Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Preludiul este inutil într-o partidă de sex

Un grup de sexologi americani a răsturnat un mit... oarecum feminist, legat de sex. Astfel, se pare că atat de mult lăudatul preludiu nu asigură o partidă de sex mai bună şi nici nu este un factor care duce la atingerea mai rapidă a orgasmului.


În urma unui studiu realizat pe un eşantion de 2.360 de femei de diverse vârste şi naţionalităţi, s-a descoperit că factorul cheie în "activitatea de dormitor" este chiar actul în sine. Contează în aceeaşi măsură calitatea cât şi durata.

Se pare că femeile au mai repede orgasm atunci când se potrivesc din punct de vedere sexual cu partenerulor lor şi nu dacă aceştia se chinuie minute bune să le excite înainte de a face dragoste.

Mai mult, în urma studiului s-a constatat că europencele au o viaţă amoroasă mai bună decât americancele, deoarece în cazul acestora o partidă de sex, axceptând orgasmul, dureaza în medie 16,2 minute, iar în cazul celor din urmă ţine cam 7 minute. Cu toate acestea, americancele au parte de un preludiu mai îndelungat şi, totuşi, la ce bun?

Tu ce parere ai despre prelucdiul unei partide de amor?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: