Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

duminică, 9 noiembrie 2008

Will Smith, homosexual?

Toate privirile s-au aţintit asupra actorului american Will Smith luna trecută, după ce acesta a fost bănuit că ar vrea să adere la credinţa scientologică. Tocmai când vroia să stea puţin departe de ochii presei, un alt zvon îndreaptă din nou atenţia publicului către el.

Actorul Will Smith, partenerul lui Martin Lawrence în comedia savuroasă "Baieţi răi 2", a fost, de curând, bănuit că ar vrea să adere la scientologie, mai ales în condiţiile prieteniei sale cu Tom Cruise, cunoscut scientolog. Starul a negat însă implicarea sa în acest curent, chiar dacă admite includerea unor învăţături scientologice în programa şcolii sale particulare nou înfiinţate.


După ce a fost lămurit acest subiect, un alt zvon a început să circule, acum câteva zile, pe Internet. Patroana unui bordel din Manhattan povesteşte despre vizitele vedetei americane la casa de toleranţă pe care o conduce, unde are 16 angajaţi, dintre care 14 femei şi doi bărbaţi. Ea susţine că Smith solicită mai frecvent compania bărbaţilor decât cea a femeilor. Zvonul ar fi trecut, poate, neobservat şi ar fi fost considerat total nefondat dacă nu ar fi venit pe fondul unei alte informaţii din viaţa particulară a starului. El a fost bănuit, în luna august anul trecut, că a avut o relaţie de lungă durată cu impresarul sportiv Martin Campbell. Soţia acestuia din urmă a negat vehement zvonurile, insistând că sunt doar acuzaţii nefondate ale unor persoane răuvoitoare.

Voi ce parere aveti despre aceasta stire ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Niciun comentariu: