Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

marți, 19 mai 2009

Mire la cununia civilă, mireasă la petrecerea de după.

Un travestit din Marea Britanie s-a căsătorit cu iubita sa îmbrăcat în costumul tradiţional de mire, după care, la petrecere, a apărut în rochie de mireasă, relatează site-ul Ananova.

Ian Platt (51 de ani) a purtat la cununia civilă un costum obişnuit de mire, de culoare neagră, pentru a nu-i supăra pe părinţii viitoarei sale soţii, Lisa. La petrecere, însă, Ian, tată a trei copii, a apărut cu o perucă blondă pe cap şi cu o rochie lungă de satin, transformându-se astfel în alter-ego-ul său, Susan.

"Sunt trei oameni în acest mariaj. Ian, Lisa şi Susan. E perfect. Nici n-aş fi vrut sa fie altfel" a declarat mireasa, cea reală, în vârstă de 41 de ani. Travestitul i-a mărturisit partenerei sale că adoră hainele de femeie, după ce s-au întâlnit pe un website de matrimoniale, în urmă cu doi ani.

"Întâi l-am întâlnit pe Ian. Un bărbat drăguţ şi tăcut. Mi-a spus apoi că trebuie să o cunosc şi pe Susan. A fost minunat. Era încrezătoare, plină de viaţă şi cochetă. Avea cele mai frumoase picioare pe care le-am văzut la vreo femeie... sau la vreun bărbat", a povestit Lisa.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Un comentariu:

alisson spunea...

ce viata.. cand esti fericit ce mai conteaza..:X