Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

sâmbătă, 23 august 2008

S-au "omorat" pentru un iPhone 3G!


Nebunie mare joi-noapte in magazinele Orange. Nu, nu s-au dat cartele sau telefoane gratis, ci a fost lansat oficial, in Romania, iPhone 3G. Evenimentul a avut loc, simultan, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta. Astfel, desi are un pret destul de piperat pentru buzunarele obisnuite, terminalul a fost asteptat cu sufletul la gura de pasionatii de gadgeturi. La liber, telefonul costa 519 euro, varianta de 8GB, si 609 euro, cea de 16GB.

Mii de oameni s-au calcat in picioare in noaptea de joi spre vineri, sa cumpere primele telefoane 3G, create de Apple si vandute in tara de operatorul Orange. La ora 0.00 fix, usile magazinelor s-au deschis, spre deliciul clientilor nerabdatori sa devina posesorii noilor mobile. Pentru iPhone-maniaci, importatorul le-a oferit celor prezenti telefoanele de 16 GB, la pretul celor de 8 GB.
(Asa arata un iPhone 3G, vazut din diferite unghiuri si cu diferite aplicatii pornite)

Potrivit specialistilor, noul iPhone permite viteze de navigare pe internet de doua ori mai mari decat modelul precedent, are GPS incorporat, dar si software-ul iPhone 2.0. Pretul de pornire al gadgetului e de 179 de euro pentru varianta de 8 GB, cu un abonament lunar de 59 de euro, pe doi ani, si poate ajunge la 489 de euro, pentru varianta de 16 GB, cu un abonament de 39 de euro lunar, pe un an. Telefonul poate fi cumparat insa si fara abonament, cu o cartela prepay din aceeasi retea, la preturile de 519 euro (8 GB) si 609 euro (16 GB). In SUA, preturile pornesc de la 199 de dolari.

Si in alte tari a fost bataie!
In India, SUA si Singapore sute de mii de oameni si-au luat telefonul in primele zile de lansare.
(Acestea sunt functiile din meniul noului iPhone 3G)

iPhone are si lipsuri!
In America se pare ca mai multi utilizatori au dat in judecata Apple pentru asa-numite defecte ale iPhone. Ei au motivat ca se intrerupe des conexiunea Wi-Fi, dar si apelurile. In plus si pasionatii de tehnologie acuza ca telefonul, considerat de fite, are lipsuri. Potrivit acestora, telefoanele nu incorporeaza tehnologie MMS si nu recunosc numerele de telefon salvate pe cartelele SIM. In plus, acestea nu pot fi transferate nici macar cu ajutorul computerului, ci numai unul cate unul, manual. De asemenea, utilizatorii telefonului mai reclama rezolutia de numai 2 megapixeli pe care o ofera camera foto si care este considerata o rusine pentru un astfel de terminal.

Tu ti-ai cumpara un astfel de telefon mobil? Ti-l poti permite?
Eu unul consider ca este un telefon pentru fitosi, pentru cei care vor sa se dea "rotunzi" ca au si ei un astfel de telefon. Eu unul sunt multumit cu un Nokia E65 :P . Tu ce parere ai?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: