Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 31 octombrie 2007

Bush a făcut sex cu bărbaţi ??

Zvonurile care dezvăluiau că în anii `80 George W. Bush a făcut sex cu ambasadorul actual al SUA în Polonia au reapărut fiind publicate într-o carte de memorii a celei care a şi lansat informaţia, Leola McConnell.
Fostă candidată pentru postul de guvernator de Nevada şi fostă prostituată, a fost întâmpinată anul trecut de o lipsă de reacţie din partea corporaţiilor din mass-media atunci când a dezvăluit pentru prima dată că Bush si Ashe angajau în secret bărbaţi bisexuali pentru partide de sex în anii '80, atunci când Bush nu era implicat direct în politică.
"În 1984 l-am privit pe George W. Bush făcând sex homosexual cu mare entuziasm şi plin de experienţă." a declarat McConnell. "Partenerul său, Ashe, este ambasador SUA în Polonia - el ar trebui să se recunoască gay, aşa cum a făcut fostul guvernator de New Jersey, James McGreevy."... "Au fost efectuate tot felul de acte homosexuale de către, pe atunci, cetăţeanul George W. Bush. Ştiu asta pentru că am fost chiar acolo şi am participat."
Imediat după primul anunţ public, susţine McConnell, primeşte frecvent ameninţări cu moartea şi este hărţuită. Ea a încercat fără succes să plaseze povestea ei în revista Hustler aşa că s-a decis să îşi publice memoriile sub titlul "Lustful Utterances".
În carte este arătat că Bush participă la activităţile unui club exculsiv masculin "Bohemian Grove club", o adunare anuală care are loc într-o zonă muntoasă lângă Monte Rio, California. În 2004, ziarul New York Post a arătat că la acest club sunt angajaţi staruri de filme porno gay pentru "servicii" pentru membri. Grove este de notorietate ca fiind un club gay exclusivist, activităţile sunt demonstrate de un reporter care a lucrat sub acoperire în verile anilor 2004 şi 2005 timp în care a fost abordat de nenumărate ori de către diverşi membri pentru sex.

Ati putea crede ca pe Gorge W. Bush il atrageau si barbatii ?

Niciun comentariu: