Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

marți, 18 noiembrie 2008

10 semne că vrea să-ţi dea papucii

Nu mai eşti sigură pe relaţia amoroasă? Simţi că sunteţi din ce în ce mai reci unul faţă de celălalt? Specialiştii Bravo Girl îţi spun care sunt cele zece semne că iubitul tău nu te mai doreşte.

1. Vă certaţi din orice...
Până nu de mult, era cel mai calm om pe care l-ai cunoscut în viaţa ta, iar acum şi-a schimbat total comportamentul. Îl deranjează tot ce spui şi nu ezită să facă un adevărat scandal din asta. Să fie oare o problemă? Ăhhh, DA! Un prim semn că nu mai este mulţumit de relaţia în care este implicat...

2. Nu mai faceţi sex
Hai să fim serioşi, ştim cu toţii că sexul contează foarte mult într-o relaţie, iar lipsa lui e semn că nu vă mai simţiţi confortabil unul în preajma celuilalt! Dacă la început profitaţi de orice ocazie ca să vă iubiţi, acum nici nu vă mai obosiţi să vorbiţi despre asta, nu-i aşa? În acest caz, aveţi o problemă gravă pe care trebuie să o rezolvaţi cât mai repede!

3. A încetat să te sune
Ce frumos era la început, când te "teroriza" cu telefoane sau e-mailuri interminabile, nu? Din păcate, acestea s-au rărit tot mai mult, iar acum, când tu citeşti aceste rânduri, au ajuns la zero. Abia se oboseşte să-ţi dea un telefon, ce să mai spunem de e-mailuri! Nu e bine. Fă ceva şi rezolvă problema!

4. Vorbeşte despre el, nu despre voi
Dacă în discuţiile sale nu se mai regăseşte deloc pronumele "Noi", ci doar "Eu", e clar că aveţi o problemă. Asta înseamnă că tu nu mai eşti inclusă în planurile sale de viitor şi ai face bine să-ţi dai seama de asta, pentru că despărţirea e inevitabilă. Ori vorbiţi, să vedeţi unde s-a rupt legătura, ori te consolezi cu gândul că nu va mai exista deloc "Noi"...

5. Lipseşte comunicarea
Aţi ajuns să nici nu mai comunicaţi, iar asta e o problemă destul de gravă. Atunci când nici unul dintre voi nu mai are chef de vorbă, nu mai are nici un rost să o lungiţi. Convinge-l să-ţi spună ce nu mai merge, ca să vezi dacă se poate sau nu rezolva.

6. Are secrete
La începutul relaţiei voastre îţi dădea raportul în fiecare zi şi chiar îţi făcea plăcere acest lucru. Acum, însă, nici cu cleştele nu poţi scoate vreo vorbă de la el. Ce înseamnă asta? Că are secrete faţă de tine, ceea ce nu e bine deloc. Ori te înşală, ori pur şi simplu nu mai are chef de tine şi aşteaptă să-ţi dai singură seama de asta...

7. Şi-a schimbat comportamentul
Atunci când iubitul nu se mai poartă la fel ca la început şi nu te mai vede "cea mai frumoasă", e cazul să-ţi pui nişte întrebări. Dacă nici măcar partenerul nu mai ştie să te complimenteze şi să te facă să te simţi bine de fiecare dată când vă vedeţi, atunci cine?

8. Nu-ţi mai face surprize
Obişnuia să te uimească de fiecare dată cu tot felul de surprize, cadouri, iar acum nici măcar nu se mai oboseşte să-ţi cumpere flori sau ciocolată de ziua voastră aniversară? "Deja am făcut un an?!". Dacă îţi sună cunoscut, fă ceva în sensul ăsta. Este timpul pentru o discuţie serioasă!

9. Prietenii, mai importanţi decât tine
Nu spune nimeni că n-are voie să se vadă cu prietenii. Ar fi chiar absurd să-i ceri aşa ceva, nu? În­să atunci când întâlnirile cu prietenii devin de "n" ori mai dese decât cele cu tine, e clar că trebuie să faci ceva. Găseşte repede o soluţie ca să ocupi, din nou, primul loc în clasamentul priorităţilor sale!

10. Apar tensiuni în cuplu
Atunci când tensiunea pluteşte în aer în ceea ce priveşte cuplul vostru, iar oamenii din jur ajung să observe asta, e grav. Se vede când vă purtaţi frumos doar de dragul conjuncturii şi, sincer, asta nu vă ajută deloc.

Decât aşa, parerea mea este ca mai bine fără!

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Un comentariu:

Krrypton spunea...

Să dea papucii!

Atâta timp cât am voie să-l ţin pe tipul din poza aia, totul e okay!

:) :)