Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 24 decembrie 2007

SMS-uri de Crăciun


Fiind ajunul Crăciunului, m-am gândit că v-ar prinde bine o mână de ajutor când e vorba de trimisul SMS-urilor de felicitări către cei dragi. Iată mai jos câteva sugestii, pe diverse categorii:

1. SMS-uri de Crăciun de trimis familiei:

Pacea sa va fie-n inimi si-n casa, Bunatati alese pe masa, Vise si dorinte domnul sa vi le-nplineasca, Bucurie si belsug sa aveti, Caci Mintuitorul o sa se nasca ... Craciun fericit alaturi de cei dragi.
***
Reteta de Craciun: se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.
***
Lumina Sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.
***
Ma uit pe cer...rasare o stea. Oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui, a Mantuitorului? Deie Domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs. Craciun fericit.
***
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.
***
In murumurul tainic al colindelor de Craciun, sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani.
***
Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate.
***
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
***
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
***
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
***
Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!
***
Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin.
***
Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu'l goniti e Mos Craciun, si v'aduce'un an mai bun!
***
Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!
***
Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara.
***
Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.
***
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
***
Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
***
Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
***

2. SMS-uri de Crăciun de trimis persoanei iubite:

Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?
***
Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
***
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!
***
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!
***
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit.
***

3. SMS-uri de Crăciun de trimis prietenilor:

Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
***
Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin,s a aveti pe saturate, casa plina, sanatate. Punga sa geama de bani, mult Noroc si L-a Multi Ani!
***
Reteta de Craciun: se ia Binecuvantare, se adauga un strop de Soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele, se mai pune bunatate si iertare de pacate, iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.
***
Un batranel cu chipul drag, V-a calcat al casei prag, Sa nu-l jigniti...e Mos Craciun, Si va aduce un An mai bun. CRACIUN FERICIT!!
***
Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu' sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!
***
De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit.
***
Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca in pumni lumina, Langa brad si langa foc, Sa-ti aduca mult noroc !
***
Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani).
***
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
***
Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit
***
Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!


Sărbători Fericite, alături de cine vă doriţi voi!!

Niciun comentariu: