Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 31 octombrie 2007

Preot suspendat


Un oficial de la Vatican a fost suspendat după ce a fost înregistrat cu o cameră ascunsă făcând avansuri unui tânăr. A pretins apoi că doar a pretins că este gay pentru că făcea parte din misiunea sa.
Într-un interviu publicat pe 14.10.2007, Monseniorul Tommaso Stenico a declarat pentru ziarul La Repubblica că a frecventat camerele de chat online gay şi chiar s-a întâlnit cu partenerii săi de discuţii, dar numai ca parte a muncii sale ca psihanalist. El a recunoscut că se declara homosexual pentru a putea strânge informaţii despre "cei care strică imaginea bisericii cu activităţile lor homosexuale."
Oficialii Vaticanului declară că homosexualii şi lesbienele trebuie trataţi cu compasiune şi demnitate, dar că actele homosexuale sunt nişte "deviaţii". Tot Vaticanul a decis să îl suspende pe Stenico după ce a fost difuzat la televiziune filmul în care preotul făcea acele avansuri şi declara pentru aşi convinge partenerul de ocazie că actul sexual homo nu este un păcat.
Acest caz este unul mai special, pentru că Stenico este un oficial destul de important în rândurile bisericii. El conduce chiar un birou de monitorizare a activităţii preoţilor din întreaga lume.
În acelaşi interviu, Stenico spune că nu este homosexual, că este heterosexual dar că îşi respectă jurământul de celibat.
El se aşteaptă să fie exonerat de pedeapsă după ce faptele vor fi verificate.

Astept parerile voastre despre aceasta tema :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Si cu astia..ala daca e preot..ce io mai trebuit...asta nu-i de inteles..