sa-mi sun iubirea mea sa vina cu noi, dar era la lucru si nu a putut raspunde la telefon, asa ca am plecat fara el. Asa ca am plecat cu Ica (ca asa o cheamape colega de apartament)
 in statiunea turistica Benicassim. Acolo, cum am ajuns, ne-am facut plimbarea de rigoare pe faleza si poze, ca amintire, clar. Dupa plimbare am fost la o cafea, iar ulterior am revenit in Castellon.
A fost super, dar imi doream sa fiu cu Chris prima data cand vedeam Marea Mediterana, dar nu sa putut, ... poate data viitoare.

Un besso :*

marți, 18 martie 2008

Robbie Williams si David Beckham – cuplu gay perfect??


 
Interpretul Robbie Williams si fotbalistul David Beckham ar putea juca rolul unui cuplu de homosexuali in filmul "Neveste Disperate" (Desperate Housewives), conform unor surse. Cele doua vedete britanice, care locuiesc in prezent in Los Angeles, l-au impresionat pe producatorul Marc Cherry.

Acesta crede ca Robbie Williams si David Beckham ar face un cuplu gay perfect.

"David si Robbie sunt alegerea perfecta", a declarat Cherry, citat de pr-inside.com. "Nu am mai avut ceva asa impresionant pentru neveste de cand a plecat Jesse Metcalfe si ne dorim sa facem ceva valva cand se va afla ca cei doi sunt impreuna", a adugat el.

"La David ne-am gandit de la inceput, dar perechea sa ne gandisem initial ca ar trebui sa fie Tom Cruise. Ne doream totusi pe cineva care sa i se potriveasca in inaltime si greutate dar si in "britanicitate", asa ca Robbie e alesul", a mai spus producatorul "Neveste Disperate" (Desperate Housewives).

Apropo: tu ce parere ai despre acest posibil cuplu: ti-ar place ca cei doi sa formeze un cuplu 
in viata reala ? ... Cum vezi aceast posibil cuplu ? 

Astept opiniile voastre :P

duminică, 16 martie 2008

"Dancing Queen" a suedezilor de la ABBA – cea mai gay melodie din istorie.

În unele ţări, o paradă gay este primită cu o contra-manifestaţie(mai ales în ţările estice). Australienii însă vor să fie originali, mai ales că parada homosexualilor şi lesbienelor din Sydney se află la a 30-a aniversare.
Aşa că toată comunitatea a fost chemată să aleagă cele mai gay hituri din istorie.
Competiţia a fost câştigată de Dancing Queen, melodia grupul suedez ABBA.
Am căutat prin arhive şi am găsit un clip foarte special al piesei(filmarea a avut loc la nunta Regelui Suediei) şi m-am gândit să vă delectaţi şi voi cu acest clip.