Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 15 octombrie 2008

Google lanseaza mobilul G1

Primul terminal dotat cu sistemul de operare Android de la Google, G1, a atras pana in acest moment 1,5 milioane de precomenzi. Acesta a fost lansat la jumatatea lunii septembrie si va fi vandut in SUA prin reteaua T-Mobile incepand cu finele lunii in curs, pentru ca in noiembrie sa ajunga pe piata din Marea Britanie.

HTC, producatorului G1, si T-Mobile au anuntat in momentul lansarii smartphone-ului ca vizeaza vanzari de 700.000 de telefoane pana la finele anului in curs. Insa, reprezentantii operatorului telecom au declarat ca pana acum au fost facute precomenzi de 1,5 milioane de terminale G1, estimarile initiale fiind "conservatoare".

G1, primul telefon dotat cu sistemul de operare Android, are ca principal scop concurenta cu iPhone, de la Apple, si Blackberry Storm produs de RIM.

G1 va fi lansat in SUA pe 22 octombrie la pretul de 180 de dolari, cu un contract pe 2 ani.

Eu sunt destul de placut surprins de aparitia acetui mobil pe piata mobilelor, dar dupa ce am vazut cu ce este dotat ... cred ca puteau sa se straduiasca un pic mai mult si sa-l doteze un pic mai bine cu mai multe "servicii". Daca esti curios sa-l vezi mai bine, in 3D, i-l poti vedea aici.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: