Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

marți, 29 iulie 2008

Atacatorul din biserica din SUA da vina pe homosexuali si liberali

Barbatul care a deschis focul intr-o biserica din Tennessee a explicat, intr-o scrisoare de patru pagini gasita la el acasa, ca nu-si poate gasi de lucru din cauza liberalilor si homosexualilor.

"Se pare ca ceea ce l-a impins spre acest eveniment oribil este faptul ca nu reusea sa-si gaseasca un loc de munca, frustrarea din aceasta cauza si ura sa declarata pentru miscarea liberala", a anuntat seful politiei din Knoxville, Sterling Owen, citat de Reuters.

Suspectul Jim Adkisson, in varsta de 58 de ani, care este in arest si caruia i s-a fixat o cautiune de un milion de dolari, lucrase ca inginer mecanic in mai multe state.

El si-a descris planurile violente intr-o scrisoare de patru pagini gasita la el acasa, in care explica de asemenea ca varsta sa si "liberalii si homosexualii" care ocupa locurile de munca i-au redus sansele.

Adkisson a intrat in biserica cu o pusca de vanatoare ascunsa intr-o husa de chitara si a tras de trei ori, inainte de a fi imobilizat de oamenii din biserica. Un barbat a murit pe loc, iar o femeie ranita a murit ulterior la spital.

"Nu cred ca se astepta sa plece viu de acolo si, daca nu ar fi fost actiunile prompte ale unor oameni din biserica, ar fi existat mult mai multe victime", a spus seful politiei.

Parerea mea este ca "bietul" om nu mai era in toate mintile, iar vina data pe liberali sau homosexuali e una din simtomele slabului sau nivelului intelectual. faptul ca cineva nu-si gaseste un loc de munca nu poate scuza nici o actiune violenta, cu atat mai putin o actiune cauzatoare de victime umane.

Asa ca ... dragi impresari: Atentie pe cine refuzati la interviuri. :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: