Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 1 iulie 2009

Ultima fotografie cu Michael Jackson în viaţă

Michael Jackson părea într-o formă de zile mari cu doar 48 de ore înainte să se stingă subit din viaţă. Cel puţin aşa arată fotografiile realizate de Kevin Mazur la ultima repetiţie a starului, de la Staples Center, din Los Angeles, pentru concertele pe care trebuia să le susţină la Londra, în luna iulie.

Se pare că aceste imagini, care arată un Michael fericit, sănătos şi entuziast, sunt ultimele în care starul apare în viaţă. În spatele scenei, se pot vedea numele concertelor pe care urma să le susţină: “This Is It”. Potrivit unei surse, starul era plin de viaţă, râdea şi glumea cu dansatorii. Mai mult, se pare că filmarea de la repetiţiile pentru concert va fi scoasă pe un DVD, însă nu se ştie cine va avea drepturile de autor.

PS: am întârziat să pun vre-un articol despre moartea lui MJ pentru că înca sunt șocat de moartea lui. De când am aflat că a murit și până acum, am tot ezitat să public articole despre el si moartea lui pentru ca am considerat că un astfel de om, ca Michael, nu merită să-i fie murdarit cu tot felul de articole de senzație, cum au apărut si apar fără încetare în presa.

R.I.P. Michael !

Niciun comentariu: