Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

sâmbătă, 21 februarie 2009

Madonna cântă în România în august.

Legenda pop Madonna va concerta live la Bucureşti pe 26 august, în Parcul Izvor din Capitală. Spectacolul, deschis cu o prestaţie a lui DJ Paul Oakenfold, face parte din turneul "Sticky and Sweet", început anul trecut, care promovează ultimul material discografic al artistei - "Hard Candy".
DJ Paul Oakenfold este artistul care deschide toate show-urile din cadrul turneului Sticky & Sweet Tour, inclusiv cel de la Bucuresti. El este considerat unul dintre cele mai importante nume din cultura de club moderna. A remixat piese de Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack si chiar Elvis Presley si a fost producatorul trupei britanice The Happy Mondays.

Turneul a fost extins anul acesta după succesul extraordinar de care s-a bucurat în 2008. "Sticky & Sweet Tour" este deja considerat cel mai bine vândut turneu al unui artist solo din istorie, până acum fiind vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de oraşe. Chiar Madonna a fost cea care a insistat să ajungă la Bucureşti, ea dorind să cânte în locuri de pe glob în care nu a mai fost văzută până acum.

Turneul “Sticky&Sweet”, cel de-al 18-lea din cariera cântăreţei, a început în vara anului trecut şi a intrat deja în istorie ca fiind cel mai rentabil din toate timpurile, cu încasări de peste 280 de milioane de dolari.

Anul acesta, Madonna îşi va continua seria de superconcerte, ajungând la recordul de 80 de spectacole. Show-ul de cinci stele oferit de Madonna justifică însă sutele de milioane de dolari încasate. Artista nu ezită să se folosească de proiecţii de imagini controversate, să agite spiritele, provocându-i pe reprezentanţii marilor religii ale lumii, sau să mimeze acte sexuale pe scenă. De asemenea, coregrafia, jocurile de lumini şi laserele sunt de-a dreptul impresionante.

“«Sticky&Sweet» e una dintre cele mai impunătoare producţii de spectacol din istoria entertainmentului mondial, angrenând resurse umane, financiare şi tehnice demne de Cartea Recordurilor”, a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic!, compania care o aduce în România pe Madonna.

Venirea Madonnei în România reprezintă cel mai scump eveniment concertistic organizat vreodată în ţara noastră.

Conform unor surse din piaţă, doar onorariul reginei muzicii pop, pentru concertul de pe 26 august de la Bucureşti, e de 2.000.000 de euro.

Începând cu data de 3 martie, biletele vor fi disponibile online şi la magazinele Diverta, preţurile find de 120, 160, respectiv 600 in fata scenei şi 800 de lei biletul VIP. Vodafone, sponsorul principal al evenimentului, anunţă că toţi clienţii companiei pot achiziţiona bilete la concert înainte de punerea în vânzare pentru publicul larg, de pe site-ul myticket.ro, între 23 februarie şi 2 martie. Aceştia pot cumpăra online până la patru bilete, prin simpla trimitere a unui SMS, cu tarif normal, la numărul 4545. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, împreună cu numărul de telefon mobil, pentru înregistrarea pe site-ul myticket.ro, în pagina dedicată concertului Madonna.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: