Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

joi, 8 ianuarie 2009

Papa, criticat dur de homosexualii britanici

Mai multe asociaţii creştine britanice au criticat marţi ca 'iresponsabile' afirmaţiile prin care Papa Benedict al XVI-lea a condamnat implicit homosexualitatea şi transsexualitatea.

În discursul său de sfârşit de an, rostit în faţa personalului de la Vatican, Suveranul Pontif a estimat luni că a vorbi despre "natura fiinţei umane ca bărbat şi femeie şi a cere ca această ordine a creaţiei să fie respectată nu ţine de o metafizică depăşită". "Dacă pădurile tropicale merită protecţia noastră, omul (...) nu o merită mai puţin", a apreciat Suveranul Pontif.

Reverenda Sharon Ferguson, care deţine funcţia de director general al Mişcării creştine gay şi lesbiene, a calificat aceste remarci ca "total iresponsabile şi inacceptabile atât în privinţa fondului, cât şi a formei". "Mai degrabă de comentariile sale trebuie să ne protejăm", a spus reverenda Sharon Ferguson, potrivit căreia astfel de comentarii "justifică persecuţia homofobă din şcoli" şi "atacurile la adresa homosexualilor".

"Papa propagă teama că homosexualii ameninţă planeta. Este pur şi simplu aberant", a estimat la rândul său reverendul Giles Fraser.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: