Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

miercuri, 25 iunie 2008

Hugh Hefner, "tăticul" PlayBoy-ului a avut şi experienţe homosexuale?

Celebrul "tatic" Playboy, Hugh Hefner (82 de ani), si-a dezvaluit cele mai intime secrete intr-o carte ce urmeaza sa apara pe piata. Renumit deja pentru domnisoarele frumoase care au fost alaturi de el toata viata, americanul socheaza prin preferintele sexuale despre care nu a vorbit niciodata pana acum.
Pentru a scrie romanul "Domnul Playboy: Hugh Hefner si Visul American", Steven Watts, autorul, a folosit chiar jurnalele intime ale fondatorului revistei pentru barbati. Astfel, in paginile volumului, Watts prezinta amanunte incitante despre viata sexuala tumultuoasa a lui Hefner. Principalele dezvaluiri sunt faptul ca "taticul" Playboy s-a culcat si cu barbati si, mai mult, a avut chiar o relatie sexuala incestuoasa. Despre relatia homosexuala, Hugh a spus ca nu i se pare nimic iesit din comun. 

Ajunsese sa experimenteze atatea lucruri din punct de vedere sexual, incat "i s-a parut normal sa incerce si cu un barbat", declara Watts in romanul sau. Americanul a mai recunoscut ca, la un moment dat, a facut sex in grup, impreuna cu iubita sa, fratele sau si sotia acestuia. Hefner a precizat ca romanul "e cea mai competenta carte scrisa vreodata despre mine, totul fiind complet adevarat".
Se pare ca cei care credeau in mituri, de genul: "fustangii sunt 100% heterosexuali" isi vad spulberat inca un exemplu care nu se credea ca poate incalca "regula".

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
AquaDiCs

Niciun comentariu: