Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 18 mai 2009

Căsătoriile între gay, motiv de scandal la Miss USA.

Miss California crede că opinia ei împotriva căsătoriilor gay a costat-o primul loc în competiţie.

În timpul concursului de frumuseţe Miss USA, Carrie Prejean - Miss California - a spus că, după părerea sa, “o căsătorie ar trebui să se facă între un bărbat şi o femeie”.

Potrivit BBC News, celebrul blogger Perez Hilton, gay de altfel, a fost cel care i-a solicitat lui Carrie punctul său de vedere legat de acest subiect, Hilton făcând parte din juriul concursului de frumuseţe.

Lucrul ăsta m-a costat coroana”, a declarat Prejean, după competiţie. Câştigătoare a concursului Miss USA a fost aleasă Kristen Dalton, Miss Carolina de Nord.

Trăim într-o lume în care poţi alege să te căsătoreşti cu o persoană de acelaşi sex sau cu una de sex opus”, a spus Carrie Prejean într-unul dintre momentele spectacolului, acesta devenind un clip extrem de popular pe YouTube.

Cred că o căsătorie trebuie să aibă loc între un bărbat şi o femeie. Nu vreau să se simtă nimeni ofensat, dar aşa văd eu lucrurile“, a adăugat Miss California.


După spectacol, Carrie Prejean a declarat că “a spus ceea ce a simţit” şi că “tot ce a făcut a fost să fie sinceră cu ea însăşi”.

Bloggerul Hilton s-a declarat “şocat” de răspunsul lui Prejean, care, spune el, “a revoltat milioane de gay şi lesbiene din America, familiile şi pe susţinătorii lor”.

A pierdut concursul din cauza acestei întrebări. Până să dea acest răspuns, în mod cert, ea era favorita”, a declarat Hilton pentru BBC News.

Keith Lewis, codirector la concursul Miss California, a declarat şi el că “se simte trist şi rănit de faptul că Miss California are o astfel de părere”.

Problema căsătoriilor între persoane de acelaşi sex este o chestiune extrem de discutată în politica americană. Patru dintre statele americane permit căsătoriile între gay, dar în multe altele acest lucru se practică şi în afara legii.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Un comentariu:

alisson spunea...

Perez Hilton e gay?? asta nu stiam, acum cred ca il admir mai mult :)) oricum raspunsul ei a fost pe cat se poate de prostesc, mai ales in America ca nici numai e o problema cu asta. Mereu exista un "Dar.. "