Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

duminică, 30 noiembrie 2008

Un clip nou al unui "putzan bunoc"

Zilele trecute a aparut pe piata ultimul clip al lui Jesse McCartney, clip intitulat "It's Over". Nu vreau sa va plictisesc cu detalii despre clip,ci va urez auditie placuta in compania acestui "putan bunoc".

Sunt sigur ca va ajunge repede in topul preferintelor multor tari.
Tie ti-a placut clipul ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 25 noiembrie 2008

Manelist vs. Bustean = Busteanul invinge! Intodeauna!

Din ciclul "Radeti cu noi, ca sa nu radem noi de voi" va prezint primul clip.



Nu stiu ce sa mai comentez despre bietul baiat, asa ca va las pe voi sa comentati in locul meu.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

luni, 24 noiembrie 2008

Adolescentii, mai atenti decat parintii lor cand vine vorba de sex protejat


Persoanele in varsta uita de protectie cand vine vorba de sex cu o persoana necunoscuta, spre deosebire de cele tinere, care sunt mult mai atente la aceste "detalii".

Aceasta a fost concluzia unui studiul publicat in International Journal of Epidemiology, care arata ca, in general, cuplurile formate din persoane de 30 sau 40 de ani sunt mai predispuse sa faca sex neprotejat cu parteneri noi, decat adolescentii.

Doar 30% dintre cei cu varsta de peste 35 de ani se protejeaza atunci cand fac sex cu un necunoscut.

De cealalta parte, peste 70% din persoanele cu varsta cuprinsa intre 16 si 19 ani folosesc prezervativul cand vine vorba de un partener abia cunoscut.

Ca urmare a acestei neglijente, in doar cinci ani de zile numarul persoanelor infectate cu boli cu transmisie sexuala (BTS) a crescut cu peste un sfert.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Cele mai jenante gafe sexuale ale barbatilor


Pornirile sexuale pripite ale barbatilor pot produce gafe care jeneaza ambii parteneri si determina esecul sigur al unei nopti fierbinti.

Fie ca preludiul este distrus, sau partida sexuala in sine, cele mai frecvente gafe trebuie cunoscute pentru a fi evitate.

Cel mai jenant lucru pentru un barbat este ca placerea lui sa se termine atat de repede incat partenera nici sa nu simta cand s-a produs. Astfel, daca a trecut mult timp de la ultima noapte fierbinte, nu te destainui partenerei. Din contra, incearca sa o convingi de faptul ca frumusetea ei te-a cucerit definitiv si nu poti rezista acestui sentiment.

Reversul acestei gafe reprezinta o alta problema a barbatilor in pat. Daca iti pierzi prea mult timpul cu mangaieri indelungi si vorbe dulci nesfarsite, este posibil ca pasiunea sa dispara, iar o noapte perfecta sa se transforme intr-una plictisitoare.

Impulsivitatea reprezinta o alta gafa sexuala a barbatilor. Daca tu vrei totul dintr-o data, iar partenera nu se simte pregatita, s-ar putea sa creada ca o fortezi sa faca ceea ce nu vrea.

Comentariile inutile sunt de prisos in timpul partidei amoroase. Daca nu iti cunosti bine partenera, incearca sa nu faci prea multe comentarii legate de modul in care arata sau se descurca in pat. Un comentariu nepotrivit ar putea insemna un esec dureros.

Te-ai gandit sa ii oferi o cina romantica? Este o idee foarte inspirata, trebuie doar sa ai grija sa nu consumi bauturi carbogazoase. Daca tu crezi ca producerea gazelor stomacale reprezinta o problema normala, o femeie nu va trece cu vederea o astfel de gafa.

Daca ai un somn agitat incearca sa ii te destainui inainte de a dormi impreuna. O alta gafa a barbatilor este reprezentata de somnul agitat, care se soldeaza cu palme sau pumni indreptati catre partenera.

Daca nu vrei sa adormiti imbratisati si sa te trezesti langa o persoana cu ochiul invinetit, incearca sa ii spui cu cine adoarme langa ea. Iar daca dupa primele nopti de dragoste crezi ca este indicat sa ii dezvalui fanteziile tale erotice, mai bine te gandesti de doua ori inainte sa ii spui cele mai intime ganduri ale tale.

O alta gafa a barbatilor este destainuirea tuturor viselor erotice pe care le au. O partenera care nu te cunoaste indeajuns s-ar putea speria de cele auzite si nici cele mai cuminti vise ale tale nu se vor mai adeveri.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

vineri, 21 noiembrie 2008

Neculai Constantin Munteanu a recunoscut la Europa Libera ca e homosexual


Cunoscutul realizator si dizident anticomunist, Neculai Constantin Munteanu, a recunoscut, joi, la postul de radio Europa Libera ca este homosexual.

"Trebuia sa spun asta pentru ca e adevarat si pentru ca acum pot sa spun unor oameni toleranti, dintr-o tara europeana, care au invatat ca aproapele tau poate fi si altfel decat tine, dar om totusi"a marturisit in direct N.C. Munteanu.

N.C Munteanu spune ca pe "baietii cu ochi albastri" ai tovarasilor Plese si Merce homosexualitatea sa i-a obsedat permanent. Homosexualitatea este o chestiune ce tine de viata privata, spune NC Munteanu, care nu stie daca a ales sau i-a fost ales acest mod de viata.

Declaratia a fost facuta in cadrul unui "serial" la Europa Libera in care N.C. Munteanu povesteste cum a fost persecutat de Securitate si cum a fost turnat chiar de tatal sau adoptiv.

De-a lungul timpului, in presa romaneasca din tara si de peste hotare, au aparut numeroase atacuri la adresa sa, cele mai dese acuze fiind ca este homosexul si ca a fost omul infiltrat de Securitate la Europa Libera.

Aceasta ultima acuzatie este pusa de NC Munteanu tocmai pe seama unei campanii de denigrare desfasurata la adresa sa de catre fosti ofiteri ai Securitatii.

Neculai Constantin Munteanu a lucrat la postul de radio Europa Libera fiind, in perioada de dinainte de '89, una din vocile cele mai critice la adresa regimului comunist din Romania, fapt care a determinat Securitatea sa-l considere unul "dintre cei mai mari dusmani ai poporului".

Cu radioul dat incet, cu usile bine inchise si cufundati intr-un intuneric total, milioane de romani il ascultau pe N.C. Munteanu rostind la Europa Libera adevaruri care in tara nici nu puteau fi soptite, sperand intr-o cadere miraculoasa a regimului comunist.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

joi, 20 noiembrie 2008

Tableta portocalie, mai tare decat Viagra?


Levitra, un medicament oral pentru tratamentul disfunctiei erectile, ultimul lansat din clasa lui, a fost reintrodus recent in Romania, de catre GlaxoSmithKline.

Aceasta poate fi o bucurie pentru barbatii care nu au mai reusit demult sa-si satisfaca partenerele: importatorii sustin ca datele rezultate in urma unor studii clinice evidentiaza imbunatatiri semnificative ale functiei erectile la barbatii care sufera de DE in urma tratamentului cu Levitra. In plus, unul dintre studii arata ca peste 92% dintre pacientii care au utilizat Levitra in doze flexibile au raportat imbunatatiri ale erectiei.

Asigura cinci ore de placere
Levitra este o tableta portocalie, rotunda, in doze de 5, 10 si 20 mg. Pentru majoritatea pacientilor se recomanda initierea tratamentului de la o doza de Levitra 10 mg, administrata oral, cu 25 - 60 de minute inaintea activitatii sexuale. Conform rezumatului caracteristicilor produsului, efectul Levitra poate dura minim cinci ore.

Avantajele si dezavantajele utilizarii
Tratamentul cu Levitra este accesibil si, foarte important, le permite pacientilor un stil de viata normal, fara a impune restrictii alimentare. In unele cazuri pot sa apara efecte secundare, iar cele mai frecvente sunt durerile de cap si congestia fetei. Alte efecte secundare observate au fost rinite (congestii nazale), dispepsii, ameteli si stari de voma.

Atentie! Folosirea Levitra este contraindicata barbatilor care urmeaza tratament cu nitrati sau donori de oxid nitric (un grup de medicamente utilizate in tratamentul anginei pectorale), precum si in cazul celor care prezinta alergii sau sunt sensibili la oricare dintre substantele continute in tableta.

Medicamentul este disponibil din nou in farmaciile din Romania incepand cu luna octombrie si poate fi eliberat numai pe baza de prescriptie medicala.

Ce parere aveti despre "pilula minune" ??

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 18 noiembrie 2008

10 semne că vrea să-ţi dea papucii

Nu mai eşti sigură pe relaţia amoroasă? Simţi că sunteţi din ce în ce mai reci unul faţă de celălalt? Specialiştii Bravo Girl îţi spun care sunt cele zece semne că iubitul tău nu te mai doreşte.

1. Vă certaţi din orice...
Până nu de mult, era cel mai calm om pe care l-ai cunoscut în viaţa ta, iar acum şi-a schimbat total comportamentul. Îl deranjează tot ce spui şi nu ezită să facă un adevărat scandal din asta. Să fie oare o problemă? Ăhhh, DA! Un prim semn că nu mai este mulţumit de relaţia în care este implicat...

2. Nu mai faceţi sex
Hai să fim serioşi, ştim cu toţii că sexul contează foarte mult într-o relaţie, iar lipsa lui e semn că nu vă mai simţiţi confortabil unul în preajma celuilalt! Dacă la început profitaţi de orice ocazie ca să vă iubiţi, acum nici nu vă mai obosiţi să vorbiţi despre asta, nu-i aşa? În acest caz, aveţi o problemă gravă pe care trebuie să o rezolvaţi cât mai repede!

3. A încetat să te sune
Ce frumos era la început, când te "teroriza" cu telefoane sau e-mailuri interminabile, nu? Din păcate, acestea s-au rărit tot mai mult, iar acum, când tu citeşti aceste rânduri, au ajuns la zero. Abia se oboseşte să-ţi dea un telefon, ce să mai spunem de e-mailuri! Nu e bine. Fă ceva şi rezolvă problema!

4. Vorbeşte despre el, nu despre voi
Dacă în discuţiile sale nu se mai regăseşte deloc pronumele "Noi", ci doar "Eu", e clar că aveţi o problemă. Asta înseamnă că tu nu mai eşti inclusă în planurile sale de viitor şi ai face bine să-ţi dai seama de asta, pentru că despărţirea e inevitabilă. Ori vorbiţi, să vedeţi unde s-a rupt legătura, ori te consolezi cu gândul că nu va mai exista deloc "Noi"...

5. Lipseşte comunicarea
Aţi ajuns să nici nu mai comunicaţi, iar asta e o problemă destul de gravă. Atunci când nici unul dintre voi nu mai are chef de vorbă, nu mai are nici un rost să o lungiţi. Convinge-l să-ţi spună ce nu mai merge, ca să vezi dacă se poate sau nu rezolva.

6. Are secrete
La începutul relaţiei voastre îţi dădea raportul în fiecare zi şi chiar îţi făcea plăcere acest lucru. Acum, însă, nici cu cleştele nu poţi scoate vreo vorbă de la el. Ce înseamnă asta? Că are secrete faţă de tine, ceea ce nu e bine deloc. Ori te înşală, ori pur şi simplu nu mai are chef de tine şi aşteaptă să-ţi dai singură seama de asta...

7. Şi-a schimbat comportamentul
Atunci când iubitul nu se mai poartă la fel ca la început şi nu te mai vede "cea mai frumoasă", e cazul să-ţi pui nişte întrebări. Dacă nici măcar partenerul nu mai ştie să te complimenteze şi să te facă să te simţi bine de fiecare dată când vă vedeţi, atunci cine?

8. Nu-ţi mai face surprize
Obişnuia să te uimească de fiecare dată cu tot felul de surprize, cadouri, iar acum nici măcar nu se mai oboseşte să-ţi cumpere flori sau ciocolată de ziua voastră aniversară? "Deja am făcut un an?!". Dacă îţi sună cunoscut, fă ceva în sensul ăsta. Este timpul pentru o discuţie serioasă!

9. Prietenii, mai importanţi decât tine
Nu spune nimeni că n-are voie să se vadă cu prietenii. Ar fi chiar absurd să-i ceri aşa ceva, nu? În­să atunci când întâlnirile cu prietenii devin de "n" ori mai dese decât cele cu tine, e clar că trebuie să faci ceva. Găseşte repede o soluţie ca să ocupi, din nou, primul loc în clasamentul priorităţilor sale!

10. Apar tensiuni în cuplu
Atunci când tensiunea pluteşte în aer în ceea ce priveşte cuplul vostru, iar oamenii din jur ajung să observe asta, e grav. Se vede când vă purtaţi frumos doar de dragul conjuncturii şi, sincer, asta nu vă ajută deloc.

Decât aşa, parerea mea este ca mai bine fără!

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 16 noiembrie 2008

Christina Aguilera, susţinătoarea homosexualilor

Cantăreaţa Christina Aguilera a declarat că este o susţinătoare a drepturilor homosexulalilor, insistand că acestora ar trebui să li se dea voie să se căsătorească.

Căsătoriile cu persoane de acelaşi sex fuseseră legalizate anul acesta în California, însă în urma unui referendum organizat săptămâna trecută, majoritatea a votat pentru înterzicerea mariajelor între persoanele gay.

Decizia a supărat-o foarte tare pe Christina, dar a recunoscut că nu este deloc surprinsă pentru că ştie cât de puţină toleranţă există în ceea ce priveşte homosexualii.

Vedeta consideră că nu este corect ceea ce se întâmplă pentru că ar trebui să existe drepturi egale pentru toată lumea.

"Cred că este nedrept să existe un fel de standard pentru căsătorie. Aceasta ar trebui să fie percepută ca o sărbătoare a iubirii dintre doi oameni. Nu trebuie să aibă legătură cu preferinţele sexuale", a declarat Aguilera.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

3 Intrebari si raspunsuri despre penis


Motiv de mandrie sau de complexe, penisul este mai mult decat un organ sexual, este simbolul virilitatii. Iar marimea lui este determinata in intregime de factorii pe care barbatii nu ii pot controla, subliniaza medicii. Anxietatea provocata de subiect are, in schimb, dimensiuni impresionante.

1. Care este marimea medie?
Doctorii care se ocupa de astfel de studii spun ca stabilirea ei e mai dificila decat ne putem imagina. Cele mai multe informatii cu privire la marimea medie vin din "cultura populara" si nu din stiinta. Totusi, 3 studii facute in SUA anuntau urmatoarele cifre: lungimea medie a penisului in stare non-erecta - de la 8,6 cm la 9,3cm, iar lungimea medie in stare erecta – intre 12,9cm si 14,5cm. Date neasteptate…

2. Conteaza marimea pentru femei?
Pai, pentru 556 de americance supuse unui chestionar, si da, si nu. 18% dintre ele au zis ca lungimea penisului e foarte importanta, iar 22% au spus ca grosimea conteaza mult. Apoi, 57% considera lungimea importanta si nu prea, iar 53% grosimea. 25% nu pun deloc pret pe lungime si tot 25% pe grosime. E un grup mic de doamne, dar ca sa va faceti asa o parere…

3. Si studiile facute in randul barbatilor? Un sondaj facut pe Internet pe 52.031 de persoane, femei si barbati heterosexuali, a aratat ca 85% dintre ele erau multumite de dimensiunile penisurilor partenerilor, in vreme ce doar 55% dintre domni erau multumiti de organul lor sexual. Apoi, foarte multe cercetari care le-au cerut anumitor barbati sa evalueze marimea penisului comparand-o cu cea normala au demonstrat, dupa masuratori, ca o subestimeaza si supraestimeaza ceea ce inseamna marimea medie.

Tu esti multumit de marimea penisului iubitului tau? Dar de a ta ?
Esti multumit de orgasmul avut de tine si de partenerul/a tau/a ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

miercuri, 12 noiembrie 2008

Nu le-a plăcut sexul prima dată

Prima experienţă sexuala rămane, de obicei, intipărită in mintea oricărui om. Ferite pe atunci de lumina reflectoarelor şi de bliţuri, starurile de azi povestesc cum şi-au pierdut virginitatea. Publicaţia australiană Famous a dezvăluit recent că multe dintre vedete nu-şi aduc aminte cu plăcere de prima dată când au făcut sex.


Victoria Beckham
Victoria Beckham a avut primul contact sexual în dormitorul prietenului ei. Avea 16 ani, iar vedeta a dezvăluit că în camera de lângă dormitor se afla mama prietenului, aşa că celor doi le era extrem de frică să nu fie prinşi în timpul partidei de sex.

Kate Hudson
Kate Hudson spune că şi-a pierdut virginitatea, la 16 ani, cu un băiat după care era pur şi simplu înnebunită, în timpul liceului. Ea nu s-a bucurat deloc de acea primă experienţă, deoarece ar fi fost una foarte dureroasă. În prezent, actriţa are convingerea că sexul este ceva minunat.

Britney Spears
Britney Spears a avut prima aventură amoroasă cu Justin Timberlake, la 16 ani. Cântăreaţa spune că nu-şi aminteşte cu plăcere prima partidă de sex, pentru că Justin a profitat de popularitatea ei şi a dezvăluit povestea într-un talkshow.


Justin Timberlake
Cântăreţul Justin Timberlake a recunoscut că prima lui experienţă sexuală nu a avut-o cu Britney Spears. Justin şi-a pierdut viriginitatea, la vârsta de 15 ani, cu mult timp înainte de a o cunoaşte pe Britney Spears şi mărturiseşte că, deşi a avut o parteneră cu experienţă, primul contact sexual a fost groaznic.

Mel B.
La 15 ani, Mel B. "a făcut-o" cu prietenul ei, din acea vreme, în dormitorul casei părinţilor ei. Pentru ea, a fost mai degrabă o amintire neplăcută. Uşa la cameră era încuiată, dar chiar şi aşa Mel B. a fost terorizată de gândul că părinţii săi ar putea da buzna peste ei.

Eu ... am avut prima mea experienţă la 14 ani şi pot spune că a fost una plăcută, până când...am simşit că m-i s-a rupt "aţa", moment în care m-am cam panicat şi m-am oprit din acel "act".

TU când şi cum ţi-ai pierdut virginitatea ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 11 noiembrie 2008

Poate o căsătorie să supravieţuiască fără sex?

Vine o vreme, când din cauza lipsei timpului, a stresului sau a plictiselii, soţul şi soţia încetează să aibă o viaţă sexuală, sau, în cazuri mai fericite, relaţiile intime au loc foarte rar.

Psihologul britanic Janice Hiller a analizat câteva situaţii de acest gen, venind şi cu câteva soluţii şi răspunsuri la întrebări.


Astfel, prima şi cea mai importantă nelămurire ar fi dacă e normală o astfel de situaţie.

Janice consideră că fuga zilnică ne fură prea mult din timp, ne stresează şi ne omoară, într-un final pasiunea. Situaţia nu e normală, cu toate că e des întâlnită. Mai mult, sunt cazuri în care partenerii se doresc foarte mult, dar la sfârşitul zilei sunt prea obosiţi ca să mai facă sex.

O altă nelămurire la care psihologul oferă răspuns e aceea dacă un cuplu poate să supravieţuiască fără sex.

Cu toate acestea, doi oameni care se iubesc pot să supravieţuiască într-un cuplu şi fără sex, dacă se simt reciproc atraşi unul de celălalt, se înţeleg şi îşi dau seama că problema poate fi rezolvată doar dacă îşi schimbă stilul de viaţă.

Dacă unul dintre cei doi vrea şi are timp, iar celălalt nu, apare o problemă. Primul se va simţi nedorit şi se va ajunge la o ruptură.

O altă întrebare la care încearcă să răspundă Janice Hiller este ce anume îi determină pe doi oameni aflaţi într-o relaţie de lungă durată să facă sex.

Răspunsul e cât se poate de simplu: apropierea emoţională. Dacă nu există acest lucru, soţul şi soţia se îndepărtează din ce în ce mai mult, nu mai există dorinţă şi relaţiile intime vor fi din obligaţie.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 9 noiembrie 2008

Will Smith, homosexual?

Toate privirile s-au aţintit asupra actorului american Will Smith luna trecută, după ce acesta a fost bănuit că ar vrea să adere la credinţa scientologică. Tocmai când vroia să stea puţin departe de ochii presei, un alt zvon îndreaptă din nou atenţia publicului către el.

Actorul Will Smith, partenerul lui Martin Lawrence în comedia savuroasă "Baieţi răi 2", a fost, de curând, bănuit că ar vrea să adere la scientologie, mai ales în condiţiile prieteniei sale cu Tom Cruise, cunoscut scientolog. Starul a negat însă implicarea sa în acest curent, chiar dacă admite includerea unor învăţături scientologice în programa şcolii sale particulare nou înfiinţate.


După ce a fost lămurit acest subiect, un alt zvon a început să circule, acum câteva zile, pe Internet. Patroana unui bordel din Manhattan povesteşte despre vizitele vedetei americane la casa de toleranţă pe care o conduce, unde are 16 angajaţi, dintre care 14 femei şi doi bărbaţi. Ea susţine că Smith solicită mai frecvent compania bărbaţilor decât cea a femeilor. Zvonul ar fi trecut, poate, neobservat şi ar fi fost considerat total nefondat dacă nu ar fi venit pe fondul unei alte informaţii din viaţa particulară a starului. El a fost bănuit, în luna august anul trecut, că a avut o relaţie de lungă durată cu impresarul sportiv Martin Campbell. Soţia acestuia din urmă a negat vehement zvonurile, insistând că sunt doar acuzaţii nefondate ale unor persoane răuvoitoare.

Voi ce parere aveti despre aceasta stire ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Preludiul este inutil într-o partidă de sex

Un grup de sexologi americani a răsturnat un mit... oarecum feminist, legat de sex. Astfel, se pare că atat de mult lăudatul preludiu nu asigură o partidă de sex mai bună şi nici nu este un factor care duce la atingerea mai rapidă a orgasmului.


În urma unui studiu realizat pe un eşantion de 2.360 de femei de diverse vârste şi naţionalităţi, s-a descoperit că factorul cheie în "activitatea de dormitor" este chiar actul în sine. Contează în aceeaşi măsură calitatea cât şi durata.

Se pare că femeile au mai repede orgasm atunci când se potrivesc din punct de vedere sexual cu partenerulor lor şi nu dacă aceştia se chinuie minute bune să le excite înainte de a face dragoste.

Mai mult, în urma studiului s-a constatat că europencele au o viaţă amoroasă mai bună decât americancele, deoarece în cazul acestora o partidă de sex, axceptând orgasmul, dureaza în medie 16,2 minute, iar în cazul celor din urmă ţine cam 7 minute. Cu toate acestea, americancele au parte de un preludiu mai îndelungat şi, totuşi, la ce bun?

Tu ce parere ai despre prelucdiul unei partide de amor?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

miercuri, 5 noiembrie 2008

Obama este noul presedinte al SUA


Barack Obama este noul presedinte al Statelor Unite. Primul om de culoare care va conduce cea mai puternica tara din lume. Primele rezultate partiale si exit-poll-urile dau drept sigura victoria lui Obama.

Candidatul democrat a obtinut suficiente voturi in Colegiul electoral pentru a deveni al 44-lea presedinte american.

Sute de tineri s-au strans in fata Casei Albe strigand "Obama, Obama!", pentru a sarbatori victoria senatorului democrat de culoare la alegerile prezidentiale, relateaza AFP.

Tinerii, care au inceput sa se stranga imediat dupa anuntarea victrorie lui Obama, scandau "USA!", "USA!", intonau imnul si se fotografiau sub bannerele "Obama" agatate pe grilajele Casei Albe.

Alegerea lui Obama este istorica intr-o tara unde populatia de culoare nu avea acces de facto la birourile de vot in urma cu numai jumatate de secol.

"Cine ar fi crezut in urma cu 40 de ani ca un negru, pe nume Barack Obama, va deveni intr-o zi candidat al Partidului Democrat?", sublinia insusi invingatorul alegerilor prezidentiale de marti, in urma cu cateva luni.
Victoria sa, foarte asteptata in mai multe tari, intervine dupa opt ani de administratie Bush care au indepartat Statele Unite de opinia publica din strainatate prin politica promovata, considerata adesea agresiva si unilaterala.
In varsta de 47 de ani, Obama, care isi va prelua mandatul la 20 ianuarie, va mosteni o situatie economica extrem de dificila. Statele Unite, aflate in pragul recesiunii, traverseaza cea mai grava criza financiara dupa cea din 1929. Tara este angajata in doua razboaie, in Irak si Afganistan.

Felicitat de McCain
Desi nu s-au dat rezultatele oficiale finale, pana si contracandidatul lui Barack Obama, John McCain, a iesit sa-l felicite, victoria sa fiind deja evidenta.

McCain i-a urat succes noului presedinte si a facut un apel catre toti cei care l-au sustinut pe el in campanie sa-si indrepte sprijinul catre Obama.
McCain a mai spus ca este normal ca este dezamagit, insa va trece peste asta si si-a exprimat dorinta ca Sarah Palin sa isi continue cariera politica in Alaska.

Prezenta record la urne
Americanii au avut marti o prezenta record la urne. Din 1960, anul candidaturii lui John F. Kennedy, nu s-au mai inregistrat 130 de milioane de voturi, in primele opt ore de la deschiderea sectiilor de votare. Analistii considera ca prezenta la urne este motivata de aparitia unei obama-manii in randul cetatenilor americani.

Candidatul democrat la presedintia SUA, Barack Obama, a votat marti, la Chicago, insotit la vot de sotia sa Michelle si de cele doua fiice. El i-a salutat cu aceasta ocazie pe cei aflati in apropierea centrului de votare. Obama si-a petrecut minute bune in cabina de vot, dupa care a introdus in urne buletinele de vot si a iesit din sectia de votare.
Si candidatul republican la Casa Alba John McCain a votat, marti, la Phoenix, Arizona, impreuna cu sotia sa Cindy, in timp ce candidata la vicepresedintie Sarah Palin a votat in Alaska.

Inconjurat de o suta de jurnalisti, McCain, devansat in sondaje, a ignorat o multime de intrebari ale acestora, inclusiv despre cum a dormit. El a parasit sectia de vot, unde nu a stat decat cinci minute, transmite AFP.
Cei doi candidati care doreau sa ii succeada lui George W. Bush reprezinta doua generatii diferite: Barack Obama are 47 de ani, iar John McCain 72. Valorile si viziunile lor sunt foarte diferite, chiar daca ambii afirma ca reprezinta schimbarea.

Obama a promis ca va scadea impozitele pentru 95 la suta dintre salariatii americani, ca va adopta o politica de importante lucrari de infrastructura. McCain vrea sa dea un caracter permanent reducerilor de impozite inclusiv pentru cei cu venituri ridicate, politica implementata de George W. Bush.

Pe plan international, Obama a promis ca va retrage soldatii americani din Irak "in mod responsabil" in termen de 16 luni si ca isi va concentra eforturile pe lupta impotriva al-Qaida si a talibanilor. McCain a precizat ca soldatii americani nu vor pleca din Irak decat dupa victorie, care, in opinia lui, poate fi obtinuta.

Cine si cand voteaza
Anumiti experti apreciaza ca intre 130 si 135 de milioane de alegatori ar putea vota, fata de 120 de milioane in 2004 si 105 milioane in 2000. Democratii spera sa profite de acest lucru, mai ales datorita afroamericanilor, mobilizati ca niciodata in jurul candidatului democrat, si tinerilor care voteaza pentru prima data. Republicanii conteaza pe alegatorii indecisi pentru a inversa tendinta si implicit pe un vot impotriva lui Obama.
Votul anticipat a fost permis in circa 30 de state si, potrivit unui studiu al universitatii George Mason, peste 29 de milioane de alegatori, majoritatea democrati, au profitat de aceasta oportunitate pana marti.

Pe langa presedinte, americanii sunt chemati la urne pentru a reinnoi o treime din Senat si intreaga Camera a Reprezentantilor. Potrivit sondajelor, democratii ar trebui sa isi consolideze majoritatea in Congres.

Ca si parere proprie pot afirma ca sunt foarte bucuros ca a ajuns USA la acest nivel de maturitate intelctuala si sociala, incat sa poata constientiza ca doar o astfel de schimbare ar putea scoate USA, si lumea intreaga implicit, din recesiunea economica provocata tot de cei de la Casa Alba a USA.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

marți, 4 noiembrie 2008

Sunt cei mai buni la pat

Presa din SUA a întocmit lista starurilor care fac sex cel mai bine, conform mărturisirilor fostelor partenere.

Câţiva dintre cei mai frumoşi şi sexy bărbaţi ai planetei nu-şi mai încap în piele de bucurie după ce, recent, o revistă din SUA, dedicată femeilor, a dezvăluit care sunt starurile masculine cele mai bune la pat. Lista a fost întocmită după ce mai multe dintre fostele partenere ale acestora (în special manechine sau actriţe necunoscute) au dovedit prin diverse metode (sms-uri primite, fotografii, sau chiar înregistrări audio şi video) că au făcut sex cu starurile în cauză. Femeile au luat în calcul durata actului sexual, numărul poziţiilor şi atenţia acordată lor de virilul partener.

P. Diddy
Rapperul de 39 de ani e cunoscut ca un mare crai care a avut zeci de partenere de sex. Conform cestora, e neobosit în aşternut şi foarte tandru când nu se grăbeşte. O partidă de amor cu P. Diddy dura chiar şi 3-4 ore.

Justin Timberlake
E unul dintre cei mai vânaţi burlaci şi are parte de multă "acţiune" cu femei frumoase. Câteva, care au avut no­rocul să-i cadă la aşternut cântăreţului, au povestit că e un romantic incurabil şi face orice ca să ofere plă­cere partenerei.

Will Smith
Actorul, de 40 ani, e un familist convins, dar are o înţelegere cu soţia lui: din când în când să mai încerce şi cu alte femei. Câteva dintre acestea au povestit că la Will partida de amor durează de fiecare dată în jurul a două ore, iar ca să-i faci faţă trebuie să fii acrobată.

Cristiano Ronaldo
Despre fotbalistul portughez în vârstă de 23 de ani toate fostele iubite au avut un singur lucru de spus: "uau!". Ma­rele cuceritor al manechinelor e un adevărat armăsar care "duce" o partidă de sex chiar şi 6 ore, susţin norocoasele care i-au fost partenere.

Colin Farrell
Filmuleţul cu actorul irlandez de 32 de ani făcând sex cu un fotomodel de culoare a provocat isterie în rândul femeilor. Cum Colin a declarat că schimbă partenerele ca pe şosete, câteva dintre ele au declarat că actorul e mult mai bun la pat decât se vede în acele imagini, mai ales atunci când este treaz - nu drogat.


Tommy Lee
În afară de faptul că toată lumea ştie că e un bărbat foarte bine dotat de natură, rockerul Tommy Lee (46 de ani), fostul soţ al Pamelei Anderson, a impresionat toate actriţele porno cu care a făcut amor. Ele au mărturisit că au savurat sălbăticia lui Tommy.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

Regina Spaniei le cere scuze homosexualilor


Regina Sofia a Spaniei a generat o polemica in urma unor afirmatii controversate cu privire la homosexuali, publicate intr-o carte care i-a fost consacrata cu ocazia implinirii a 70 de ani, intitulata "Regina, de foarte aproape", relateaza NewsIn.

Regina Sofia a spus ca homosexualii pot "sa traiasca impreuna sau sa se considere casatoriti", dar a adaugat ca totusi nu ar fi oportun "sa numeasca aceasta casatorie, pentru ca nu este", potrivit cartii scrise de o jurnalista spaniola, Pilar Urbano, publicata in aceasta saptamana.

Organizatiile spaniole pentru apararea drepturilor homosexualilor au criticat imediat aceste declaratii, in conditiile in care casatoria intre persoane de acelasi sex este o reforma emblematica implementata in 2005 de guvernul socialist al lui Jose Luis Rodriguez Zapatero. Iar Casa Regala, pusa intr-o situatie delicata, a dat publicitatii un comunicat in care se precizeaza ca regina regreta "lipsa de exactitate" a declaratiilor care i-au fost atribuite si isi reafirma "profundul respect pentru toate persoanele, apropierea sa de cei care sufera, care sunt urmariti sau sunt persecutati".

Federatia lesbienelor, homosexualilor, transsexualilor si bisexualilor a declarat vineri ca este "multumita" de aceaste precizari, insa dezbaterea cu privire la declaratiile cu pricina si la rolul reginei in monarhia constitutionala spaniola este departe de a fi incheiata.

Aceste polemici nu intervin intr-un moment prea bun pentru sotia Regelui Juan Carlos, pe care l-a insotit in aceasta saptamana in America Latina, in conditiile in care regina a sarbatorit duminica implinirea a 70 de ani si sunt de asteptat o serie mesaje de felicitare, in special la televiziune.

Partidul Popular (PP), conservator si aflat in opozitie, care se plaseaza totusi in zona atitudinilor conservatoare exprimate de regina, a spus ca membrii familiei regale ar trebui sa mentina un "principiu de neutralitate".

"Cred ca institutia regala nu trebuie sa ia cuvantul. Regele si regina sunt ca un drapel, care are rolul lui in actiunile oficiale, fara a face insa declaratii", a spus secretarul pentru comunicare al PP, Esteban Gonzales Pons.

"Din fericire, Spania nu mai este un regat ca inainte", a declarat deputatul coalitiei ecologistilor si comunistilor IU, Gaspar Llamazares. El a spus ca dezaproba aceste declaratii ale reginei si a amintit ca Parlamentul, si nu aceasta, decide daca uniunea intre persoanele de acelasi sex este sau nu o "casatorie".

Vicepresedintele si purtatorul de cuvant al guvernului, Maria Teresa Fernandez de la Vega, a evitat prudent, vineri, sa faca declaratii cu privire la aceasta polemica, limitandu-se sa afirme ca regina, care este "iubita si respectata", isi indeplineste rolul intr-un mod "impecabil".

Regina Spaniei, potrivit cartii, si-a manifestat si opozitia fata de avort si fata de o posibila legalizare a eutanasiei, spunand totusi ca se bucura ca o persoana de culoare, candidatul democrat, ar putea ajunge presedintele Statelor Unite.

Autoarea cartii a reafirmat vineri corectitudinea afirmatiilor atribuite reginei in cartea sa si i-a aparat dreptul de a-si exprima "opinia" in privinta oricarui subiect. In opinia autoarei, regina "nu are nimic" in comun cu pozitia oficiala fata de aceste declaratii, care au rezultat dintr-un "exces de zel" din partea Casei Regale.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

duminică, 2 noiembrie 2008

Cele mai tari tehnici de masturbare

Deşi nu toate femeile recunosc, reprezentantele sexului frumos incearcă cel puţin o dată in viaţă o tehnică de masturbare. Vă prezentăm in continuare cele mai răspândite metode folosite pentru a ajunge singură la orgasm.



1. Cu ochii în tavan - 73% Este cea mai populară metodă de masturbare. Întinse pe spate, doamnele şi domnişoarele îşi mângâie zona genitală până la obţinerea plăcerii. În funcţie de imaginaţie, se pot folosi diverse obiecte pe care le aveţi la îndemână prin casă sau, cel mai simplu, un vibrator.

2. Broscuţa - 5.5% Se asemănă foarte mult cu tehnica anterioară, însă în acest caz femeilor le place să stea întinse pe burtă şi să-şi stimuleze zona genitală. De asemenea, se recomandă ca picioarele să fie strânse.

3. Hands free! - 4% dintre femei au o anumită pasiune pentru accesoriile mătăsoase sau moi. Procedeul e simplu: întinsă pe spate, se ţine o pernă sau orice altceva mare si moale între picioare şi se fac miscări doar din pelvis. Plăcerea este garantată!

4. Pune muşchii la muncă! - 3% Este o tehnică agreată de femile atletice. Conform statisticilor, 3% dintre femei îşi contractă şi îşi relaxează muşchii ritmic pentru a obţine plăcerea.

5. Apa e bună la toate - 2% Hidromasajul este mană cerească pentru toţi, dar ce ziceţi de unul special pentru zona genitală?! Femeile care sunt atrase de această tehnică susţin că penetrarea devine inutilă.

6. O cauţi cu lumânare! - 1,5% Clar că nu v-aţi gândit că o lumânare poate fi un instrument numai bun de a obţine placerea, dar şi cu o lumânare se ajunge la orgasm vaginal. Aşadar, 1,5 % din femei folosesc o lumânare pentru penetrare.

Tu care metoda o folosesti, din cele mai sus amintite ?

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Banc !! ... mata e pe tanc ;))

Dupa o zi criminala, in care lui Mos Craciun toate i-au mers prost: i s-au imbolnavit 4 pitici, 3 reni au racit, sania s-a rupt, a ramas fara bautura si a venit si soacra-sa in vizita.
Seara, suna la usa un ingeras cu un brad imens de Craciun.
- "Ce sa fac cu bradul Mosule?" intreaba ingerasul.

......si de atunci exista traditia cu ingerasul infipt in varful bradului.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiSp