Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 12 noiembrie 2008

Nu le-a plăcut sexul prima dată

Prima experienţă sexuala rămane, de obicei, intipărită in mintea oricărui om. Ferite pe atunci de lumina reflectoarelor şi de bliţuri, starurile de azi povestesc cum şi-au pierdut virginitatea. Publicaţia australiană Famous a dezvăluit recent că multe dintre vedete nu-şi aduc aminte cu plăcere de prima dată când au făcut sex.


Victoria Beckham
Victoria Beckham a avut primul contact sexual în dormitorul prietenului ei. Avea 16 ani, iar vedeta a dezvăluit că în camera de lângă dormitor se afla mama prietenului, aşa că celor doi le era extrem de frică să nu fie prinşi în timpul partidei de sex.

Kate Hudson
Kate Hudson spune că şi-a pierdut virginitatea, la 16 ani, cu un băiat după care era pur şi simplu înnebunită, în timpul liceului. Ea nu s-a bucurat deloc de acea primă experienţă, deoarece ar fi fost una foarte dureroasă. În prezent, actriţa are convingerea că sexul este ceva minunat.

Britney Spears
Britney Spears a avut prima aventură amoroasă cu Justin Timberlake, la 16 ani. Cântăreaţa spune că nu-şi aminteşte cu plăcere prima partidă de sex, pentru că Justin a profitat de popularitatea ei şi a dezvăluit povestea într-un talkshow.


Justin Timberlake
Cântăreţul Justin Timberlake a recunoscut că prima lui experienţă sexuală nu a avut-o cu Britney Spears. Justin şi-a pierdut viriginitatea, la vârsta de 15 ani, cu mult timp înainte de a o cunoaşte pe Britney Spears şi mărturiseşte că, deşi a avut o parteneră cu experienţă, primul contact sexual a fost groaznic.

Mel B.
La 15 ani, Mel B. "a făcut-o" cu prietenul ei, din acea vreme, în dormitorul casei părinţilor ei. Pentru ea, a fost mai degrabă o amintire neplăcută. Uşa la cameră era încuiată, dar chiar şi aşa Mel B. a fost terorizată de gândul că părinţii săi ar putea da buzna peste ei.

Eu ... am avut prima mea experienţă la 14 ani şi pot spune că a fost una plăcută, până când...am simşit că m-i s-a rupt "aţa", moment în care m-am cam panicat şi m-am oprit din acel "act".

TU când şi cum ţi-ai pierdut virginitatea ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: