Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

vineri, 8 august 2008

"Life with my sister Madonna" - dezvaluiri intime din viata Madonnei


Christopher Ciccone, fratele divei Madonna, a lansat pe 15 iulie, pe piata americana, un multasteptat volum biografic, "Life with my sister Madonna", in paginile caruia a publicat multe din secretele renumitei sale surori. Ca si o picanterie suplimentara, se impune a ne reaminti faptul ca cei doi nu au cultivat o relatie tocmai domestica, deseori "spalandu-si rufele" in scandaluri publice.

Tocmai de aceea, se pare ca aceasta carte va reprezenta razbunarea lui Cristopher fata de regina-pop, cu care a rupt orice contact de foarte multi ani. Cu toate acestea, ecourile dezmint un posibil best-seller, dovada acestui fapt constand in reducerea pretului initial stabilit de editori.

"Dragostea adevarata a Madonnei este insasi Madonna"
Aceasta concluzie poate fi regasita in jurnalul-biografic al fratelui Madonnei, care declara faptul ca: "...desi ea il iubeste cu sinceritate pe actualul sot, regizorul Guy Ritchie, adevarata dragoste a surorii mele este cariera ei muzicala si propria ei persoana..." "Ar trebui ca aceasta carte sa reprezinte o lectie de Kabbalah pentru Madonna, sa constienteze faptul ca ea nu este centrul universului" - declara fratele ei, Christopher Ciccone (gay declarat), la lansarea volumului "Life With My Sister Madonna".

In cele 342 de pagini ale cartii se regasesc dezvaluiri din viata intima a cantaretei, ce nu au fost facute publice pana acum: relatia ei extra-conjugala cu fotbalistul-vedeta Alex Rodriguez, de la echipa New York Yankees, relatie care a dus la divortul acestuia, intentat de sotia inselata; casnicia de convenienta, pur formala cu Guy Ritchie etc. Christopher Ciccone, 47 ani, a colaborat indelung cu sora lui, fiind directorul artistic al turneului ei din 1993, "Girlie Show", si regizorul artistic al filmului-documentar "Madonna: Truth or Dare", din 1991. Insa, dupa cum reiese din continutul recentului volum, relatia dintre ei este practic inexistenta de aproape zece ani.

Madonna nu a parcurs inca paginile acestor dezvaluiri, insa, purtatorul ei de cuvant, Liz Rosenberg, a declarat: "Dincolo de faptul ca nu intretine o relatie apropiata si afectiva cu Christpher, Madonna este foarte suparata ca fratele ei a decis sa faca bani publicand secrete din viata ei intima. Aceasta aparitie nu va face decat sa adanceasca si mai mult distanta dintre cei doi."

Cartea dezvaluie tot sirul zvonurilor privind viata intima a Madonnei, pornind de la anecdoticele sale aventuri sexuale cu diverse vedete de la Hollywood, pana la curiozitatea de nestavilit a provocarilor gay timp de 15 ani alaturi de partenera sa lesbiana Ingrid Cassares.

Nu stiu daca si cat de repede va aparea cartea in format electronic, dar cert este ca eu sunt tare curios sa citesc aceasta carte; ... voi nu?? :P

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: