Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

luni, 5 noiembrie 2007

Mihai Traistariu lupta pentr un loc in Cartea Recordurilor


Recent, Mihai a fost chemat la show-ul german “Guiness Book”, alaturi de un rus si un neamt, unde va lupta pentru un loc in Cartea Recordurilor pentru cele cinci octave si o terta pe care le poate atinge vocea sa. Ambitia lui Mihai de a-si antrena glasul cu note greu de atins de alti artisti se trage de la un anunt pe care cantaretul l-a auzit la radio, despre Mariah Carey. Despre cantareata americana se spunea ca este singura artista din lume capabila sa acopere cinci octave. Traistariu s-a incapatanat sa demonstreze ca-i poate calca pe urme celebrei Mariah, iar acum vrea o confirmare a capacitatii sale vocale.
 
Mihai Traistariu este primul artist roman care va scoate pe piata un DVD despre viata si cariera lui. Produsul va fi distribuit in 14 tari, in care Mihai a semnat contracte cu case de discuri. Dupa modelul unor celebritati precum Madonna sau Beyonce, o firma din Romania s-a gandit ca ar putea face bani frumosi din vanzarea unor materiale care au in prim-plan artisti autohtoni. Filmul va arata ca un documentar si va
cuprinde secvente cu parintii lui Mihai, cu fratii lui,
momente din concertele lui Mihai, din tara si strainatate, o trecere in revista a tuturor premiilor castigate de Traistariu de-a lungul anilor si aparitii ale cantaretului la posturi de televiziune de peste hotare. De asemenea, pe DVD va mai aparea o intalnire filmata cu fanclubul artistului din Romania, dar si imagini din casa lui Mihai.

Material de pe www.gardianul.ro

Niciun comentariu: