Caută şi vei găsi orice doreşti cu această bară magică

Google
 

vineri, 30 noiembrie 2007

Cititi si va cruciti (la propriu)

Ziarul "Gandul" ne informeaza, in numarul de vineri, 30 noiembrie 2007, ca studentii din Agronomie au fost chemati sa se pocaiasca.
Bulversare totala in randul studentilor agronomi din Bucuresti - consumatori regulati de show-uri cu lesbiene si masculi virili la discoteca din campus. In locul afiselor ca niste planse de anatomie, au gasit invitatii la „sex” privit din perspectiva crestina. Initiativa apartine celor doi preoti ortodocsi care slujesc la biserica de lemn din incinta. Ei i-au chemat pe studenti la o serie de intalniri despre „Dragostea platonica, senzuala sau binecuvantata. Sexul, adevar si minciuni. Familia, ne mai asumam raspunderea?”, pledoarii pentru „dragoste adevarata” si abstinenta.
Miercuri seara, sala de oaspeti de pe langa bisericuta s-a umplut ochi cu tineri. Cel dintai i-a initiat in tainele iubirii parintele Victor, care i-a tarait cu forta prin versetele Genezei: „In ziua a sasea, dupa ce l-a facut pe om, Dumnezeu a constatat pentru intaia oara ca din creatia Sa lipseste ceva. Si-a spus: «Nu este bine ca omul sa fie singur. Am sa-i fac un ajutor potrivit pentru el». E vorba de femeie”. Audienta masculina a fost in unanimitate de acord. A urmat doctorul psihiatru Daniel Craciun, director executiv al fundatiei „Dragostea Adevarata Asteapta”, care le-a prezentat un documentar cu trupuri de femei si barbati mutilate de bolile venerice, bagand spaima in studenti prin descrierea modului in care virusii le macina organismul.
Provocat de tinerii din sala, care i-au spus ca ei exerseaza acum pe partenere, pentru ca mai tarziu sa nimereasca tinta in relatia cu aleasa inimii lor, psihiatrul le-a spus ca tot ce fac ei e doar o permanenta repetitie a infidelitatii. La final, studentilor li s-a spus ca singura sansa pentru o viata sexuala si umana implinita este abstinenta pana la casatorie si daruirea trupului numai catre aleasa/alesul inimii lor.
Saptamana viitoare, la bisericuta din Agronomie, studentilor li se va vorbi despre familie si valorile ei. Si cum spatiul aflat la dispozitia bisericii este mult mai mic decat cel din discoteca in care studentii s-au imbulzit saptamanile trecute la show-uri erotice, preotii din campus, impreuna cu psihiatrul, vor cere rectorului Agronomiei sa-i lase sa conferentieze si in facultati.

Un comentariu:

Anonim spunea...

hmmm...sincer ideea de a mai baga ceva morala in capul tinerilor e buna... acuma sper doar sa nu exagereze...cel mai bine ar fii pe undeva pe la mijloc:P