Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

vineri, 13 iunie 2008

Chiar se poate ca si barbatii sa nasca??

Thomas Beatie, transexualul american care luna trecuta a anuntat ca e insarcinat in sase luni, a fost privit ca o ciudatenie a naturii. Totusi, conform publicatiei National Enquirer, in SUA au mai existat inca doua cazuri de acest gen, ambele cu final trist. 

                               (Thomas Beatie, in baie, barbierindu-se)

S-au nascut femei, s-au transformat in barbati, pastrandu-si insa organele genitale feminine, si, la un moment dat, instinctul matern i-a determinat sa fie mamici. E cazul a trei transexuali din SUA. Prima situatie de acest gen a avut loc in 1982 in Atlanta. Jason Cope (26 de ani) s-a nascut femeie, dar a urmat tratamente hormonale pentru a deveni barbat si s-a casatorit cu un homosexual. Jason a ramas insarcinat si, dupa ce a dat nastere unei fetite, a devenit depresiv. Se purta urat cu micuta si a incercat de mai multe ori sa se sinucida. Intr-un final, barbatul si-a tras un glont in cap. 

Cel de-al doilea caz s-a petrecut in 1999, in San Francisco. E vorba despre Matt Rice (37 de ani), casatorit cu o femeie care devenise barbat in urma unui tratament hormonal. Cei doi au avut un baietel, dar dupa nastere Matt a devenit violent, in final parasindu-si partenerul si bebelusul. 

Cu toate acestea, cel de-al treilea, transsexualul Thomas Beatie (34 de ani) din Oregon, care va naste in iulie, nu e deloc speriat. Barbatul se simte bine si abia asteapta sa devina "tatica".

Cu cateva zile in urma a fost chiar invitat de Oprah Windfrey in faimosul ei show iar in timpul acestei emisiuni Thomas s-a supus unei ocografii in direct, declarand ca este foarte nerabdator sa-si nasca fetita, pe 3 iulie, prin cezariana. 


                         (Thomas in Oprah Windfrey Show)

Thomas a mai declarat recent ca a primit deja multe telefoane cu diferite oferte printre care au fost si cateva din partea unor reviste care ii ofereau chiar 1 milion de $.

Daca va accepta astfel de oferte ... sigur el, sotia si viitoarea lor fiica vor avea parte de tot ce isi doresc. :)




                     (Thomas cu sotia sa, in Oprah Windfrey Show)

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)

AquaDiCs

2 comentarii:

Krrypton spunea...

Întrebarea din titlu este o întrebare interesantă, e adevărat, dar tot la fel de adevărat este ca nu se potriveşte pe de-a-ntregul cu conţinutul articolului. Pentru că, oricum ai privi problema, tot despre femei care nasc este vorba.
Operaţia de schimbare a sexului nu este altceva decât o schimbare a formei, nu a conţinutului. Un transplant în cazul acesta, însoţit de variatele tratamente hormonale destinate a schimba aspectul exterior al persoanei in cauză; sau, adesea, doar tratamente hormonale. Oricum ar fi, persoana în cauză, transsexualul(-a) rămâne tot ceea ce a fost de când s-a născut: codul nostru genetic ne determină sexul, cum determină culoarea ochilor si a pielii -- şi pe acesta nu-l putem schimba. Nu încă, cel puţin.
Ca atare, a spune că un bărbat a născut atunci când respectivul este de fapt femeie, indiferent de cum arată, este puţin impropriu. Ziarele şi mass-media în general recurd la astfel de frazări de dragul senzaţionalului, dar în fond sacrifică, şi adesea cu bună ştiinţă, adevărul de dragul numitului senzaţional. Faptul că o persoană născută cu organe genitale feminine, şi care şi le-a păstrat funcţionale indiferent de ce altceva a schimbat, naşte nu este ceva ieşit din comun decât din punct de vedere statistic, fiind ceva ce se întâmplă destul de rar, sau medical (ca în care se încadrează pe undeva pe lângă inseminările artificiale şi „mamele purtătoare”).
Cât despre cei pomeniţi în articol, nu pot spune decât că sunt cam nehotărâţi, dacă nu instabili psihic (cum e cazul Jason Cope)
Astea fiind spuse, aştept să văd primul caz în care naşte o persoană născută FĂRĂ organe sexuale feminine şi al cărei cod genetic spune că e bărbat (vechea poveste cu cromozomii X şi Y).
Salutări călduroase.

AquaDiTm spunea...

Uauu Krypton. M-ai uimit si de data asta, cu al tau comentariu. Nu de alta, dar mi-ar place ca tot mai multi din cei ce comenteaza ceva prin acest blog sa fie cat mai ingeniosi si mai "cultivati", dar si hazlii in acelasi timp. Stiu cae cam rara combinatia, dar sper sa se gaseasca cat mai multi :)

Pupici pe ... ombilici :P