Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 6 august 2008

Cum sa fi un bun amant


Poate ca este mai complicat sa explicam cum un barbat poate fi mai senzual mai ales ca detine aceleasi arme ca o femeie si de exemplu putem vorbi despre un barbat care poate fi senzual printr-o metoda vizuala si atunci cand se pune “in patru labe” deja ti-a furat mintile dupa miscarile de felina dar cum nu toti barbatii detin aceasta putere trebuie sa existe o metoda de a scoate ce e mai sexy din ei si cum sa fie un bun amant.

Cand vorbim de barbati primul lucru ce ne vine in cap este un barbat inalt, frumos si cu un corp perfect dar totusi stim prea bine ca exista si alte calitati ce il pot face sa para senzual si chiar daca de multe ori corpul este destul de important trebuie sa invatam sa privim si in spatele aparentelor pentru ca de multe ori s-ar putea sa primim o surpriza destul de mare (un barbat “bun de corp” sa fie foarte putin senzual si unul normal sa fie peste limita senzualului).

In primul rand, sfatul meu pentru un barbat, ar fi ca inainte oricarei intalniri cu tenta sexuala sa va aranjati destul de bine si sa va ingrijiti pentru ca e foarte important ca partenerul sa vada ca faci asta pentru el. Ai grija de igiena ta persoana si incearca sa surprizi intotdeauna prin schimbari chiar daca mici, gestul conteaza ;).

E foarte bine ca cel ce se simte "mai barbat" sa aiba initiativa si chiar daca unii din ce sunt "mai putin barbati" sunt dominanti. Uneori, sa sti ca le place ca din cand in cand sa mai preiei controlul asa ca lasa-ti rusinea si timiditatea la o parte si fi mai lansat si "activ" cand vorbim despre sex.

Este foarte important ca "barbatul" sa nu fie egoist si sa se preocupe si daca perechea lui disfruta intradevar de sexul avut alaturi de el. Trebuie sa fi atent si sa te preocupi pentru ca miciile detalii pot fi foarte importante cand vorbim despre placerea partenerului asa ca daca vrei sa fi un bun amant ar trebui sa te preocupi mai mult pentru placerea "lui" decat a ta.

Trebuie sa tinem cont ca pentru partenerul "pasiv" e mult mai greu sa obtina un orgasm decat in cazul celor "activi" si de multe ori se intampla ca voi sa terminati inaintea lor, asa ca ar trebui sa profiti de jocurile sexuale si preludiu pentru ca partenerul ta sa ajunga la un grad foarte inalt de excitatie si deja poti fi sigur ca o sa iti multumeasca pentru atentia oferita.

Fiecare persoana e diferita si nu stiu daca a-ti aflat ca exista persoane ce prefera excitarea anala decat excitarea penisului, si invers, dar cum nu poti sa le sti pe toate poti sa probezi usor usor dar in acelasi timp presteaza atentie pentru a-ti da seama ce functioneaza mai mult. Multi prefera ca degetele tale sa stea “inauntru” sau “afara”. Important este sa te preocupi si stai linistit ca daca el isi da seama ca intradevar te intereseaza o sa iti ofere o mana de ajutor.

Trateaz-l cu delicatete, deci nu trebuie sa fi brusc si sa treci direct la sexul salbatic de care ai auzit de la amicii tai ca functioneaza. Nu fi idiot si ia-o usor usor, pentru ca dupa gradul de excitare al lui, o sa fie el cel care o sa iti ceara mai mult si o sa iti determine ritmul.

Totusi dupa toate cele mentionate mai sus cred ca v-a ramas bine in cap ca cel mai important pentru a fi un bun amant e sa nu fi egoist si daca esti la inceputul unei relatii cu partenerul tau sau e prima oara cand intretineti relatii sexuale cred ca ar fi mai bine sa te preocupi mai mult de el decat de tine; asta daca vrei ca sa iti mearga vorba si mai ales sa poti avea ocazia de a repeta experienta alaturi de el.

Tu ce ai cauta la un “bun amant”?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: