Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 18 mai 2009

Cinci minciuni despre sex pe care toţi le credem!

Fiecare se crede expert în ceea ce priveşte sexul. Sau, măcar, fiecare dintre noi crede că ştie ceva. Pentru că a citit, pentru că a auzit de la prieteni sau din experienţă proprie. Totuşi, unele lucruri despre care nu pune nimeni întrebări şi pe care toţi le iau drept adevărate, se pare că sunt cât se poate de false. Sau, cel puţin, aşa spun specialiştii revistei Spike.

1. Bărbaţii se excită mai repede decât femeile
Fals! Dacă ar fi să nu se mai gândească la tot felul de minunăţii, să fie jenaţi sau să încerce să pară altcineva decât sunt, toţi oamenii, adică atât femeile cât şi bărbaţii s-ar excita la fel de repede. Şi la fel de mult. De ce ar fi altfel? Dacă ar fi să ne gândim la anatomie, ar trebui ca şi ei, şi ele, să reacţioneze la fel când vine vorba despre o partidă de sex.

2. Tocilarii nu au o viaţă sexuală bogată
Aiurea! Cercetătorii de la universitatea Elon din Carolina de Nord au aflat în urma unui studiu că femeile sunt atrase de... tocilari. Mă rog, de bărbaţii deştepţi.

3. Punctul G le oferă femeilor orgasme intense
Fals! Punctul G a fost descoperit de neamţul Ernst Grafenberg. Se spune că stimularea lui le oferă femeilor nişte orgasme de se urcă pe pereţi. Ei bine, mulţi ginecologi spun că acesta nici măcar nu există. Totuşi, aceştia sugerează că dacă partenera ta se simte bine când îi stimulezi o zonă din interiorul vaginului, unde crezi tu că există punctul G, chiar dacă el nu există, continuă. Ideea e să vă simţiţi bine.

4. Negrii au penisuri gigantice
Vai, doamnelor, cât vă înşelaţi! Îmi pare rău să vă stric fanteziile, dar ideea aceasta a apărut pe vremea când negrii erau sclavi şi de multe ori violau femei, când reuşeau să scape. Atunci, ei au fost denumiţi "infractori sexuali" şi pentru că pe vremea aceea sexul era tabu şi "în noaptea nunţii" le-a rămas faima că ar fi incredibil de dotaţi. Până la urmă, şi oamenii de ştiinţă spun că între mărimea penisului şi rasă nu există absolut nici o legătură.

5. Sperma îngraşă
Conţine mult zahăr, ce-i drept. Totuşi, gândiţi-vă la cantitate. Nu prea cred că sunteţi dispuse să o folosiţi pe post de dietă de îngrăşare. De unde să strângeţi cantitata necesară care să vă ajute să adăugaţi câţiva centimetri. Dar nu e nici o problemă. Nu-i aşa că toate sunteţi la dietă? Nu vă faceţi, atunci, griji. Nu daţi vina pe el şi pe activitatea voastră din dormitor pentru centimetrii pe care i-aţi pus pe fund, pe şolduri sau pe burtă.

Iar acum, ii trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: