Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

vineri, 21 noiembrie 2008

Neculai Constantin Munteanu a recunoscut la Europa Libera ca e homosexual


Cunoscutul realizator si dizident anticomunist, Neculai Constantin Munteanu, a recunoscut, joi, la postul de radio Europa Libera ca este homosexual.

"Trebuia sa spun asta pentru ca e adevarat si pentru ca acum pot sa spun unor oameni toleranti, dintr-o tara europeana, care au invatat ca aproapele tau poate fi si altfel decat tine, dar om totusi"a marturisit in direct N.C. Munteanu.

N.C Munteanu spune ca pe "baietii cu ochi albastri" ai tovarasilor Plese si Merce homosexualitatea sa i-a obsedat permanent. Homosexualitatea este o chestiune ce tine de viata privata, spune NC Munteanu, care nu stie daca a ales sau i-a fost ales acest mod de viata.

Declaratia a fost facuta in cadrul unui "serial" la Europa Libera in care N.C. Munteanu povesteste cum a fost persecutat de Securitate si cum a fost turnat chiar de tatal sau adoptiv.

De-a lungul timpului, in presa romaneasca din tara si de peste hotare, au aparut numeroase atacuri la adresa sa, cele mai dese acuze fiind ca este homosexul si ca a fost omul infiltrat de Securitate la Europa Libera.

Aceasta ultima acuzatie este pusa de NC Munteanu tocmai pe seama unei campanii de denigrare desfasurata la adresa sa de catre fosti ofiteri ai Securitatii.

Neculai Constantin Munteanu a lucrat la postul de radio Europa Libera fiind, in perioada de dinainte de '89, una din vocile cele mai critice la adresa regimului comunist din Romania, fapt care a determinat Securitatea sa-l considere unul "dintre cei mai mari dusmani ai poporului".

Cu radioul dat incet, cu usile bine inchise si cufundati intr-un intuneric total, milioane de romani il ascultau pe N.C. Munteanu rostind la Europa Libera adevaruri care in tara nici nu puteau fi soptite, sperand intr-o cadere miraculoasa a regimului comunist.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

3 comentarii:

Unknown spunea...

ce-i cu stirea asta expirata? Asta a declarat acum aproape 2 ani

AquaDiTm spunea...

Da, este adevarat, asta a declarat pe 08.02.2007. Dar eu abia acum cateva ore am citit stirea asta. Si sunt sigur ca la fel ca si mine mai sunt multi care nu au aflat inca despre acea declaratie facuta de N.C. Munteanu. Asa ca am gasit de cuviinta sa spun lumii(celor care nu stiau inca) despre acea declaratie.

Hugs Robert.

Unknown spunea...

de acord. vazusem numai in stire ca "a declarat joi" si suna ca si acuma joi....
hugs