Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

duminică, 25 mai 2008

Câştigătorul Eurovision2008 este Dima Bilan !

Acum câteva ore s-a terminat finala faimosului concurs Eurovision2008. Nu sunt sigur care a fost tema concursului în acest an, dar dupa cum au evoluat concurentele părea că ar fi "etalarea celor mai scurte şi decoltate rochiţe"(pentru concurente) şi "clovni liber profesionişti"(pentru bărbaţi). Sau ... din cauza căldurii fetele s-au îmbracat aşa sumar iar bărbaţii au adoptat acele costumaţii ca să l-e sperie un pic(hihihi).
Cert este ca dintre toti concurenţii doar 4 au prezentat piese demne de luat în seamă, fapt care s-a reflectat şi în punctajul final. Nu ştiu care a fost favoritul fiecăruia, dar dupa ce am văzut actuaţiile fiecăruia, al meu favorit a fost chiar Dima Bilan, cu al său cântec "Believing".

Pe numele său adevarat Viktor Belan, are 26 de ani şi e un adevarat idol în Rusia. S-a născut în Karachay, Cherkessia. După ce a participat la toate festivalurile importante din fosta URSS, a pierdut la limită finala din 2006 a Eurovisionului, însa a devenit atunci cunoscut pe tot continentul. Tot în 2006 a fost declarat solistul anului de către "International Music Awards". În prezent, Dima Bilan susţine spectacole pe stadioanele din Rusia, fiind unul dintre cel mai bine cotaţi artişti din aceasta parte a lumii.

***** piesa clasata pe locul 2 in 2006 *****
Demni de luat în seamă au mai fost următorii concurenţi(după părerea mea):
- Boaz Mauda din Israel cu piesa "The Fire In Your Eyes"
- Kalomoira din Grecia cu piesa "My secret combination"
- Sirusho din Armenia cu piesa "Qele, qele"
- Jelena Tomašević din Serbia cu piesa "Oro"

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: