Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 25 martie 2009

Madonna i-a dat papucii lui Jesus

Diva a luat această decizie după ce brazilianul a fost fotografiat cu altă femeie.

Madonna (50 de ani) şi modelul brazilian Jesus Luz (22 de ani) păreau îndrăgostiţi şi fericiţi împreună, în pofida diferenţei de vârstă dintre ei. Şi totuşi iubirea lor nu a ţinut mai mult de trei luni. După ce cântăreaţa a aflat din presă că mai tânărul iubit a înşelat-o, s-a hotărât să-i dea papucii. “Acum e liber să aibă o relaţie cu cineva mai de vârsta lui”, a izbucnit vedeta.

Relaţia Madonnei cu Jesus a luat sfârşit după ce diva a văzut mai multe fotografii surprinse de paparazzi, în care Jesus şi celebrul model brazilian Luciana Costa, în vârstă de 31 de ani, se ţineau de mână pe o faleză ori se sărutau şi se îmbrăţişau într-un club, în Brazilia.

Vrea să adopte un copil
În plus, se pare că în luarea acestei decizii a cântărit mult şi faptul că Madonna are intenţia să mai adopte un copil din Malawi. Potrivit unor surse din anturajul cântăreţei, relaţia cu un bărbat mai tânăr ar putea determina guvernul malawian să nu-i acorde sprijinul de care vedeta ar avea nevoie pentru a demara procedura de adopţie. “Era atrasă de Jesus şi s-a distrat şi ea puţin”, a mai spus sursa, care a adăugat că Madonna pune întotdeauna familia pe primul loc.

Şi dacă diferenţa de vârstă dintre divă şi tânărul brazilian nu părea o problemă, lucrurile nu au stat deloc aşa. Potrivit unui apropiat al cântăreţei, fotografiile cu el şi Luciana au făcut-o pe regina muzicii pop să realizeze că Jesus s-ar potrivit mai bine o persoană mai tânără.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 17 martie 2009

Ce vor femeile şi ce nu vor bărbaţii după sex?

Este bine cunoscut faptul că femeile vor ca, după o partidă de sex, partenerul să dea dovadă de tandreţe. Se pare însă, că aceştia, deşi ştiu foarte bine ce-şi doresc iubitele lor, nu ezită să se întoarcă cu spatele, complet dezinteresaţi.

Studiile au arătat că bărbaţii au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se reculege după ce au făcut dragoste, însă unii merg mult mai departe: adorm pur şi simplu. Specialiştii spun că acest lucru nu are nicio legătura cu lipsa de sentimente pe care o invocă femeile.

Filippo Petruccelli, sexolog si director al Institutului pentru Studiul psihoterapiilor din Roma, a subliniat că elementele esenţiale pentru femei, după ce au făcut dragoste, sunt îmbrăţişările şi săruturile.

"Chiar şi pentru câteva secunde este indicat să vă ţineţi îmbrăţişată partenera. Tandreţea va mări plăcerea simţită de aceasta în timpul actului sexual.

Câteva săruturi, chiar dacă nu sunt însoţite de vorbe calde, vor oferi iubitei certitudinea că, cel putin în acel moment, este cea mai importantă persoană din viaţa dumneavoastră
", a spus Petrucelli.

Sexologul a atras atenţia asupra faptului că dorinţele bărbaţilor sunt foarte diferite de cele ale femeilor în ceea ce priveşte perioada post sex. El a subliniat faptul că reprezentantele sexului frumos ar trebui să ţină cont de ceea ce nu le place bărbaţilor şi să încerce să ajungă la un compromis.

"Bărbaţilor nu le place sa fie mângâiaţi după ce au făcut sex. După orgasm, el nu se simte nici fizic si nici emoţional disponibil pentru o altă partidă de sex. De aceea, trebuie evitate mângâierile în zonele erogene. Femeia trebuie să ştie să evite atingerea zonelor genitale, dar şi gâtul sau urechile. Apropierea nu trebuie să-i dea senzaţia bărbatului că aşteptaţi începerea unei noi partide", a spus Filippo Petruccelli.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

luni, 2 martie 2009

Gluma lunii martie.

O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune:
- Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan!
Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou :
- Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile la munte si la mare.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile!
Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee :
- Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri!
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 1 martie 2009

Cum sa-ti alegi barbatul ideal.

Hai sa fim sinceri: tot ce ne dorim este un singur barbat, bun. Si in cautarea lui intalnim multi altii care ne ranesc inima. Afla cum sa-i recunosti si evita-i cat de mult poti.

Fii atent la cele 4 tipuri de barbati “periculosi”. Gandeste-te de 3 ori inainte sa incepi o relatie cu vreunul dintre ei, pentru ca, cel mai probabil, te vor face sa suferi.
1. Barbatul cu probleme emotionale
Cand il intalnesti, este atent, grijuliu, tandru si foarte sensibil. Pare barbatul ideal, nu-i asa? Dar, in final, vei descoperi ca, desi sunteti impreuna de aproape un an, el nu admite public niciodata ca ar fi intr-o relatie serioasa, nu are suficient timp pentru tine si ca se asteapta ca tu sa fii disponibila oricand are nevoie de tine.

Ai intalnit un mincinos seducator care iti va oferi din ce in ce mai multe scuze de genul:
* “Nu am uitat inca de relatia trecuta”
* “El mi-a frant inima si inca nu mi-am revenit”
* “El m-a facut sa fiu atat de fragil emotional”

Si foloseste toate aceste scuze pentru a te convinge sa-i oferi mai mult timp pentru a ti se putea devota complet. Iti cere sa ai rabdare cu el, sa il astepti, pe termen nelimitat.

Traducere: Am gasit o scuza foarte buna care imi permite sa fac ce vreau, cand vreau, si tu vei fi mereu acolo pentru mine, “cand am chef”.

2. Copilul etern:
Este aventuros, spontan si mereu amuzant. Este mereu activ si foarte glumet. Acestea sunt trasaturile de caracter ce te vor face sa te indragostesti de el.

Dar, la un moment dat, mama lui va incepe sa te enerveze venind din ce in ce mai des, neinvitata, in vizita. (la 29 de ani, inca mai este foarte legat de mama sa, sau chiar locuieste cu parintii). Nu te scoate niciodata in oras, prefera sa te invite la el acasa unde mama lui a gatit cea mai buna mancare din lume (si e si gratis).

Iar, in final, vei descoperi ca el este mai mereu somer si ca toate ideile lui de afacere esueaza. Dar, desigur, totul este din vina altcuiva si el, este, defapt victima celorlalti. Lipsa lui de ambitie si de vointa nu are nici o legatura cu esecul lui profesional. Doamne fereste sa-i spui asa ceva!

Recunoaste. Iubitul tau este un egoist care nu iubeste pe altcineva decat pe sine insusi si incapabil sa-si asume responsabilitati. Daca ramai cu el, in curand tu vei fi cea pe care o va acuza de esecurile sale.

3. Protectorul:
Este foarte atent si grijuliu cu tine, iar acest lucru iti place la inceput. Te apara intotdeauna si isi face griji de genul: unde esti, la ce ora vei fi acasa, ti-a creat cineva probleme?

Pana aici, totul suna foarte bine, dar, defapt, iubitul tau este un exemplu clasic de gelos posesiv.

In final, iti va ingradi libertatea, iar tie iti va fi din ce in ce mai greu sa ai timpul si preocuparile tale personale. Va fi gelos chiar si cand vei iesi la o cafea cu o prietena sau cand un barbat de pe strada se va uita la tine. Sa nici nu mai vorbim despre vanzatorul amabil din magazin.

Pe de alta parte, astfel de situatii si crizele lui de gelozie vor fi intotdeauna din cauza ta, chiar daca tu incerci sa te adaptezi cerintelor lui si renunti la libertatea ta. Efortul tau nu are nici un rost pentru ca, in relatia voastra, el este problema. Deci, cel mai bine, fugi cat mai departe de el.

4. Afemeiatul:
Este intotdeauna bine imbracat, curtenitor, te invita la cine romantice si gaseste intotdeauna complimentul perfect pentru tine.

Dar, in acelasi timp:
* E greu sa il prinzi la telefon,
* Cand iese in oras, nu iti spune niciodata cu exactitate unde il poti gasi si
* Isi ascunde prietenii si viata personala de parca ar fi un secret national.
* Cand sunteti impreuna nu se jeneaza deloc sa se uite la alti barbati si sa flirtreze cu ei de fata cu tine.Va observa dezaprobarea si neincrederea ta, insa iti va spune ca esti prea geloas si ca exagerezi.

Un astfel de barbat are un efect devastator asupra increderii pe care o ai in tine insati. In ciuda eforturilor tale de a-i face pe plac pentru a-l tine langa tine, gelozia si teama de a-l pierde te vor macina in final.

In realitate, un barbat “bun” trebuie sa-ti dea sentimentul ca esti cel mai important si singurul care conteaza pentru el. Deci, tine cont de cat de mult valorezi si nu lasa pe nimeni sa te desconsidere.

Si, nu ramane niciodata cu astfel de barbati doar pentru ca nu crezi ca vei gasi altul mai bun. Nu uita, barbatii sunt ca masinile. Intotdeauna va aparea pe piata ceva mai bun si cu consum mai putin.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp