Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 1 iulie 2009

Funeraliile lui Michael, cel mai urmărit eveniment televizat.

Corpul neînsufleţit al regelui pop va fi transportat mâine la ranch-ul său din California, Neverland, scrie CNN. A doua zi, pe 3 iulie, sicriul va fi expus public şi fanii îi pot aduce un ultim omagiu. O ceremonie privată, doar pentru familie, va fi organizată pe 5 iulie. Potrivit CNN, un convoi de 30 de maşini îl va însoţi pe Michael pe ultimul său drum spre Neverland, domeniu cu peste o mie de hectare.

Funeraliile lui Michael, cel mai urmărit eveniment televizat
Familia Jackson nu suflă o vorbă despre ziua şi locul înmormântării. Sunt mai multe variante vehiculate. Potrivit Daily Mirror, funeraliile lui Michael Jackson se anunţă un eveniment uriaş şi va eclipsa înmormântarea lui Elvis Presley sau a Prinţesei Diana. Cu 750 de milioane de telespectatori, estimativ, funeraliile regelui pop ar putea deveni cel mai urmărit eveniment televizat din istorie. Lady Di a fost înmormântată într-un cadru privat după un serviciu public la catedrala Westminster Abbey, când 750.000 de oameni au stat înşiruiţi pe străzi şi au umplut Hyde Park. Acesta este un exemplu pe care familia Jackson ar putea să-l urmeze.

„Aş vrea să fie cel mai mare show de pe pământ"
Când Michael a fost întrebat, în 1992, despre cum ar vrea să arate funeraliile sale, megastarul a răspuns: „Aş vrea să fie cel mai mare show de pe planetă. Asta îmi doresc. Artificii şi spectacol”, mai scrie Daily Mirror în ediţia on-line.

La ceremonia lui Michael sunt aşteptate şi numeroase celebrităţi, prieteni apropiaţi ai lui Jackson: Elizabeth Taylor, Sir Paul McCartney, Madonna, Beyonce, Britney Spears, Justin Timberlake, Eddie Murphy, Paris Hilton şi Brooke Shields. De asemenea şi preşedintele american Barack Obama ar putea lua parte la funeralii sau va trimite un responsabil al administraţiei americane.

Ranch-ul lui Michael, Neverland, din apropiere de Santa Barbara, California ar putea fi transformat într-un loc de pelerinaj de 300 de milioane de lire sterline precum ranch-ul lui Elivis, Graceland din Memphis. Mormântul lui Elvis de la Graceland atrage 600.000 de vizitatori pe an. Prinţesa Diana însă este îngropată pe o insulă privată departe de public.

Michael mumificat
Înhumarea lui Michael nu este singura opţiune. Un doctor german susţine că megastarul îşi dorea să fie îmbălsămat şi expus lângă cimpanzeul său Bubbles, mai scrie Daily Mirror. Medicul Gunther von Hagens, de 64 de ani, mai spune că Michael îşi dorea să fie mumificat în poziţia dansului său moonwalk. Michael era fanul metodelor folosite de medicul german. Drept dovadă, el urma să aibă o expoziţie “Body Worlds” cu cadavre mumificate în timpul concertelor cu Michael din Londra, la O2 Arena, precizează publicaţia britanică.

Niciun comentariu: