Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

duminică, 26 octombrie 2008

Transsexualismul este o boală genetică?


Mereu s-a spus despre cei care îşi schimbă sexul că au o problemă. Se pare că aşa este. Oamenii de ştiinţă din Australia au descoperit o genă, responsabilă pentru dorinţa unora de a-şi schimba sexul."Transsexualismul este privit în societate doar ca un stil de viaţă asumat, însă experimentele noastre arată că dezvoltarea identităţii de gen are o bază biologică", a declarat Vincent Harley, cercetător la Institutul de Cercetare Medicală Prince Henry din cadrul Universităţii Monash.

Cercetătorii australieni au declarat că sunt mai multe gene ce ar putea influenţa nevoia de renunţa la masculinitate."Este posibil ca în timpul dezvoltării, un nivel scăzut de testosteron în creier să ducă la o masculinizare incompletă a creierului transsexualilor deveniţi din bărbaţi femei, ceea ce cauzează o identitate de gen feminin", au scris oamenii de ştiinţă în studiul lor publicat în Biological Psychiatry.

Iata ca si cercetatorii certifica, in urma unos tudii amanuntite, ca transsexualismul nu este o deviere de comportament sau o afectiune mentala a celor persoanelor ci este bazata pe diferite gene ale ADN-ului persoanei in cauza.

Poate in urma unor astfel de studii vor intelege tot mai multi ca vechiile idei preconcepute legate de transsexualitatea unei persoane erau doar bazate pe lipsa de informare.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: