Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 25 martie 2009

Madonna i-a dat papucii lui Jesus

Diva a luat această decizie după ce brazilianul a fost fotografiat cu altă femeie.

Madonna (50 de ani) şi modelul brazilian Jesus Luz (22 de ani) păreau îndrăgostiţi şi fericiţi împreună, în pofida diferenţei de vârstă dintre ei. Şi totuşi iubirea lor nu a ţinut mai mult de trei luni. După ce cântăreaţa a aflat din presă că mai tânărul iubit a înşelat-o, s-a hotărât să-i dea papucii. “Acum e liber să aibă o relaţie cu cineva mai de vârsta lui”, a izbucnit vedeta.

Relaţia Madonnei cu Jesus a luat sfârşit după ce diva a văzut mai multe fotografii surprinse de paparazzi, în care Jesus şi celebrul model brazilian Luciana Costa, în vârstă de 31 de ani, se ţineau de mână pe o faleză ori se sărutau şi se îmbrăţişau într-un club, în Brazilia.

Vrea să adopte un copil
În plus, se pare că în luarea acestei decizii a cântărit mult şi faptul că Madonna are intenţia să mai adopte un copil din Malawi. Potrivit unor surse din anturajul cântăreţei, relaţia cu un bărbat mai tânăr ar putea determina guvernul malawian să nu-i acorde sprijinul de care vedeta ar avea nevoie pentru a demara procedura de adopţie. “Era atrasă de Jesus şi s-a distrat şi ea puţin”, a mai spus sursa, care a adăugat că Madonna pune întotdeauna familia pe primul loc.

Şi dacă diferenţa de vârstă dintre divă şi tânărul brazilian nu părea o problemă, lucrurile nu au stat deloc aşa. Potrivit unui apropiat al cântăreţei, fotografiile cu el şi Luciana au făcut-o pe regina muzicii pop să realizeze că Jesus s-ar potrivit mai bine o persoană mai tânără.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: