Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

marți, 15 iulie 2008

Vizita in Madrid

Dupa un an de asteptare am ajuns iar la Madrid. De data aceasta am ajuns cu "insotitor"(a se citi "iubit"). Pentru cei care nu stiu(desi toti prietenii nostri stiu asta) am un iubit pe nume Coty.
Dupa intarzieri prelungite(cauzate de cumparaturi de ultim moment si facutul bagajelor si alte "retineri") vinerea trecuta am plecat cu "buburuza" noastra catre Madrid. Prostia noastra a fost ca am ales o ruta catre Madrid care era cam ocolitoare, ca sa evitam auto-pistele, ca sa evitam taxele de auto-pista. Dar pe aceasta ruta ocolitoare am dat doar de drumuri comunale, cu multe serpentine si cu multe pante ascendente si descendente de imi era deja rau cate curbe am facut. Faza dura a fost ca am ajuns pe punctul de a ramane fara motorina si la ora unu noaptea nu mai gasisem nici o benzinarie deschisa pe drum si era totul bezna peste tot si numai paduri si cam ... lugubru. Nu ne mai ramasese decat o singura optiune, la care de altfel am si recurs: sa apelam la firma de asigurari(la care am asigurata "buburuza") ca sa ne trimita o masina speciala sa ne tracteze pana la o benzinarie din apropiere. A ajuns destul de repede acea macara de tractat masini si ne-a remorcat pana in urmatorul sat, unde ne-a parcat intr-o benzinarie. Dimineata(la 07:30), dupa ce am incarcat rezervorul cu motorina am plecat catre Madrid, dar de data aceasta pe drumul cel mai scurt, pe o "auto-via" directa. Pe la mijlocul drumul am facut o oprire, unde am si dormit vre-o ora jumate, dupa care am continuat drumul spre Madrid.
Pe la 13:00 am ajuns in Madrid si parcat in fata hotelului unde ne-am cazat(sunt cateva poze in primul slide cu hotelul unde ne-am cazat). Dupa ce ne-am cazat ne-am dat intalnire cu un bun amic din Madrid, cu care am iesit la un suc in gara Atocha. Dupa ce ne-am vazut cu Claudiu am plecat sa colindam un pic centrul Madridului, unde am facut multe poze principalelor obiective turistice(si nu numai), dupa care am plecat spre locul de unde pornea manifestarea, numita in spaniola "Dia de Orgullo Gay".
(mai jos sunt poze facute prin Madrid, in timpul vizitei)


Fata de anul trecut, cand in Madrid a fost sarbatorit European gay Pride, anul acesta au participat la manifestare un pic mai putine persoane. Anul trecut au participat in jur de 3 milioane de persoane, iar anul acesta "doar" in jur de 2,5 milioane(numarul se refera la participantii directi la mars plus cei care erau pe marginea coloanei si ii aplaudau pe cei care erau in carele alegorice si pe langa care, din coloana).
(aici sunt poze facute inainte, in timpul si dupa mars)


Dupa cum se poate vedea in slideul de mai sus la mars au participat in jur de 40 camioane, "impodobite" de diverse firme sponzorizatoare, cum ar fi: discoteci si cluburi gay, din Madrid, Barcelona si Insulele Canare, pizzerii, mari magazine de vestimentatie si accesorii din Madrid, partide politice(PSOE), sindicate ale muncitorilor, televiziuni private, firme de lejerie barbateasca, ziare de tematica gay. Clar ca si anul acesta Google si-a facut simtita prezenta prin impunatorul lor camion. Majoritatea firmelor participante au impartit celor care treceau prin jurul lor diferite materiale promotionale, de la fluiere si evantaie pana la tricouri, reviste, sepci si altele. Adevarul este ca firmele interesate in asi face publicitate gasesc in manifestatii de acest tip mijlocul perfect prin care sa-si faca reclama intr-un mod cat mai original, placut si funny in acelasi timp.
Noi ne-am plimbat de la un capat la altul al coloanei facand poze si imbogatindu-ne "colectia de suveniruri" de la cei care imparteau materiale promotionale si am baut "Salitos"(bere cu tequila).
Dupa terminarea manifestarii(care a inceput la 18:30 si s-a terminat la 23:30) am dat peste niste chinezi care ne-au dat 2 flayere cu reclama la un nou restaurant chinezo-spaniol, cu care am beneficiat de doua meniuri gratis in incinta restaurantului(apropo: mancarea a fost buna si ne-am saturat dintr-un platou cu 2 feluri de mancare, la alegere, plus un suc).
Dupa ce am cinat(gratis) am plecat spre Chueca(cartierul gay din Madrid) unde ne-am dat intaknire cu alt bun amic cu care am iesit la distractie toata noaptea prin cluburi si baruri gay. Dimineata am ajuns cam piliti si rupti de oboseala la hotel unde am dormit pana la amiaza, cand am iesit prin Chueca, la cumparaturi, ca deh ... este sezon de reduceri prin Spania si se pot cumpara cam orice la 50% din pretul normal :P
Dumnica dupa amiaza, dupa ce am papat, ne-am facut siesta iar seara am iesit iar prin pietele din Chueca unde actuau diferite trupe si cativa dj.
Festivalul gay din Madrid(pentru ca a fost un adevarat festival, care a tinut o saptamana intreaga) s-a terminat in Piata Chueca cu intonarea Imnului Gay de anul acesta.
Dupa terminarea festivalului am mers prin alte cluburi si ne-am distrat pana la 06:30, dupa care am dormit pana dupa amiaza, cand am iesit inca o data la cumparaturi, ca seara sa plecam spre "home, sweet home", de data aceasta pe drumul cel mai scurt si mai direct.

Pot spune ca a fost una din cele mai placute experiente din viata mea, luand in calcul ca am fost alaturi de cel pe care-l iubesc. Sigur nu v-ar strica si voua o astfel de experienta, asa ca atunci cand aveti ocazia si posibilitatea nu ratati astfel de ocazii :) .

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: