Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 21 iulie 2008

Muzica hip-hop ii excita pe barbati ?

Daca vreti sa depasiti recordul americancei Charla Muller si al sotului ei, care au facut sex 365 de zile la rand, va oferim un pont: ascultati muzica, pentru ca sigur va "incinge". Nu o spunem noi, ci profesorul David Moxon, care sustine ca hip-hop-ul ii excita la maximum pe barbati. Cat despre femei, e suficient sa asculte latino ca sa se infierbante.

O piesa hip-hop sau doua, si gata! Domnilor, daca vreti sa va excitati mai rapid partenerul si nu stiti cum, incercati cu muzica hip-hop. Asta afirma englezul David Moxon, care a realizat, acum doua luni, cercetarea la solicitarea Sony Ericsson. Profesorul a facut studiul pe tinerii intre 18 si 24 de ani din tarile UE, cu ocazia lansarii telefonului walkman W350i. Moxon mai spune ca efecte afrodiziace asupra tinerilor de orice sex are si pop-ul.

Femeile "se aprind" la ritmurile latino
Femeile sunt mai putin constiente de efectele pe care le au asupra lor diversele optiuni muzicale, sustine Moxon. Insa, constiente sau nu, reprezentantele sexului frumos sunt receptive la erotismul transmis de stilul latino spaniol.

Instrumentele de suflat si tobele stimuleaza erotismul
Psihologul Mihaela Sindie sustine ca ritmul muzicii este principalul factor care poate influenta dorinta sexuala. Ritmul unei o melodii sau al alteia poate produce schimbarea undelor cerebrale responsabile pentru diverse activitati. "Ritmul alert stimuleaza arii corticale responsabile pentru activarea fizica si psihica, iar ritmul lent destreseaza, relaxeaza si atinge cortexul in zonele responsabile pentru dorinta sexuala. Aceasta muzica este activatoare atat pentru barbati, cat si pentru femei, deoarece ii aduce impreuna. Daca ar fi muzica speciala pentru fete si diferita pentru baieti ar insemna ca ei sa nu se apropie, sa nu fie pe aceeasi lungime de unda", explica psihologul Mihaela Sindie. Potrivit acesteia, instrumentele care stimuleaza cel mai mult erotismul sunt cele de suflat, dar si tobele, pentru ca imita bataile inimii si dau ritmul dragostei.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: