Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

marți, 12 august 2008

100.000 de prezervative pentru sportivii de la JO


Sexul nu e o disciplina olimpica - insa va fi, cu siguranta, una dintre activitatile desfasurate de cei peste 10.500 de sportivi prezenti la Beijing. Iar organizatorii chinezi spera ca cele 100.000 de prezervative pe care le-au pus la dispozitie gratuit vor satisface necesitatile participantilor.

Distribuirea de prezervative "din partea casei" a devenit o practica obisnuita la Olimpiada, incepand din 1992. Doar ca la Sidney stocul initial de 70.000 a fost epuizat rapid, fiind adus un stoc suplimentar de 20.000.

Motiv pentru care, la Atena, gazdele au asigurat din start nu mai putin 130.000 de bucati. Acum, oficialitatile de la Beijing spera ca 100.000 sa fie numarul corect.

"In satul olimpic exista multe persoane tinere, puternice si singure. La fel ca oriunde in alta parte, unii se vor indragosti si chiar mai mult... asa ca trebuie sa le punem la dispozitie prezervative", a declarat pentru Reuters reprezentantul UNAIDS China, Ole Hansen.

Prezervativele nu vor fi plasate pur si simplu in camerele sportivilor, ci vor fi puse la dispozitie prin centrele medicale din Beijing, Qingdao si Hong Kong.

"Avem aici oameni de diverse religii si culturi, iar unii dintre ei s-ar simti stanjeniti sau ofensati sa gaseasca prezervative in camera", a spus Hansen. Tot pentru pastrarea discretiei, cate doua "exemplare" au fost plasate in fiecare brosura despre HIV disponibila in centrele medicale amintite.

Eu cred ca astfel de actiuni "umanitare" sunt de foarte mare folos, nu de alta dar astfel se pot evita foarte multe neplaceri pe diferite teme, cum ar fi infectarea cu diferiti virusi, bacterii, sarcini nedorite, ca sa nu mai adaugam ca este vorba si despre confortul psihic al celor care vor petrece "momente placute" cu ocazia pecetluirii de noi amicitii si prietenii intre sportivi, si nu numai.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: