Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

sâmbătă, 5 iulie 2008

Gay Pride din Valencia

Si anul acesta, ca si in urma cu 2 si 3 ani, am fost la Gay Pride(Orgullo Gay, in spaniola) in Valencia(anul trecut nu am fost in Valencia pentru ca am fost in Madrid, la European Gay Pride 2007). Cum am avut toata ziua libera, inainte de manifestare am fost prin oras, pentru a-i prezenta si lui Coty orasul Valencia, cu tot ce are el mai frumos: monumentele din centrul orasului, Catedrala si alte cladiri vechi, din patrimoniul cultural valencian.
(mai jos se pot vedea cateva poze facute de noi, in Valencia).


Dupa ce am vizitat orasul, partea centrala a lui, am fost prin cateva magazine, la cumparaturi(ca tot mai aveam ceva timp pana sa inceapa manifestarea).

La ora 18.00(ora Spaniei) a inceput manifestarea(marsul), care anul acesta a pornit din alt punct al Valenciei, aproape de centru, dar cu un parcurs mai lung ca anii precendenti. Marsul a fost sustinut de 2 motoare ale Politiei Nationale, la inceputul coloanei, pentru a face loc coloanei. Din cate stiu eu(si stiu bine :P ) nu au avut loc incidente de nici un fel pe timpul marsului. Pe tot parcursul manifestarii, de-a lungul strazilor pe unde se desfasura marsul, era plin de lume curioasa sa vada camioanele pline de participantii la mars, camioane care aveau fiecare muzica diferita, pusa de diferiti dj, din diferite cluburi gay din oras.
(mai jos sunt expuse poze din timpul marsului)

Dupa ce s-a terminat marsul(dupa aproximativ 2,5 ore de marsaluit) a urmat o petrecere oferita de organizatori(ca si anul trecut), la care au participat diferite trupe umoristice si rock si cativa dj gay(se pot vedea cateva poze de la acea petrecere in slide-ul de mai sus, in ultimele poze).
Dupa acea petrecere am plecat intr-un club, pe nume Venial, unde a fost invitat si un cunoscut cantaret spaniol(tanar si cam gay :P), pe nume Jose Galisteo. Puteti vedea unul din clipurile lui controversate(si sexy) aici.
Si ca "bonus" puteti vedea acest mic clip de la manifestare:


Cam asta am dorit sa va povestesc din aceasta calatorie facuta in Valencia; nu de alta, dar poate vad acest articol si unele persoane din Romania, care se ocupa de organizarea de astfel de evenimente si poate se straduiesc mai mult sa organizeze o manifestare care sa semene macar cu ce a fost anul acesta in Valencia.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: