Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

joi, 10 septembrie 2009

Mylene Farmer 2

Cat despre subiectele tratate in video au fost create cu multa imaginatie si fantezie, multe nu le-am inteles, probabil pt ca nici nu cunosc franceza:

In "Sans logiqe" participa la un fel de corida. Ea isi pune niste coarne de fier pe cap si reprezinta taurul si la un moment dat face niste ochi albi, ii da peste cap, si intra cu coarnele in toreador si il omoara.

in"libertine" este un fel de petrecere cu conti, ea este o prostituata; se retrage cu un conte misto intr=o camera, cand revine o sfideaza pe "matroana" se lupta cu ea putin- o sticla sparta in cap si un cap in gura acolo, mult sange ca de obicei..., fuge cu contele; sefa ii urmareste cu o gasca de tintasi si ii ucide.

in "L'instant X" ea canta undeva ... in ceruri cred, inconjurata de o spuma alba...spuma asta incepe sa iasa din toate canalele si toate cele.. si acopera tot pamantul.... Care-o fi ideea, ce este "X" asta.. poate ceva din X files???

in "allan" un preot incendiaza un cimitir...

in "inamoramento" este pe scena, poarta un costum fara spate cu pantaloni lungi, alb, sclipitor, transparent prin care se vede totul, (doar o pereche de tanga Baietii din fata scenei probabil ca erau in extazz!! hehe

In "Beyond My Control" cred ca l-a vazut pe partener inseland-o; si se razbuna cumva pt. Ca in timp ce il saruta lui incepe sa-i curga sange din gura... il musca de gat, in paralel sunt imagini ale unor lupi fiorosi sfasiind carne ... ea este legata la un stalp si urmeaza sa fie arsa

In "Dezasantee" unii pot vedea doar gandacul pe care il scoate din gura in timp ce serveste masa intr-un lagar, pe care un conmesean i-l smulge pt a-l ingugita, (foame mare) ... altii cum are curajul sa-i indemne pe toti sa evadeze, scapa toti avand-o pe ea ca leader... dragut, oamenii au intotdeauna nevoie de eroi ...)

In "Je taime melancolie" ea boxeaza cu un tip... si este ca de obicei foarte "decorativa" in orice ipostaza.

La "Que Mon Coeur Lache" refrenul suna superb... dragut cum coboara ea din ceruri si este intampinata pe pamant cu o palma peste fata hehehe.. Si mai dragut baiatul care ..danseaza la un moment dat, nu??? Si cel care il imita pe michael j. o face foarte bine... nu indraznesc sa intreb... o fi chiar el? Hehehe ar fi culmea!!! Desi acolo i-ar fi locul in videoclipurile lui Mylene cu o cruce pravalindu-se peste el! Haha! Ce-o fi insemnand asta si cum de nu s-a suparat "regele"???? Dar probabil ca nici nu a aflat de acest video, e prea ocupat cu ..copiii... HAHA!

Niciun comentariu: