Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

joi, 25 septembrie 2008

Se dau mari... în penis

Barbatii de la Hollywood sunt celebri, frumosi, bogati si nu doar atat. Acestia par a fi si foarte dotati… in pantaloni. Această calitate s-a demonstrat în scenele din filme sau din reclamele în care apar aproape goi, fiind confirmat de partenerele lor de viaţă.

Will Smith e unul dintre cei mai dotaţi bărbaţi de la Hollywood. Lucru confirmat şi de oamenii de pe platoul de filmare de la pelicula “Bad Boys”. Actorul a cerut ca pe timpul turnării să i se pună la dispoziţie doar pantaloni largi, pentru nu a fi incomodat de “instrumentul din pantaloni”, care măsoară nu mai puţin de 22 cm.

Nici Colin Farrel nu stă prost la acest capitol. Pe Internet face furori un filmuleţ în care actorul este surprins în timp ce face sex cu o femeie de culoare. Cei care au vizionat clipul, atât bărbaţi, cât şi femei, au recunoscut că Farrel e foarte dotat. Penisul său măsoară 22 cm.

Robbie Williams e unul dintre cei mai apreciaţi solişti britanici de muzică poprock. Pe lângă faptul că se poate lăuda cu vânzări record ale albumelor sale, el se mândreşte şi cu “obiectul” din pantaloni, care are dimensiunea, conform spuselor fostelor partenere, de 22 cm.

Tommy Lee, fără doar şi poate, se află în categoria celor mai dotaţi bărbaţi, având în vedere că a topit inima multor frumuseţi de la Hollywood, care au declarat că cel mai bine s-au simţit lângă cântăreţul rock. Lee a reuşit să îşi creeze imaginea de demon al sexului, iar “jucăria” lui măsoară 21 cm.

Se spune că bărbaţii de culoare sunt unii dintre cei mai dotaţi urmaşi ai lui Adam. Nici actorul Denzel Washington nu face excepţie, după cum spune chiar soţia acestuia, care a declarat că “instrumentul din pantalonii” lui Denzel are 20 cm.

David Beckham nu stă nici el deloc rău la capitolul dimensiuni ale penisului. Fotografia în care face reclamă lenjeriei Armani a făcut furori în rândul admiratoarelor, care s-au declarat uimite de "dotarea" celebrului fotbalist. Mai mult chiar, Victoria, soţia acestuia, a confirmat că poza nu e trucată şi că ceea ce se vede în chiloţi e cât se poate de real, penisul său având dimensiunea de 19 cm.


Apropo: tu ai avea curajul sa faci publica marimea "jucariei" tale ?? ... Fa-o ... daca ai curaj :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

luni, 22 septembrie 2008

A fi sau nu numarul unu in topul blogurilor romanesti?!

Un bun amic are o mare dilema: merita sau nu sa primeasca locul unu blogul lui ?
Eu banuiesc ca voi, cititorii blogului, il puteti ajuta in aceasta dilema, prin a-l vota intr-un chestionar aici !

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

joi, 18 septembrie 2008

We like pizza

Da, este adevarat ca ne place pizza. Unii dintre cititorii blogului stiu deja asta. :P
Ce nu stiu inca este ca e una e sa-ti cumperi pizza dintr-o pizzerie si alta este sa ti-o faci tu singur. Da, dar nu e vorba de a-ti face pizza in casa ta, ci in pizzeria ta proprie.
Daca ai vre-o indoiala ca ai inteles ca mai sus spuneam ca as avea propria mea pizzerie ... tu te-ai inselat deloc. DA, este adevarat: de miercurea trecuta ne-am inaugurat(eu impreuna cu Coty) pizzeria noastra, de care suntem foarte mandrii.
Este adevarat si ca mai avem de amenajat mici detalii prin pizzerie, dar cu timpul se vor amenaja si astea. Ce este foarte important pentru noi este ca de acum nu vom mai muncii pentru altii, ci vom face cum credem noi de cuviinta ca este mai bine pentru noi.
Din cauza ca am avut de amenajat multe "amanunte juridice" si de reamanajat localul nu am avut timp sa mai scriu nici un articol in ultimul timp, dar cu acest articol imi fac reaparitia. :P
Apropo: "Lavia Frons" va spune ceva ?? Daca nu ... o puteti afla cu ajutorul unei enciclopedii sau mai simplu cu Google :P
Ahh, era sa uit: e adevarat ca asa se numeste si pizzeria noastra :P ... deocamdata.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp