Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 24 noiembrie 2008

Cele mai jenante gafe sexuale ale barbatilor


Pornirile sexuale pripite ale barbatilor pot produce gafe care jeneaza ambii parteneri si determina esecul sigur al unei nopti fierbinti.

Fie ca preludiul este distrus, sau partida sexuala in sine, cele mai frecvente gafe trebuie cunoscute pentru a fi evitate.

Cel mai jenant lucru pentru un barbat este ca placerea lui sa se termine atat de repede incat partenera nici sa nu simta cand s-a produs. Astfel, daca a trecut mult timp de la ultima noapte fierbinte, nu te destainui partenerei. Din contra, incearca sa o convingi de faptul ca frumusetea ei te-a cucerit definitiv si nu poti rezista acestui sentiment.

Reversul acestei gafe reprezinta o alta problema a barbatilor in pat. Daca iti pierzi prea mult timpul cu mangaieri indelungi si vorbe dulci nesfarsite, este posibil ca pasiunea sa dispara, iar o noapte perfecta sa se transforme intr-una plictisitoare.

Impulsivitatea reprezinta o alta gafa sexuala a barbatilor. Daca tu vrei totul dintr-o data, iar partenera nu se simte pregatita, s-ar putea sa creada ca o fortezi sa faca ceea ce nu vrea.

Comentariile inutile sunt de prisos in timpul partidei amoroase. Daca nu iti cunosti bine partenera, incearca sa nu faci prea multe comentarii legate de modul in care arata sau se descurca in pat. Un comentariu nepotrivit ar putea insemna un esec dureros.

Te-ai gandit sa ii oferi o cina romantica? Este o idee foarte inspirata, trebuie doar sa ai grija sa nu consumi bauturi carbogazoase. Daca tu crezi ca producerea gazelor stomacale reprezinta o problema normala, o femeie nu va trece cu vederea o astfel de gafa.

Daca ai un somn agitat incearca sa ii te destainui inainte de a dormi impreuna. O alta gafa a barbatilor este reprezentata de somnul agitat, care se soldeaza cu palme sau pumni indreptati catre partenera.

Daca nu vrei sa adormiti imbratisati si sa te trezesti langa o persoana cu ochiul invinetit, incearca sa ii spui cu cine adoarme langa ea. Iar daca dupa primele nopti de dragoste crezi ca este indicat sa ii dezvalui fanteziile tale erotice, mai bine te gandesti de doua ori inainte sa ii spui cele mai intime ganduri ale tale.

O alta gafa a barbatilor este destainuirea tuturor viselor erotice pe care le au. O partenera care nu te cunoaste indeajuns s-ar putea speria de cele auzite si nici cele mai cuminti vise ale tale nu se vor mai adeveri.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: